© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Meleklerin Gücü Adına BEKİ İKALA

Meleklerin Gücü Adına BEKİ İKALA

“Meleklerle Yaşamak” kitabının ilk uygulayıcılarından biriydim. Cüzdanım, çantalarım, çekmecelerim o günden bu yana bulduğum tüylerle dolu. “Artık yeter” durumu olmaz bende… Ayıptır söylemesi azıcık açgözlüyüm… Her şeyi isterim, bir yetmez hepsini isterim… Biri olunca gözümü diğerine dikerim. Bir de her şeyi merak ederim. Böylece bir sürü şeyi herkesten önce ben öğrenirim…“Meleklerle Yaşamak” kitabının ilk uygulayıcılarından biriydim. Cüzdanım, çantalarım, çekmecelerim o günden bu yana bulduğum tüylerle dolu. “Artık yeter” durumu olmaz bende… Ayıptır söylemesi azıcık açgözlüyüm… Her şeyi isterim, bir yetmez hepsini isterim… Biri olunca gözümü diğerine dikerim. Bir de her şeyi merak ederim. Böylece bir sürü şeyi herkesten önce ben öğrenirim…Bir süredir de buna sarmıştım: “Acaba ben eskiden var mıydım? Varsam kimdim?” Gerçi yıllar evvel doğum tarihimi, saatini filan verip baktırmıştım ama bana pek tatmin edici gelmedi. Bu kez geçmişi kendi hislerimle hissedecek belki kendi gözlerimle görecek ve bugün yaşadığım bazı olaylara neden olan blokajları çözecektim.

 

 

Meleklerle Yolculuk

“Meleklerle Yaşamak” ekibini aradım, şok oldum… Meğer ben çok geç kalmışım geçmişimi şifalandırmak için… İki ay sonrasına randevu verdiler…

Anladım ki Türkiye, sorunlarını geçmişinde arıyor şu aralar… Neyse ki küçük bir torpille Beki İkala’dan o günün iki gün sonrasına randevuyu kaptım! Telefonla seans yapacaktık. Akşam saat tam 21:30’da, kocama “sakın ses çıkarma, beni arayan olursa çağırma, hatta mecbur olmadıkça nefes bile alma” dedim ve yukarı çıktım.

 

Gayet rahat kıyafetlerle, yani pijamamla kanepeye uzandım. Orası aynı zamanda meditasyon köşem. Beki Hanım’ı aradım. CD’lerden tanıdığım rahatlatıcı ses tonuyla önce gevşememi sağladı. Ardından küçük bir yolculuğa çıktık… Sonraki kırk beş dakikayı anlatamam ama gerçekten çok ilginç bir deneyimdi. Seans bittiğinde rahatlamıştım ve gözlerimde yaşlar vardı.

Biliyorum en ilginç kısımları atlıyorum ama öyle olmak zorunda… Hazır bulmuşken Beki İkala’yla küçük bir röportaj yaptım, o da size hediyem olsun…

 

Son yıllarda görünmeyen güçlere ilgi büyüdü, sizce sebebi ne? İnsanların sorunları mı arttı, dayanak mı arıyoruz?

Olur mu? Bence aslında gerçek, tam tersi. En sonunda uyanıyoruz! Farkındalığımız arttı. Eğitim sistemimize rağmen sonunda anladık ki görülenin yanında görülmeyen bir gerçek daha var. Olayların ardındaki dinamikleri fark etmeye başladık. Neyin neden olduğunu anlamaya başladık, çok şükür…

 

Geçenlerde bir arkadaşımda kitabınızı gördüm, “Uyguluyor musun?” diye sordum. Başladığını ama kızını uyutmak için Melek Mikail’den yardım istediğinde yardımın gelmediğini, o yüzden bıraktığını söyledi. Baş Melek Mikail bu kadar masum bir yardımı niçin esirgemiş olsun ki?

