© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Merkür Gezegeni Balık Burcunda Geri Giderken

Merkür Gezegeni Balık Burcunda Geri Giderken

Bu dönemde endişeler, zaman kayıpları, engeller, gecikmeler, gereksiz sorgulamalar, hareketsizlikler, ertelemeler, sonuçsuz tartışmalar artış gösterebilir. Ama panik yapmanıza gerek yok; mutluluk öğrenilen bir duygudur. Aynı zamanda bu dönemde kayıp postalara, gecikmelere, kaçan trenlere, bozuk arabalara, gerekli belgelerin kaybolmasına, geç kalınan görüşmelere olduğu gibi tüm sürpriz faktörlere hazırlıklı olmak gerekir. Belirli bir hedefe ilerlemekte ve ona ulaşmakta zorluklar yaşayacaksınız. Yapmanız gereken tek şey durumu kabul etmek ve akışına bırakmak…

 

Balık

Bu dönemde bekleme durumunda olmalı ve hiçbir şey için acele karar vermemeliyiz. Genel olarak bir motivasyon eksikliği yaşarız. Kendimizi ifade etmekte ve dikkatimizi toplamakta zorlandığımızı görürüz. Kendi fiziğimizle ilgili örneğin saç kestirmek, model değiştirmek  ya da estetik operasyon geçirmek için uygun bir zaman değildir. Bir sürü aksilikler çıkabilir ve sonuç bizim istediğimiz gibi olmayabilir. İşlerimiz ters gidiyor diye gerilmemize gerek yoktur. Merkür retrosunu tamamlayıp düz hareketine başlayınca kaçırdığımız fırsatlar tekrar karşımıza çıkacaktır.

Kova

Maddi konularda bir takım sıkıntılar ve zorlanmalar yaşayabileceğimiz bir dönem. Alacaklarımızda beklenmeyen gecikmeler, kısa dönemli nakit sıkıntıları yaşayabiliriz. Bu dönemde sakin olup yeni yatırım kararları almamalıyız. Ticari anlaşmaları mümkünse ertelemeli ve ani kararlar vermemeliyiz. Yeni harcamalar yapmak, bu dönemde borç para istemek, krediye başvurmak iyi bir fikir değil. Sakin bir şekilde  bu dönemin geçmesini beklemeliyiz.

 

Oğlak

Bu dönemde iletişimle ilgili her şeye konuşmalarımıza, yazışmalarımıza, internete, maillerimize çok dikkat etmeliyiz. Yakın çevre, komşular, kardeşler ile ilgili bazı sorunlara işaret eder. Bu yüzden yakın çevre ile ilişkilerimize daha çok özen göstermeliyiz. Yolculuklarımızı mümkünse bu dönem bitene kadar ertelemeliyiz. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse yolculuk için gerekli olan her şeyi iki kere gözden geçirmeliyiz. Biletler, bavullar, eğer yolculuğa araba ile çıkılıyorsa arabanın bakımı gözden geçirmemiz gereken şeylerdir. Sözleşmeleri dikkatli okumalı, attığımız mailleri tekrar kontrol etmeliyiz. Eğitim hayatımızda bazı zorluklar yaşayabileceğimiz için çok daha dikkatli davranmalıyız. Hiçbir şeyi şansa bırakmamak bizim için en iyisi olacaktır.

 

Yay

Bu dönemde yeni bir ev almak, satmak, yaşadığımız evden taşınmak veya oturduğumuz evde tamirat ve onarımlar yaptırmak çok iyi olmayabilir. Bazı şeyler gecikebilir ve kısa zamanda yapabileceğimiz işleri çok daha uzun sürelerde halletmiş oluruz. Ailemizde de dikkatli olmalı, gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalıyız.

 

Akrep

 

Çocuklarımızla ilgili göz ardı ettiğimiz konular gündeme gelebilir, eski bir aşk hikayesi tekrar canlanabilir. Hayatımızda biri varsa bu kişi ile ilişkimize özen göstermemiz gerekir çünkü yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğimiz bir dönemde ani kararlar vermek ilişki için hiç de iyi olmaz. Eğer hayatımıza yeni biri girmek üzereyse bunu çok iyi düşünüp gözden geçirmeli ve adımlarımızı ona göre atmalıyız. Aşk hayatı, çocuklar ile ilgili konularda dikkatli olmalı ayrıca kumar, borsa gibi spekülatif işlerden de uzak durmalıyız. Retro bittiği zaman her şey çok daha güzel olacak ve kolaylaşacaktır.

