© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Nasıl Bir 14 Şubat Sizi Bekliyor?

Nasıl Bir 14 Şubat Sizi Bekliyor?

Takvim 14 Şubat’ı gösterdiğinde kadınların üstlerindeki baskıyı ortadan kaldırdığını ve özgürleştiklerini göreceğiniz. Kadınların üstlerindeki baskının ise geçmiş ilişkilerinin yarattığı takıntılar olduğu gözüküyor. Kadınların eski ilişkilerini içlerine gömdükleri ve yeniden aşkı aramaya çıktıkları bir 14 Şubat yaşayabiliriz. Kadınlar geçmişte yaşadıkları ilişkilerin onları olgunlaştırdığını fark edip kendilerine daha çok güvenecekler. Yeni bir başlangıç yapma veya duygularını daha özgürce yaşama fırsatını bulacaklar. Anlaşılıyor ki kadınlar maruz kaldıkları baskının erkekler tarafından anlaşılmadığını görünce kendileri mücadele etmeye başlayacaklar. Ve kadınların üstündeki baskı azalmaya başlayacak.

KOÇ: Geçtiğimiz ay içinde sevdiğiniz bazı kişilerle ilişkileriniz gerilmiş olabilir. Şubat ayına girdiğinizde ise kendinizi daha neşeli ve canlı hissetmeye başlayacaksınız. Sevdiklerinize ve karşı cinse daha sempatik ve sevecen davranabilirsiniz. 4-6 Şubat arasında beklenmedik hoş fırsatlar bulabilir ve seyahate çıkma arzusu duyabilirsiniz. İlişkilerinizde ise daha hoş bir döneme adım atacak ve sosyal hayatınızın canlandığını görmeye başlayacaksınız. Sevdiklerinizle pek çok kişinin davetli olduğu eğlenceli etkinliklere gidebilirsiniz. 11 Şubat tarihinden itibaren işle ilgili yeni atılımlarınız daha verimli sonuçlar verebilir. Yeni ayın büyüyen enerjisi giriştiğiniz işlerin de büyüyerek devam edeceğini gösteriyor. 14 Şubat’a yaklaştığımızda ilişkilerle ilgili eski geleneklerin terk edildiğini ve kadınların daha özgür olduğu bir geleceğe doğru ilerlediğini göreceksiniz. Üzerlerindeki baskıya direnen kadınlar kendi geleceklerinin hakimi olacaklar. Siz de 14 Şubat’ta bilinçaltınızda yatan isteklerinizi ve kendi geçmişinizi sevdiğiniz kişi ile paylaşabilirsiniz. Heyecanlı ve özel bir gece geçireceksiniz. Şubat ayı içinde iş hayatınızı değiştirecek yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
BOĞA: Şubat ayı sizin için hareketli olacak ve değişim döneminin gerginliğini hissedeceksiniz. 1-2 Şubat tarihlerinde özellikle burcun ikinci yarısında doğanlar üzerlerinde baskı hissedebilirler. Yapılması gereken işler sizi daha disiplinli ve kararlı olmaya zorlayabilir. Yalnız siz de büyüklerinizle aranızda gerilim yaratacak şekilde davranmasanız iyi olur. 2-8 Şubat tarihleri arasında ise enerjinizi hayallerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz. Sanat projeleri içinde yer alabilir ve içinizdeki yaratıcılığı ortaya çıkaracak işler yapabilirsiniz. İlişkilerinizde ise size göre romantik hayaller kurabilirsiniz. Ancak hayallerinize partnerinizin isteklerini de dahil ederseniz iyi olur. Çünkü onun istekleri sizin beklentilerinizden çok başka olabilir. 9-12 Şubat tarihleri arasında ilişkileriniz daha gergin olacak. Karşı cinsle aranızdaki gerilimi 14 Şubat’a kadar uzatmasanız daha iyi olacak. İçinizde tutup ortaya koyamadığınız sorunları yüz yüze konuşup ilişkinizi geliştirebilirsiniz. İş hayatınızda ise kendinizi çok canlı ve enerjik hissedebilirsiniz. Zihniniz çok hareketli olacak. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilir ve önemli iş organizasyonları planlayabilirsiniz. Ancak üzerinize yapabileceğinizden daha ağır sorumluluklar almasanız iyi olur. Merkür 24 Şubat’ta Balık burcunda geri gitmeye başlayacak. Daha önceden yapmayı düşünüp harekete geçemediğiniz projeleri sonuçlandırmak için çok uygun fırsatlar bulacaksınız. Bitirmek istediğiniz işleri güçlü bir enerji ile sonuçlandıracaksınız.