Bize bu konuda yüzlerce anneden teşekkür mektubu yağıyor; Baş Melek Mikail’den yardım istendiğinde, hatta vakumlama çalışmasını (Meleklerle Yaşamak kitabında anlatılan çocukların, evin enerjisini temizleme çalışması) yaptıktan sonra ne kadar rahat ettiklerine dair. O annenin yerinde olsam, Allah’a ve meleklerine başka bir konuda bir şans daha verirdim.

 

Kitabınız 100 baskı yaptı? Melekler mi yardım etti yoksa insanların ihtiyacı mı vardı?

İkisi de! Bence insanların meleklerle tanışma zamanı kesinlikle gelmişti. İşi tabi ki melekler yaptı. İlk yıl hiç reklam yapılmadı. Beni de kimse tanımıyordu. Türkiye’de bile değildim. Kitabı okuduktan sonra meleklerin mucizelerini yaşayan insanlar, kitabı sevdiklerine hediye etmeye başladılar.

 

Destekleyenler kadar sizi kınayanlar da var? Onlara mesajınız ne?

Sevgi yolluyorum onlara… Umarım hepimiz kendimize iyi gelen, yaşamımızı güzelleştiren, kolaylaştıran yolu, ışığın yolunu buluruz. Benim yolum meleklerle çalışmak. Onlarınki de onlara iyi gelen yoldur. Nasılsa hepimiz ışıkta buluşacağız. Sadece oraya gidiş yollarımız farklı. Herkesin yoluna ve görüşüne saygı duyuyorum.

 

Geçmiş şifalandırma konusuna ilgi nasıl?

Bu, ülkemiz için nispeten yeni bir konu. “Meleklerin Gücü” adlı kitabımda tekrar tekrar yaşadıklarımızın kaderimiz değil, geçmişimizden gelen kayıtlar olduğunu anlattım. Yaşanmış gerçek olayları kaleme aldım. Meleklerin Gücü’nü okuyan birçok kişi, korkularının kolayca sifalanabileceğini anlıyor. Neden hep aynı tarz ilişkiler yaşadığını veya işte neden bir türlü düzlüğe çıkamadığını anlıyor. Geçmişi şifalandırma çalışması, bu kalıpları şifalandırıyor. Bunu yapabilmenin ise birçok yolu var. Bir tanesi bu konuda güvendiği biriyle bireysel çalışma yapmak. Bir başka yolu geçmişi şifalandırma CD’si ile çalışmak. Kitapta meditasyon gibi başka yollardan da söz ettim.

 

Benimle de geçmiş şifalandırma yaptınız. Çok etkilendim açıkçası. Peki ne kadar süre sonra faydasını göreceğim?

Geçmişi şifalandırma çalışmasında, üzerine çalıştığımız konu şifalanıyor. Eğer bir korkunuz varsa, örneğin karanlık korkusu ve o konu üzerinde çalıştıysanız, artık karanlıktan korkmuyorsunuzdur. Konu ikili ilişkilerde birlikte olduğunuz insanın sizi hep terk etmesi ise, bu konu şifalandıysa, aynı kalıbı bir daha yaşamıyorsunuz. Yani bundan sonra artık ya doğru insanla tanışırsınız ve birlikteliğiniz devam eder ya da ilişkiniz sonlanacaksa farklı bir şekilde sonlanır.

Sizi, yaşamınızı yöneten kalıp her ne ise, geçmişi şifalandırma çalışmalarında o kalıp çalışma sırasında şifalanıyor.

 

Aynı anda hem meleklerden hem Reiki’den hem de transformal nefesten yarar sağlanır mı? Yani bütün güçler devreye sokulabilir mi?

Melekler her konu ile el ele çalışıyorlar, onlar her ne yaparsak yapalım, bizim yanımızdaki en büyük yardımcılar. Nefes koçları, klasik yaşam koçları, iş adamları, tıp doktorları meleklerle çalışıyorlar. Hatta Reiki masterları, şifanın meleği Baş Melek Rafael ile çok daha güçlü şifa verdiklerini söylüyorlar.

