© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Ne Tür Bir Sevgilisiniz?

Ne Tür Bir Sevgilisiniz?

Sordunuz mu hiç kendinize bu soruyu? Yumuşak başlı mısınız? Dediğim dedik, çaldığım düdük müsünüz? Ateşli mi yoksa evcimen misiniz? Siz bunları düşünürken bilin ki güven veriyorsanız huzurda veriyorsunuz ve bu ilişkinin en temel taşı değil mi? Huzuru olamayan birliktelik yaprak dökmeye mahkumdur. Kendi içinize dönün ve bir bakın bakalım huzurun neresinden geçiyor aşkınız? 

DORATEYMUR

Modern, sanat eseri tadında ayakkabıları ile tanınan Londralı tasarımcı Dora Teymur, kendi adını verdiği markası ile 2012’de, hala moda okulundayken, moda dünyasına adım attı. Birkaç yıl sonra, Dorateymur hızlı bir şekilde kült favoriler arasında yerini aldı. Retro etkileri ve çarpıcı grafik detaylarıyla endüstrinin de beğenisini toplamış oldu.

LEMAIRE

Lemaire, her sezon detaylara önem veren kadın ve erkeklere yönelik hazır giyim koleksiyonları tasarlıyor. Markanın konsepti ise dün ve bugün Paris’inin kozmopolit sokaklarından etkileniyor.

BAND OF OUTSIDERS

2004 yılında Los Angeles’ta kurulan Band of Outsiders, özgün bir kitleye eksiksiz bir gardırop sunuyor.

Kıyafetlerin hayatı basitleştirmesine odaklanıyor. Markanın ilham kaynakları arasında Americana, ikonik filmler ve Pop Art da yer alıyor. En yüksek kalite Avrupa kumaşı ve özgün terzilik ise markanın dikkat çeken diğer özellikleri.

WOHHA

2012 yılında kurulan Wohha, moda, sanat ve yaşadığımız hayattan ilham alıyor.

Maksimum konfor için giyimde fark yaratan kumaşları tercih eden Wohha, ürünlerini çevre dostu su bazlı organik boyalar ve serigrafi baskı tekniği kullanarak tasarlıyor.

woh.ha(vo’ha), nidâ. heyecan, neşe gibi yüksek enerji tepkisinin sesle ifade edilme sözcüğü.

BLOOMINBAG

Mutlu, şık ve doğayla dost çantalar sunan BloominBag hayatımıza çiçeklerin güzel renkleri ve canlılığını katarak stilimizi tamamlamak üzere yola çıkmış bir marka. Tüm kumaşları %100 pamuk olan ve diğer tüm malzemeleri en yüksek kaliteden özenle seçilen marka laptop çantası, sırt çantası, makyaj çantası ve kalem kutusu gibi kullanışlı ürünleriyle dikkat çekiyor.

SOMEDAYS LOVIN

Avustralyalı Somedays Lovin sıradanlığa karşı baş kaldıran özgün, zahmetsiz ve özgür ruhlu koleksiyonlar sunuyor. Sidney kökenli bir grup tasarımcı ve sanatçı tarafından yaratılan Somedays Lovin koleksiyonları sokak modasından ilham alan taşlanmış ve ağartılmış denim, elbise ve şort gibi rahat parçalarla öne çıkıyor.

BARBARA BONNER

Londra kökenli aksesuar tasarımcısı Barbara Bonner, güçlü kadınlardan ilham alarak tasarladığı ultra lüks çantalarla tanınıyor. Üstün kalite deri kullanımı ve alametifarikası uzun püskül detaylarıyla öne çıkan stil sahibi tasarımların ünlü takipçileri arasında Olivia Palermo, Poppy Delevingne ve Kate Moss gibi isimler yer alıyor.

TUBA ERGIN

Lise eğitimini ABD’nin Chicago kentinde tamamlayan Tuba Ergin, “Art Institute of Chicago’da moda tasarım dersleri aldı ve 2000 yılında La Salle Academy’nin Moda Tasarımı ve Pazarlaması diploma programını bitirdi. 2013 yılında ”TUBA ERGIN” markasını yaratan tasarımcı koleksiyonlarını sıradışı, güçlü, çevreye duyarlı ve rafine kadınlar için tasarlarken tasarımlarında inovasyon, deneysellik, giyilebilirlik ön plana çıkıyor.

Yazar Hakkında /

Yazarımız Tuğçe İnal; TED Ankara, Bilkent Ünv. Turizm ve American College of Switzerland (MBA) mezunudur. Çesitli sektörlerde yöneticilik yaptıktan sonra kendi şirketi olan Say Something Nice ile sosyal medya danışmanlığı yapmaya devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.