İKİZLER: Duygusal olarak kışın etkisini üzerinizden atmaya başlayıp daha sosyal olacağınız bir döneme gireceksiniz. Karşı cinse duygularınızı daha açık ve özgürce ifade edebilirsiniz. Şubat ayında ilişkiler ve karşı cins söz konusu olduğunda şanslı olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyi mutlu edecek etkinliklere ve davetlere birlikte gidebilirsiniz. Yalnızca 2-8 Şubat tarihleri arasında aklınızı karıştıran pek çok konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Parasal konularda yapacağınız anlaşmalara ve girişimlerde dikkatli olursanız iyi olur. Yanıltıcı olaylar veya yanlış bilgilendirme nedeni ile kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu kez sürekli yanınızda olan keskin zekanızdan ziyade sevdiklerinize danışarak hareket ederseniz iyi olacak. Yanıltıcı kişilerden uzak durun. 14 Şubat yeni bir ilişkiye başlamak veya sevdiğiniz kişiye duygularınızı açıklamak için uygun gözüküyor. Duygularınızı cesaretle ifade edebilirsiniz. Ancak işle ilgili konularda daha hırslı ve yüksek beklenti içinde olabilirsiniz. Tamamlanması gereken işleri zamanında yetiştirmek için acele edeceksiniz. Eğer sabırlı olur ve ilişkilerinizde yapıcı davranırsanız işinizde de ilerleme kaydedebilirsiniz. Güç mücadeleleri yapmasanız iyi olur. 24 Şubat tarihinde Merkür geriye doğru hareket etmeye başlıyor. Konuşmak istediğiniz kişilere ulaşmakta güçlük çekebilir ve iletişim zorlukları yaşayabilirsiniz. Aksamaya başlayan telefonunuzu değiştirmek için uygun zamandasınız.
YENGEÇ: Şubat ayında kendinizi daha enerjik hissedecek ve içinde olduğunuz ruh hali değişmeye başlayacak. Geçtiğimiz ay içinde olduğunuz isteksiz ruh hali değişiyor. 2-8 Şubat tarihleri arasında hayallerinizi gerçekleştirme fırsatını ele geçireceksiniz. Özellikle burcun başında doğanlar yaratıcılığını ortaya koyacak ve güzel eserler üretecek. Sanat yeteneği gerektiren işler yapabilirsiniz veya sanat etkinliklerini çok yakından takip edebilirsiniz. Sinema ve tiyatro gibi eğlenceli etkinliklere arkadaşlarınızla birlikte gidebilirsiniz. 14 Şubat tarihinde sevdiğiniz kişi ile birlikte eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak yanlış anlamadan kaynaklanabilecek küçük sürtüşmeleri büyütmeyin. 14-19 Şubat artasında disiplinli olacak ve önem verdiğiniz işleri zamanında bitirebileceksiniz. 24 Şubat tarihinde geri gitmeye başlayacak olan Merkür eski dostlarınızla yeniden bir araya geleceğinizi gösteriyor. Uzun süredir görüşmediğiniz yakınlarınızı arayabilirsiniz. Birlikte geçmişten bahsedip unuttuğunuz anılarınızı hatırlayacaksınız. Merkür geri giderken eski projelerinizi gerçekleştirmek için de uygun olanaklar bulacaksınız. Merkür geri hareket ederken yeni bir projeye başlamasanız iyi olur.
