© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Moda ve Stil Dolu 4 Yıl

"Moda üzerine bolca konuştuğumuz, dünyanın en önemli şehirlerinde en önemli moda haftalarının gerçekleştiği Şubat ayının ardından Mart ayında gerçekleşecek İstanbul Moda Haftası'na göz kırpıyoruz."

Moda ve Stil Dolu 4 Yıl

Moda üzerine bolca konuştuğumuz, dünyanın en önemli şehirlerinde en önemli moda haftalarının gerçekleştiği Şubat ayının ardından Mart ayında gerçekleşecek İstanbul Moda Haftası’na göz kırpıyoruz. Tam da bu moda dolu dönemde, blogumun 4. yaşını kutlamak benim için oldukça büyük bir anlam kazanıyor.

KubilaySakarya.com 4.yılını kutluyor! Şubat ayı benim için aslında pek çok aydan daha özel bir aydı diyebilirim. Geçtiğimiz ay sonu blogum 4. yaşını kutladı. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor. Tam 4 yıl önce açtığım blogumda ve 3 yıldır yazmakta olduğum MAG Dergide, hemen her gün, her ay sizlerle yeni kombinler paylaşmak, sizlere ilham verecek projeler üretmek ve sektörün önde gelen markalarıyla çalışmak benim için çok keyifliydi. Blogumu takip ediyorsanız bu süreç zarfında her şeyin nasıl geliştiğini ve değiştiğini eminim sizler de görmüşsünüzdür. Umuyorum ki gelecek yeni yılda da sizlerle yepyeni postlar, güzel projeler paylaşıyor olurum. Yine MAG sayfalarında görüşüyor olmak dileğiyle! 4 yıldır verdiği destekler için tüm takipçilerime ve MAG ailesine kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum!

Başarılı bir blog için ipuçları:

Günümüzde gerçek bir trend haline gelen blog sahibi olmak, herkesin kolaylıkla yapacağı bir iş gibi görünebilir ancak bu alanda başarılı olmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar var. 

-İşe kaliteli bir web sayfası açarak başlayın. Güzel bir site tasarımı oldukça önemlidir.
-Kendinize blog için içerik üretebileceğiniz çeşitli konular belirleyin.
-Kaliteli ve güncel içerikler hazırlayın.
-Fotoğrafların kalitesi çok önemlidir. Bu yüzden kendinize güzel bir makina edinin.
-Güler bir yüz ve girişimci ruhu, yapacağınız iş birlikleri için çok önemli. Potansiyel projelere açık olun ve içeriklerinizi düzenlerken yaratıcı olmaya özen gösterin.

Sevdiğim ve takip ettiğim yerli ve yabancı bazı bloglar ise şu şekilde:

Birlikte nice mutlu yıllara! Moda ve stil ipuçları için MAG’ı ve blogumu takipte kalmayı unutmayın!

Yazar Hakkında /

Fashion-blogger, creative director of his own fashion blog. Kubilay launched his fashion and life-style blog, KubilaySakarya.com in 2011. Now he is graduated Interior Architecture and Environmental Design in Bilkent University.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.