© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Modernizm’de Altın ve Gümüş Pırıltılar

Modernizm’de Altın ve Gümüş Pırıltılar

Modern eşyalar da klasikleşti… Düz, kübik hatlar… İster parlak ister mat olsun mutlaka soluk renkler… Hatta mümkünse beyaz, uçuk gri…

Yeni yeni modern eşyalarda da artık altın varak veya gümüş rengi dokunuşlara rastlıyoruz. Bazen bir masa veya sandalye ayağında, bazen bir dolap kapağında… Tamamen altın rengi parlak deri ile kaplanmış klasik bir chester kanepe bile artık modern döşeli bir salonda yadırganmıyor… Ama her ikisi de siyahın asaleti ile çok güzel bağdaşıyor.

Böyle bir tarzda ev döşemeyi düşünüyorsanız kristalin ışıltısını göz ardı etmeyin. Aydınlatmalarınızda veya aksesuarlarınızda kristalin yansıtacağı altın veya gümüş pırıltılar ortama ekstra bir aydınlık ve hava katacaktır…

Işıltılı  günler diliyorum!!!

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.