ASLAN: Şubat ayı başarılı olma endişesi taşıdığınız ve üzerinizde baskı hissettiğiniz bir ay olabilir. Kendinizi gösteremediğiniz kaygısı ile iş yaşantınızda mutsuz olabilirsiniz. Üzerinize yapamayacağınız ağırlıkta sorumluluklar almasanız iyi olacak. Ancak üzerinizdeki baskıyı yönetmeyi başarabilir ve eski alışkanlıklarınızı değiştirirseniz büyük bir aşama da kaydedebilirsiniz. Yalnızca yöneticileriniz veya büyüklerinizle tartışmaktan kaçınmalısınız. Ay boyunca karşı cinsle aranızda beklentilerin yarattığı bir gerilim olabilir. Sevdiğiniz kişinin sizi mutlu edecek şekilde davranmaması ve ilgisizlik ilişkilerinizi gerginleştirebilir. 9-12 Şubat tarihleri arasında sevdiğiniz bir kişi sizi davranışları ile endişelendirebilir. İlişkilerdeki güvensizlik ortamını yapıcı davranarak aşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin ihtiyaçlarını anlayıp aradığı güven ortamını ona sunabilirsiniz. 14 Şubat’ta ise ilişkilerinize daha çok vakit ayırmalı ve önceliklerinizi iyi belirlemelisiniz. Sevdiklerinize ve karşı cinse daha yakın davranarak ilişkilerinizi düzeltmeniz mümkün.
BAŞAK: Mars’ın zıt burcunuz olan Balık burcunda ilerlemeye başlaması sizi ay boyunca etkilemeye devam edecek. Güç gerektiren işler yapmak isteyebilir ve kaslarınızı aşırı zorlayabilirsiniz. Gücünüzün farkına varacağınız bu dönemde kendinizi çok zorlamasanız iyi olur. Patronunuz veya yöneticiniz gibi güçlü kişileri de karşınıza almayın. 2-8 Şubat tarihleri arasında hayal gücünüzü uyandıran ve sanat yeteneği gerektiren işler yapabilirsiniz. Dans kurslarına gidebilir veya sizi etkileyecek bir film izleyebilirsiniz. İçinizdeki gerçekçi ve ayaklarını hep yere sağlam basan mizacınız bir süre için tatile çıkabilir. Ve de bu süre için çeşitli hayaller ile sizi yanıltmaya çalışan kişileri fark edemeyebilirsiniz. Aşk ve maddi konularda daha dikkatli hareket ederseniz iyi olur. Duyduğunuz dedikoduları iyice araştırmadan kesin bir karar vermeyin. Kariyeriniz söz konusu olduğunda yeteneklerinizi ve sizi zorlayacak bir işe girmiş olabilirsiniz. Fakat disiplinli olacak ve sizden beklenmeyecek bir başarı göstereceksiniz. 11-19 Şubat tarihleri arasında önem verdiğiniz konuları sonuca ulaştırmak için gereken dirayeti göstereceksiniz. Küçük ayrıntıların dikkatinizi dağıtıp zamanınızı çalmasına müsaade etmeyin. 14 Şubat’ta yakınlarınıza ve sevdiklerinize hoş ve pahalı hediyeler alarak onları mutlu edebilirsiniz. 24 Şubat tarihinde Merkür Balık burcunda geri hareket etmeye başlayacak. Sizi karar vermeye zorlayan konularda aceleci olmasanız iyi olur. Evraklar ve iletişimle ilgili meydana gelebilecek aksaklıkları çözmeniz gerekebilir. Daha sistemli olmalı ve başkalarının da hatalarını düzeltmeye çalışmalısınız.