 

 

Danışanlarınız en çok hangi konuda meleklerden yardım istiyorlar? 

Aşk, iş dünyası konuları ve sağlık…

 

Melekler en hızlı hangi konuyu çözüyorlar?

Her konuyu! Yeter ki biz önlerine çıkmayalım, yani nasıl olacak, bu iş çok zor veya çok uzun sürer demeyelim…

 

Bundan sonraki projeleriniz neler? 

Geçmişi Şifalandırma CD’si çıktı! İnsanlar meleklerin rehberliğiyle ve benim yönlendirmemle, kendi kalıplarını kendileri şifalandırabilecek. Bundan sonraki projemiz ise yine ışık dolu: Melekleri, yani iç sesimizi duymayı iş dünyasına öğretmek! 2012’nin ilk yarısında Procter & Gamble ve Turkcell’de eğitim vermeye başladık. Bunun başlangıç olduğuna inanıyorum. Ben “Ah bu bildiklerimi Procter&Gamble’dayken bilseydim neler yapardım.” diyordum ve şimdi bunları iş dünyasına öğretme zamanı geldi. İş dünyasında verileri kullanmayı zaten çok iyi biliyoruz. Eksik noktamız, verilerin ötesindeki o “bilen parçamızı”, sezgimizi, içsesimizi, içsel rehberliğimizi, duygusal zekamızı geliştirmek. Bir de “şans faktörü” denen olayı devreye sokmak. Meleklerin rehberliğini almayı öğrenmek, meleklerle yaşamak bunları sağlıyor.

 

Son olarak bize her akşam ve her sabah okuyabileceğimiz, buzdolabımıza asabileceğimiz genel bir “Melek Duası” oluşturabilir misiniz? Özgün, Beki İkala’ya ait bir şey olsun…  

“Sevgili meleklerim, Baş Melek Mikail, lütfen bugün egomu benden uzak tutun. Böylece ben, her aldığım nefeste meleklerimin rehberliğini alabileyim, sevginin, ışığın yolunu izleyebileyim. Baş Melek Cofiel, güzelliğin baş meleği, lütfen bugün her düşüncemin, her sözümün sevgi ve ışık yaratmasını sağla ki ben de güzel ve ışık dolu bir gün geçirebileyim. Meleklerim, bugün her işim kolayca hallolsun, siz benim bir adım önümden gidip yolumu açın. Yaşam derslerimi kolaylıkla, gülümseyerek öğrenebileyim. Bugün harika, cıvıl cıvıl, mutluluk ve yaşama sevinci dolu bir gün olsun. Karşıma çıkan insanlara sevgi ve ışık vereyim ve onlar da bendeki sevgi ve ışığı görerek, ışığı bana ve etraflarına kat kat yaysınlar. Baş Melek Mikail, meleklerim, lütfen bugün beni gülümsetecek güzel bir sürpriz de getirin bana. Teşekkür ederim.”

 

Yazar Hakkında /

21 Ağustos 1975 tarihinde İstanbul’da doğdu, Fransız Dili ve edebiyatı okudu. Alışverişe Kahve Molası, Alışverişe Aşk Molası ve Alışverişe Kıskançlık Molası adında yayınlanmış üç romanı var. 2008-2011 yılları arasında Cosmopolitan dergisinde köşe yazarlığı yaptı. Evlenerek Ankara’ya yerleşti. Halen All dergisinde alışveriş; MAG dergisinde life style; Caferuj’da ise dedikodu ve ilişkiler üzerine makaleler yazıyor. Aynı zamanda bir çocuk kitabı ve yeni bir roman üzerinde çalışıyor. Otuzbeş yaşından sonra düzenli spor yapmaya başladı, bunun sürekliliğini temenni ediyor. Hala her gün çikolata yiyor, altı fincan kahve içiyor. Arada sırada yeşil çayı da ihmal etmiyor. Meditasyon ve yoga yapıyor.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.