© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Merkür Başak Burcunda

Merkür Başak Burcunda

Astrolojide sentezleyen, analiz eden, hizmet eden, eleştiren, mükemmelleştirmeye çalışan, detaylara hakim olmak; sağlık bilincine sahip olmak demektir. Bu süreçte zihinsel olarak çok daha detaycı, hataları hemen fark eden, problemlere çözümler yaratan bir modda olacağız. Önce zihnimizde, akabinde hayatımızda düzene oturması gereken konuları tespit etmek ve belli bir metotla işleri yoluna koymak için harika bir süreç olacak. Bu dönem, kafamıza koyduğumuz, aldığımız kararları gerçekçi ve de somut bir şekilde uygulamaya sokmak hepimiz için çok daha kolay olacaktır. Gereksiz bilgiler yerine, faydalı ve kullanışlı bilgilere odaklanacağız, bilgiyi çok rahat bir şekilde yönetebileceğiz.

 

 

Koç

Çalışmanın, üretmenin, ürettiklerini sunmanın, faydalı olmanın zamanı. Detay gerektiren, araştırılacak konularda birçok fikri değerlendirip, analiz yapabiliriz. Oldukça objektif olacağımız için eleştirilerin dozunu artırıp, çok iğneleyici laflar etmekten uzak durmalıyız.

 

Boğa

Fikirlerimizi sanat eserlerine dönüştürüp, keyif alma zamanı geldi. Çocuklarımızla ilgili konularda da çeşitli fikir alışverişlerinde bulunup karar alabiliriz. Risk almamız gereken konularda aklımızı kullanmanın yararını görebiliriz.

 

İkizler

Bu süreçte ailemiz hakkında almamız gereken kararları gözden geçirmeliyiz. Mümkün olursa ebeveynlerimize danışmak, onların fikrini almak, konu üzerinde tartışmak yararlı olacaktır. Evle ilgili konularda hareketlilik görülebilir. Her türlü faaliyet için evimizi kullanmak isteriz.

 

Yengeç

İletişimimiz en yüksek seviyelerinden birine gelmiştir. Yakın çevremiz, komşu ve akrabalarımızla ilgili gelişmeler olabilir. Seyahatler sayesinde ilişkilerimiz artacaktır. Yeni şeyler öğrenmek için ilk adımı atabilir, her türlü yazma, konuşma, ifade etme işine girişebiliriz.

 

Aslan

Parasal konularda atılacak adımlar ya da imzalar için oldukça uygun zamanlardayız. Kazançlı çıkacağımız alışverişleri bu süreçte yapabiliriz. Sahip olmak istediklerimizi almak, geri kalan bütçemizi planlamak için hareket edebiliriz.

 

Başak

Kendimizle ilgili fikirlerimizin ortaya en çok çıktığı zamanlar… İfadelerimiz hem önem kazanır hem de daha bencil bir hal alabilir. Kişisel olarak almamız gereken kararları bu zamanlara denk getirmekte yarar var. İletişim gücümüzün artmasıyla daha kıvrak bir hale geliriz.

 

Terazi

Düşüncelerimizin dağıldığı, konsantre olmakta zorlandığımız zamanlardan geçmekteyiz. Bu süreçte bağlayıcı kararlar almaktan uzak durmalıyız. Kulağımıza gelen gizli konuşmaları başkalarını aktarmamalı, çok da inanmamalıyız.

 

Akrep

Arkadaşlarımızla beyin fırtınası yapmak için uygun zamanlardır. Böylece bir ekip içinde ortak fikir çatısında toplanıp, düşüncelerimizi paylaşabiliriz. Sosyal alanlarda, dernek ya da vakıflarda organizasyon planları yapabiliriz.

 

Yay

Hem kişisel hedeflerimizi hem de kariyer beklentilerimizi gözden geçirip realize etmekte yarar var. Bu süreçten geçerken fikirlerimizin değer gördüğünü, takdir ve beğeni topladığını görebiliriz. İşe ilgili konularda yeni kararlar alabiliriz.

 

Oğlak

Bu süreç içinde basit fikirlerimizden yola çıkıp geniş ufuklara gittiğimizi görebiliriz. Ancak gündelik gerçeklerden uzak kaldığımız için fazla idealist kararlar alabiliriz. Yabancı ülkeler ve konularla ilgili iletişimimiz artacaktır.

 

Kova

Aklımızı daha maddi konulara vererek, hayatın daha realist taraflarını görmeliyiz. Özellikle borç, alacak, kredi gibi konularda yapacağımız düzenlemelerden fayda sağlayabiliriz. Eski hesapları gözden geçirip değerlendirmeliyiz.

 

Balık

Eşimizden, sevgilimizden gelen fikirlere açık olmanın yararını görebiliriz. Özellikle evlilik gibi önemli anlaşmaların bu süreçte yapılması her iki taraf içinde yararlı olacaktır. Ortaklaşa işlere başlamak için bu zamanları iyi değerlendirmeliyiz.

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.