© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

35’inci Kat

"Bu ay iç mimari projelendirmesini henüz bitirdiğimiz, bir apartman dairesi ile karşınızdayız."

35’inci Kat

Bu ay iç mimari projelendirmesini henüz bitirdiğimiz, bir apartman dairesi ile karşınızdayız.
Otuz beşinci katta ve hatırı sayılır büyüklükte bir dublex burası.

Giriş holünden itibaren evin geneline hakim olan gri ve tonlarını hissetmek mümkün… Bu renge karşılık sıcak bir ambiyans yaratmak için ceviz tonlarındaki ahşabı; merdiven basamakları, kapı ve parke gibi dikkat çeken yüzeylerde bol bol kullandık. Süpürgelikler ve yine merdivende de siyahı tercih ettik. Bu renkleri gönül rahatlığıyla kullanabildik; çünkü daire günışığını oldukça yoğun olarak alıyor içeri. Salon bölümünde, yaklaşık altı buçuk metrelik bir tavan yüksekliği ve aynı boyda pencereler var. Bu sebeple oldukça yüksek bir şömine ve aksesuar dolabı tasarlayabildik. Aydınlatmalar hem mobilyaların büyüklüğüne, hem de tavan yüksekliğine göre seçildi. Üst kattaki odaların salona bakan cephelerinde komple cam kullandık; hem ışıktan hem de manzaradan faydalanılabilsin diye… Evin genelindeki modern çizgiyi, güncel tarzda seçtiğimiz hareketli mobilyalarla kırdık. Bu da bizce şık ve ”ev” gibi bir ev yaratmamıza sebep oldu.

Umarım sizler de beğenirsiniz…

Yazar Hakkında /

1995 yılında Ankara’da başlayarak Profit Neşet GÜNE Tasarım Stüdyosu’nu kuran Neşet Güne; mesleği,“İç Mimarlık” mesleğini sürdürmektedir. www.profitnesetgune.com adresinden kendisi ve stüdyosu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.