TERAZİ: Şubat ayına girdiğinizde kendinizi daha mutlu hissetmeye başlayacak ve kışın üzerinizde yarattığı duygusal halin değiştiğini fark edeceksiniz. Hem karşı cinsle hem de sevdiğiniz kişilerle aranızdaki ilişkiler daha samimi olacak. Hiç beklenmedik tesadüfler neticesinde çok hoşlanacağınız bir kişi ile tanışıp yakınlaşabilirsiniz. 5-8 Şubat tarihleri arasında yeni iş fırsatları bulabilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Karşınıza çıkan yeni fırsatlar içinizdeki yaratıcılığı uyandıracak. Sizi mutsuz eden bir dönemi veya kişiyi geride bıraktığınızı fark etmeye başlayacaksınız. Ayın ilk yarısı ileri teknoloji ve yeni keşiflere daha çok dikkat edeceksiniz. Maddi koşullar hem sizi, hem de tüm dünyayı yeni kaynaklar bulmak için zorluyor. Neyse ki sevdikleriniz sizin yanınızda ve siz de bu nedenle daha şanslısınız. Yeni tanıştığınız yabancılar ve çevrenizdeki saygın kişilerin tavsiyelerini dinlerseniz özgürleşeceksiniz. Yapmanız gereken değişiklikler size işaret ediliyor.
AKREP: 1-3 Şubat tarihleri arasında daha çok önemsenmek isteyecek ve duygularınızı fark etmeye başlayacaksınız. Bilincinizin derinliklerinden yükselen istekleri gerçekleştirmek için çok kararlı olacaksınız. Ancak sizin de fedakarlık yapmanız gerekiyor. İrade mücadelesi yaptığınız bir kişi ile aranızdaki inatlaşma hem sizin, hem de karşınıza aldığınız kişinin ilerlemesini geciktiriyor. Bazı radikal kararlar alarak yön değiştirirseniz sizin için de iyi olacak. İnatlaşmaktan kaçının. 2-8 Şubat tarihleri arasında sanata daha çok ilgi duyabilir ve yaratıcı konularla ilgilenebilirsiniz. Resim ve fotoğraf sergilerine gidebilir veya ilgi duyduğunuz başka sanat biçimleriyle ilgilenebilirsiniz. Bu dönem aynı zamanda hayallerinizi gerçekleştirmek için çok uygun bir zaman olacak. Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini sağlayabilirsiniz.10-12 Şubat tarihleri arasında karşı cinsle ilişkileriniz gergin olabilir. Sevdiklerinize daha yakın davranırsanız iyi olur. 14 Şubat’ta sevdiğinize onu ne kadar çok önemsediğinizi gösterin. 24 Şubat tarihinde ise Merkür geri gitmeye başlıyor. Eskiden sevdiğiniz biri için hayaller kurabilirsiniz.
YAY: Hayatın daha keyifli yanlarını görmeye başladığınız bir ayın içindesiniz. Geleceğinize ve kariyerinize yeni bir şekil vermek üzere güzel planlar yapıyor olacaksınız. Yapacağınız değişiklikler siz geçmişten koparıp farklı bir geleceğe doğru yöneltecek. Sosyal açıdan daha hareketli geçecek bir ay geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle eğlenceli etkinlikler ve davetlere gidebilirsiniz. 2-8 Şubat tarihleri arasında ise aklınız ve duygularınız karışık olabilir. Maddi konularda büyük beklentiler içine girmiş olabilirsiniz. Hayaller kurmanıza neden olacak bir teklif alırsanız bu kez daha gerçekçi düşünürseniz iyi olacak. Farkında olmadan yanlış yönlendiriliyor olabilirsiniz. Maddi konularda sevdiklerinizin görüşlerini alarak harekete ederseniz ise yanılmayacaksınız. 14 Şubat’ta ise ilişkiler söz konusu olduğunda daha cesur ve girişken olacaksınız. Hoşlandığınız bir kişi var ise duygularınızı ifade edecek girişimler yapabilirsiniz. Şans cesur olanlardan yana olacak. 24 Şubat’ta Merkür geri hareket etmeye başlayacak. İşle ilgili yazışmalar ve organizasyonlarda karışıklık çıkabilir. Yakınlarınızla aranızdaki iletişim problemlerini çözmeniz gerekebilir. Sizinle konuşmaya çalışan kişiler sizinle aynı görüşte olmayabilir. Yakınlarınızla tartışmak yerine ihtiyaçlarını dikkate desteklerseniz daha iyi olur.
