© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Most Life Club Dinamizm & Dinginlik

Most Life Club Dinamizm & Dinginlik

Bugüne kadar tasarladığımız; Ankara’nın en iyi iş yapan spor merkezlerinden olan Renewa, Sports International, Base Life Club’a bir yenisini daha eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Kentin en işlek caddesinin üzerinde, şehir ve yerleşim rotasının ortasında, “merkez” kavramını tam anlamıyla karşılayan bir spor kompleksi yarattık. Kentpark Alışveriş Merkezi içinde, kargaşadan uzak bir proje tasarladık.

Şehir hayatında ister istemez maruz kaldığımız grilerden, ruhsuz mekanlardan tamamen uzak, bambaşka bir dünya yaratmayı hedefledik. Naturel dokular ve canlı renkleri bir arada müthiş bir uyum içinde kullanarak, hedeflediğimiz dinamizm ve dinginlik dengesini kurduk. Yaklaşık 8000 m2’lik bir alana yayılan bu merkezde sizi evden uzak tutacak her aktivite var. Sporunuzu yaptıktan sonra, hamamdan ve spadan faydalanırken, çocuğunuzu onun için tasarlanmış bir alanda uzman kişilere emanet edebilir; ardından dostlarınızla keyifli bir yemek yer ve eve dönmeyi unutursunuz belki de… Öyle ki burada uzmanlarıyla sizi bekleyen bir klinik, geceye hazırlanmak için bir kuaför ve güzellik salonu bile var.
İç bahçeler ve yeşil alan dokunuşlarıyla canlanan, insana istediği gibi hareket özgürlüğü sağlayan, 3. boyutu her anlamda yaşayan ve hissettiren bu spor merkezinde her yaştan insan kendine göre bir aktivite seçebilecek. En önemlisi engelliler de nihayet bir spor merkezine kavuşmuş olacaklar. Onların da hareket özgürlüğünün hiçbir şekilde kısıtlanmadığı Ankara’daki tek spor kompleksini yarattık.
Most Life Club aynı zamanda bir sanat platformu da olsun istedik… Ünlü sanatçı Aslı Sinmay Kutluay bizleri kırmadı ve tesisin belli alanlarında müthiş heykeller ve grafitiler yarattı. Bisiklet tekerlekleri ve anahtarlarla ile tasarladığı vitrin alanları, basketbol sahasındaki grafitiler, merdiven hollerindeki müthiş renkli sörf tahtaları ve tabii ki Che Guevera, Marilyn Monroe, Elvis Presley, Steve Mc Queen’in pop art resimleri ile adeta bir galeriye dönüştürdü kompleksi.

Aynı zamanda 0-6 yaş grubu ve 7-15 yaş grubu çocuklarınız için; onların zevklerini ve enerjilerini de göz önünde bulundurarak süper eğlenceli, tamamıyla onlara ait hacimler kurguladık. Siz dilediğiniz gibi sporunuzu yaparken, aydınlık ve ferah havuzunuzda yüzerken, üst katta yemek yerken aklınız çocuklarınızda kalmayacak.

İddia ediyoruz; bu kocaman spor kulübünün her adımında farklı atmosferlere dahil olarak bambaşka duygulara kapılacaksınız.

Ayrıca kulübün içinde bulunan SPA merkezinde, lüksün keyfini sürerken ruhunuza hitap eden her şeyi bulabilecek, şehir hayatının tüm yorgunluğundan sıyrılacaksınız. Bence bir spor merkezine üye olmak istiyorsanız; bu fotoğraflara dikkatle bakıp, sizi nelerin beklediğini hayal edin… Çünkü hayallerinize kavuşmak için çok az bir zamanınız kaldı!

[nggallery id=990]

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.