© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

London Fashion Week Vs Manchester United-Galatasaray

London Fashion Week Vs Manchester United-Galatasaray

Yeni tasarımlarıyla markalar; kendini kanıtlamaya çalışan yeni tasarımcılar, moda partileri, sokaklardaki renkli insanların heyecanı bir yana LFW’in son günlerine denk gelen
Manchester United-Galatasaray maçının heyecanı sarmıştı bizi…

“Moda” işimiz ama ne de olsa erkek çocuğuyuz ve bunun önünde gelen değerler o hafta ağır basmıştı… Hafta boyunca değerli koleksiyonları izlerken maç saatinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorduk. Bu ayki yazımızda klasikleşen “5 Designer 5 Look” için seçtiklerimiz ve Manchester United-Galatasaray maçından aklımızda kalanları paylaşacağız sizinle.

London Fashion Week
5 Designer 5 Look
Rüküşler
Aslında seçtiğimiz rüküşlerden öte bir durum var. Eğer katılma fırsatı bulduysanız eminim sizin de dikkatinizi çekmiştir. Tarz olayım, farklı olayım derken ipin ucunu kaçıranlar!!!!

Manchester United-Galatasaray
75.000 kişilik stadda Galatasaray’a ayrılan 4000 bilet içinde payımıza düşeni alamadığımız için maçı Manchester United taraftarları içinde izledik. İnanılmaz centilmen ve olgun taraftar grubuna sahip olsa da; oyuncularını ateşleyebilecek bir taraftar grubuna sahip değil. 90 dakika sonunda İngilizlerin Galatasaray taraftarlarının tezahüratlarına eğlendiklerine, hatta bazılarının maçı bırakmış şekilde, sadece bizim taraftarların şovunu izlediklerine tanık olduk.

Maç günü ile ilgili düşüncelerimize gelince;
• Canım ülkemde trafik sorunu var diye çok kafanıza takmayın, trafik artık küresel bir sorun haline gelmiştir. 321 km Londra – Manchester yolunu altı saatte alabildik. Nerdeyse maçı kaçırıyorduk!

• İngiltere’de deplasmana gidiyorsanız bilet bulamadım diye üzülmeyiniz ev sahibi takımın biletlerini alıp aralarında sakince maç izleyebilirsiniz. Aman dikkat Leeds maçları hariç.

• Türkiye’deki gibi ayakta maç izleme alışkanlığınızı unuttuğunuz önemli dakikalar dışında, burada sürekli oturur haldesiniz ve etrafınızda çekirdek çitleyen insanlar yok.

• Çok fazla kadın izleyici dikkat çekiyor. Türkiye’deki sayının iki katı diyebilirim. Bu sebeple ağzınızdan çıkanlara dikkat edin!

• Galatasaray’ın meşhur “welcome to hell” pankartına Manchesterlılar “Manchester is my heaven” pankartıyla anlamlı bir gönderme yaptılar.

• Muhteşem bir Galatasaray taraftar grubu vardı. Eminim ki Sir Alex Ferguson şimdiden Türk Telekom Arena’da onları bekleyen atmosferi düşünmeye ve tedirgin olmaya başlamıştır.

Neyse maç bitti ve 1-0 kaybettik. Yenilmek bile güzeldi aslında o gün çünkü hem Manchester hem Galatasaray taraftarı güzel bir maç izlemiş, evlerine doğru yola koyulmuştu.

 

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.