OĞLAK: Şubat ayı sezgilerinizin çok güçlü olacağı bir ay olacak. Olabilecekleri önceden kestirip doğru zamanda doğru yerde olabilirsiniz. 2-8 Şubat arasında hayallerinizi gerçekleştirme fırsatını yakalayabilirsiniz. Kurduğunuz bir hayalin sonunda gerçekleşmiş olduğunu görmek sizi çok mutlu edecek. 5 Şubat’tan sonra dikkatiniz daha çok yükselecek ve yapacağınız görüşmelerde oldukça ikna edici olacaksınız. Arkadaşlarınızla sanat etkinliklerine gidebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Karşı cinsle aranızdaki oluşabilecek yanlış anlaşılmaları konuşarak düzeltmeniz mümkün. 24 Şubat tarihinde Merkür geri hareket etmeye başlıyor. Eski arkadaşlarınız veya uzun süredir görüşmediğiniz akrabalarınızla yeniden yakınlaşabilirsiniz. Eski anılarınızın canlanacağı ve bitirmek istediğiniz fikirlerin yeniden gündeme geleceğini göreceksiniz. Daha önceden sonuçlandıramadığınız bir konuyu tamamlayıp artık tamamen hayatınızdan çıkartacaksınız.
KOVA: Neşeli ve keyifli olacağınız bir zaman dilimindesiniz. Karşı cinsle ilişkileriniz çok daha sıcak ve canlı olacak. Aşk açısından yılın en şanslı döneminde olabilirsiniz. Yeni bir ilişki kurabilir veya sevdiğiniz kişi ile ilişkinizi geliştirebilirsiniz. Yalnız 1-3 Şubat arasında alışkanlıklarınızı değiştirmeye zorlayan olaylar yaşayabilirsiniz. Endişe verici bir haber alabilir veya karşılaştığınız olayla başa çıkamamaktan endişe edebilirsiniz. Korkunun esiri olmayıp isteklerinizi gerçekleştirmek için daha kararlı olmalısınız. Yöneticileriniz ve büyüklerinizle de zıtlaşmaktan kaçının. 9-12 Şubat tarihleri arasında duygularınızı gözden geçirebilirsiniz. Bir ilişki sizin için oldukça önem kazanabilir. Önemli kararlar vermeye zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizi iyileştirmek için sevdiğiniz kişinin güvenini kazanmanız gerekebilir. 14 Şubat sizin için çok hareketli ve keyifli geçebilir. Sevdiğiniz kişi ile çok romantik bir akşam geçirebilirsiniz. Hem maddi konularda, hem de aşk konusunda ayın geri kalanında şanslı olacaksınız.
BALIK: Kendinizi çok enerjik ve canlı hissedeceğiniz bir aya giriyorsunuz. İçinizdeki yaşam enerjisinin farkına varacak ve güç gerektiren işlerde kendinizi başarılı olabileceksiniz. 2-8 Şubat arasında sanat yeteneği gerektiren işler yapabilirsiniz. İçinizde uyanan yaratıcı yetenekleri ortaya koymak için büyük istek duyacaksınız. Çeşitli sanat kolları ile ilgilenebilir ve hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 13-19 Şubat tarihleri arasında önem verdiğiniz bir konuda gereken disiplini gösterip isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Karşınıza çıkan para kazanma fırsatlarını verimli şekilde kullanabilirsiniz. Şubat ayı zihninizin çok dikkatli ve üretken olacağı bir zaman olacak. 24 Şubat’ta Merkür burcunuzda geri gitmeye başlayacak. Ancak endişelenmenize bir neden yok. Daha önceden yapmayı planladığınız bir konuda aradığınız fırsat karşınıza çıkacak. Bitirmeye olanak bulamadığınız işleri yapabilecek duruma geleceksiniz. Eski ve yeni arkadaşlarınızla da daha yakın ilişki kuracaksınız. Belki de eski aşkınızla yarım kalan ilişkinizi tamamlayacaksınız.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.