© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Müthiş Gece ve Beklenen Güzel Günler

Müthiş Gece ve Beklenen Güzel Günler

Çok heyecanlıyım, içim coşuyor… Sizlere hedefimiz olduğu üzere her  yeni sayıyla kendimizi aşarak daha da güzeli sunmaya çalışıyoruz.  Çok  şükür ki bu sayıda da oldu diye düşünüyorum. Üstelik artık sizlerle  sadece dergimizi değil, etkinliklerimizi de paylaşıyoruz.

Bu sayımızda  şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz en şık, en çok ses getiren  davetimizden en renkli kareleri göreceksiniz. Merakla beklediğinizi  biliyorum.

2011’e merhaba demek için SAK Organizasyon ile beraber müthiş  bir balo düzenledik. Yaklaşık yedi yüz konuğumuzun katıldığı, Ankara  Swiss Otel’de gerçekleşen gecemizde SAK, salonu süslemeleriyle büyülü  bir ortama çevirdi. Hakikaten üstün gayretleriyle rüya gibi bir gece  için olağanüstü bir mekan hazırladı.

Elbette en büyük destek, gecemize katılanlar oldu. Tüm misafirlerimiz Oscar ödül törenlerini aratmayacak kadar şıktı. Beyler  smokin veya koyu renk takımlarıyla, bayanlarsa uzun elbise ve ışıltılı  kostümleriyle göz kamaştırdılar. Kırmızı halıdan geçilen balo salonunda  son günlerin en beğenilen sanatçılarından İsmail Atalı ve Orkestrası,  konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. İnanılmaz bir sese, repertuara ve  performansa sahip olan Atalı, Latin’den caza, İtalyanca aryalardan  rock’n roll’a kadar müzik ve dansla dolu şovuyla eğlenceyi zirveye  taşıdı ve hareketli parçalarıyla herkesi coşturdu.

Ardından süper bir sürpriz daha bekliyordu konukları… Bizi hiçbir zaman  yalnız bırakmayan çok değerli iş ortaklarımız, dostlarımız hediyeler  verdiler. Armani, French Connection gibi ünlü markalardan tutun Beril  Pırlanta, Storks gibi mücevher firmalarına; Sheda, Hafize Ayık  modaevlerinden, çok önemli ressamlarımız Savaş Simitli, Hikmet  Çetinkaya’nın yağlı boya tablolarına kadar inanılmaz güzel armağanlar  vardı.

Gecemize katılan, katılamayan tüm dostlarımıza destek, ilgi ve  sevgileriyle hep yanımızda oldukları için çoook teşekkür ediyoruz. Böyle  güzel paylaşımlarla hep beraber olacağız…

Bu ay; “Sevgi Ayı”… Petek Eskioğlu ve Almıla Kahratlı farklı alanlarda kendini göstermiş pek çok ünlü isimle “Sevgililer Günü”ne dair keyifli  söyleşiler yaptılar. Yeri gelmişken buradan tekrar Almıla Kahratlı’ya da  hayatımıza, ofisimize renk kattığı için çok teşekkür ediyoruz; seni  tanıdığımız için mutlu olduk.

Ayrıca bu sayımızda Hollywood starı<strong> Eion Bailey</strong>’den Almanya Büyükelçisi <strong>Dr.Eckart Cuntz</strong>’a, <strong>Dragons’ Den</strong>’in “<strong>Ejder”</strong>lerinden  “Fondöten” kitabının yazarı <strong>Pınar Özel</strong>’e, dünyaca ünlü şarkıcı <strong>Buika</strong>’dan Cedars Sinai Kadın Locası Finansal Başkanı <strong>Barbara Herman</strong>’a dek herkesin ilgisini çekeceğine inandığım süper röportajlarımızın yanı sıra <strong>Julia Nitu</strong>’yla Sait Halim Paşa’da  nefes kesen bir çekim sizleri bekliyor.

Evet, en renkli sayımız sanırım bu oldu. El ele daha da güzellerine  diyelim… Herkese, ülkemize, dünyamıza, evrenimize en güzel dileklerimi  ve şükranlarımı sunuyorum.

Çoook Sevgiler

MAG 2011 ŞUBAT

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.