Terazi

İş arkadaşlarıyla olan iletişim, yanlış anlaşılmalar ve dedikodular, her zamankinden fazla yorulma, sağlıkta çıkabilecek ufak tefek sorunlar önem kazanır. Yeni bir işe başlamak yerine yarım kalmış işlerimizi tamamlamak, sinirsel olarak gerilimin yüksek olacağını düşünerek daha çok kendi halimizde olarak bu dönemi geçirmek bizler için çok daha faydalı olacaktır.

Başak

Evlilik ve ortaklık ilişkilerinde çok daha dikkatli olmamız gereken bir dönem geçireceği. Eğer yeni bir ortaklığa veya evliliğe adım atacak isek bunu mümkünse Merkür düzelince yapmamız daha iyi olacaktır. Evlilik hazırlıkları yapmak yerine sadece planları yapmak daha yerinde olur. Bu dönemde evliliklerimizi pek fazla sorgulamamalı ve partnerimizin bize karşı soğuk ve mesafeli durması karşısında sabırlı olmalıyız.

Aslan

Parasal konularda, başkalarının paraları ile ilgili konularda, krediler ve borçlarda birtakım sorunları gecikmeleri ve terslikleri gündeme gelebilir. Bu dönemde yaptığımız kredi başvurusuna red cevabı alabilir, ortaklarımızın paraları ve borç taksitlerimiz ile ilgili birtakım pürüzler yaşayabiliriz. Ayrıca kendi öz yıldız haritamızın aldığı etkilere göre, bunun tam tersi, kaybettiğimiz bir şeyi bulabilir, umudunu kestiğimiz bir parayı alabiliriz.

Yengeç

Eğitim, yabancı ülkelere yolculuklar, yabancı kişilerle ve aile büyükleri ile ilişkiler gündeme gelecektir. Bu konularda acele kararlar vermekten uzak durmalıyız. Yüksek eğitim yapanlar tezlerini teslim etmek, vereceğimiz tezleri gözden geçirmek, yurtdışı ve uzun yolculukları ertelemek, eğer bu yolculukları yapmaya mecbursak pasaport, uçak bileti, rezervasyonlar gibi konularda çok dikkat göstermemiz gerektiğini belirtmeliyim. Hukuksal konularda, yurtdışı ticari işlerde önemli kararları ve adımları Merkür retrosunu tamamladıktan sonra vermemiz bizler için çok daha iyi olacaktır.

İkizler

Mesleki konular, aile ve iş hayatında belirsizlikler, ertelemeler, planlanan şeylerin yolunda gitmemesi, eski konuların tekrar gündeme gelmesi, yarım kalan işlerin önümüzü kesmesi gibi bir çok sorunla karşılaşabiliriz. Bu dönemde yeni bir işe başlamak, kariyerimizle ilgili önemli bir kararı uygulamak yerine bu süre geçinceye kadar geri çekilip daha çok gözlem halinde olmak ve mümkün olduğunca yanlış anlaşılmaların önene geçmeye çalışmak, daha dikkatli davranışlar içinde olmak bizim için çok daha faydalı olacaktır. Merkür Retro iken ani kararlar vermekten; patron, müdür gibi otorite kişilerle sürtüşmelerden uzak durmamız gerekiyor.

Boğa

Arkadaşlarımız veya iletişim içinde olduğumuz gruplarla olan ilişkilerimizde bazı sorunlar olabileceği gibi, uzun yıllar görüşemediğimiz bir arkadaşımızla tekrar görüşebilme imkanımız da olabilir. Yapacağımız her türlü organizasyonu çok iyi gözden geçirmeli, arkadaşlarımızla olan iletişimimize özen göstermeliyiz.

Koç

Düşüncelerimizde karışıklık olabilir. Bir biçimde geçmişe gidebiliriz. Geçmişle alakalı konular tekrar gündeme gelmesi, gizli kalmış birşeyin ya da bir düşmanın açığa çıkması, bu dönemde psikolojik olarak daha gergin ve daha karamsar olmak, kendi içimize dönmek yaşayabileceğimiz olasılıklardan bazıları. Bu dönemi sakin ve kendimizle baş başa kalıp duygusal ve düşünsel konuları tekrar gözden geçirerek daha olumlu hale getirebilmemiz mümkün.

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.