© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Melrose Caddesi’ne İlk “Modellik” Denemem

Melrose Caddesi’ne İlk “Modellik” Denemem

Ilık mı ılık, güzel mi güzel, renkli mi renkli bir Los Angeles öğleden sonrasında tüm ekip hazır… Ayarlamalarımızı yaparken, en lüks otomobil galerilerinden bile daha çeşitli güzellikteki arabaların durmaksızın geçtiği Melrose Caddesi hepimizi daha bir motive etmiş durumda.

Harika bir gün olacak!

Neden mi?

1. Bu çekimlerin mankeni benim!

2. Kostümler ünlü tasarımcı Pınar Eriş’e ait!

3. “designsbyberil” adlı takılarımla ilk kez kamera karşısındayım!

4. Çekimlerimizi ünlü fotoğrafçı Brian Kloc yapıyor!

5. Ve tabi ki burası Los Angeles…

Başlı başına bir stüdyo gibidir Melrose; ana caddesi, arka sokakları, özgün mağazaları, çılgın tasarımları ile… Zaten önceki yazılarımdan da hatırlayacağınız gibi Melrose’a olan aşkım gerçekten çok büyüktür!

Los Angeles’ta son dönemlerin en popüler tasarımcısı Pınar Eriş ile fikirlerimizi paylaşırken, “EVET” diyoruz Melrose tam biz! Melrose tam Pınar, hadi burada müthiş bir çekim yapalım.

Ve rastladığımız her bir nokta doğal düzeni kullandığımız, insanların keyifle durup bize baktığı, Pınar’ın harika kıyafetleri ile renklenen, Brian’in objektifinden hepimizi coşturduğu, göz bebeği tasarımlarımı ilk kez kamera önünde kullandığım hayatımın en renkli Pazar gününe ve oldukça hareketli bu moda çekimine imzamızı atıyoruz.

Hem çok eğleniyoruz, hem çok çalışıyoruz, biz bu işi çok seviyoruz tüm MAG Okurları’na sevgilerimizi gönderiyoruz.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.