© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Mükemmel Yeni

Mükemmel Yeni

Bahar gerçek bir mükemmellik içinde geliyor. Bu Yeni Çağ’ın baharıdır ve o da aynı şekilde gerçek bir mükemmellikte oluşuyor… Sen de bunun parçasısın
ve bu sana yepyeni bir yaşam sunmakta. Yeni Çağ’ın baharıyla birlikte muhteşem bir özgürlük ve eski oluşumlardan arınma duygusu, eski sınırlı yol ve yöntemlerden, sınırlamaların olmadığı yepyeni bir ferahlığa geçiş gelir. Her an yepyeni bir şeyin olabileceği duygusuyla, her yönde geliştiğini ve olgunlaştığını hisset. Başlangıç çizgisinde bekleyen bir atlet gibi ol, ayakların hazır pozisyonda ve her an başlama işaretiyle ileri atılmaya hazır bir şekilde bekle. Bu zamanda, her düzeyde gerçekleşmekte olan pek çok şey var. Değişimler oluşmakta ve sen de o değişimlerin bir parçasısın; o yüzden o değişimlere ayak uydur. Değişmek için istekli ol ve değişimi çabucak gerçekleştir; nerede ve ne zaman gerekiyorsa… Tereddüt etme ve çekinme. Gerçekleşen ne varsa çabucak ve emin bir şekilde, mutlak bir güven ve inançla adım at.
ahar gerçek bir mükemmellik içinde geliyor. Bu Yeni Çağ’ın baharıdır ve o da aynı şekilde gerçek bir mükemmellikte oluşuyor… Sen de bunun parçasısın ve bu sana yepyeni bir yaşam sunmakta. Yeni Çağ’ın baharıyla birlikte muhteşem bir özgürlük ve eski oluşumlardan arınma duygusu, eski sınırlı yol ve yöntemlerden, sınırlamaların olmadığı yepyeni bir ferahlığa geçiş gelir. Her an yepyeni bir şeyin olabileceği duygusuyla, her yönde geliştiğini ve olgunlaştığını hisset. Başlangıç çizgisinde bekleyen bir atlet gibi ol, ayakların hazır pozisyonda ve her an başlama işaretiyle ileri atılmaya hazır bir şekilde bekle. Bu zamanda, her düzeyde gerçekleşmekte olan pek çok şey var. Değişimler oluşmakta ve sen de o değişimlerin bir parçasısın; o yüzden o değişimlere ayak uydur. Değişmek için istekli ol ve değişimi çabucak gerçekleştir; nerede ve ne zaman gerekiyorsa… Tereddüt etme ve çekinme. Gerçekleşen ne varsa çabucak ve emin bir şekilde, mutlak bir güven ve inançla adım at.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.