© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Kullanışlı ve Şık Bebek ve Çocuk Eşyaları

Kullanışlı ve Şık Bebek ve Çocuk Eşyaları

Merhaba!
Tabii 8 ay hamile olunca aklımda sadece bebek odasını hazırlamak olabiliyor!

Bu ay o yüzden size bebek ve çocuk odası döşeme fikirlerimi paylaşmak istedim…

Özellikle, seçeceğiniz bebek eşyalarının bebek ile büyüyebilmesi için dikkat edin. Mesela Pottery Barn Kids (Williams Sonoma) yeni “growing spaces” diye nitelendirdiği bir odalar serisi başlattı.

(http://www.potterybarnkids.com/shop/baby/growing-spaces/?cm_type=lnav)

En azından fikir edinmek için bile bu harika siteye girip göz atabilirsiniz. www.potterybarnkids.com

Mesela bu bebek evini andıran kitaplık benim kızımın odasında mevcut!

Bebek beşiği de eve misafir geldiğinde salonun bir köşesinde bebeğinizi koymak için ideal! Her iki fikir de Pottery Barn Kids’den…

Kızınız bu kelebeklere bayılacak!Saatlerce bu şirin çadırın içinde evcilik oynayabilir!

Ayrıca kız veya erkek çocuğa beyaz renk kullanışlı bir seçim oluyor, çünkü nevresimi değiştirdiğiniz zaman odanın bütün havası renge göre kız veya oğlan odasına dönüşüveriyor!!

Bir başka fikir de Stokke’den. Modern oval tasarımı bebekle büyüyor ve bu yüzden de oldukça kullanışlı…

Yakın arkadaşım ve Venedik’deki evin mimari Carlotta Turini Lana, oğlu doğduktan sonra ilhamlanıp çocuk mobilya koleksiyonunu üretimine başladı.

www.homebebe.com

Hoş, sıcak ve temiz hatlar seçen Carlotta’nin koleksiyonunu online olarak sipariş edebilirsiniz. Floransa’dan bebek mobilyasını işte bu şekilde alabilirsiniz…

Gelelim günlük gerekecek parçalara, mesela mama sandalyesine:

Stokke bebekle büyüyen ve son aşamada bir sandalye haline gelen bir tasarım. Benim secimim Svan’dan yana olmuştu, bu da çocukla büyüyen bir tasarım. Hoşuma giden tarafı çok yer tutmamasıydı! Bir sürü sandalye vardı piyasada ama çoğu hantal, çirkin ve çok yer kapsayan çizgilere sahipti…

SVAN

Stokke’nin ayrıca bebek arabası da favorilerim arasında…Uzun boyluysanız bu model tam size göre!!!

Benim seçimim Bugaboo Frog’dan yana oldu ve çok memnun kaldım… Fakat uçak yolculuğu için açıp kapaması biraz zor oluyor…

Ama eski usul bebek arabası gibi tam yatar halinden bebek daha büyüyüp 6ay’dan 3-4 yaşına gelene kadar kullanacağı puset tarzına geçen tek tasarım ve büyük tekerlekler bebeğin sarsılmamasını sağlıyor!

Maclaren quest benim yolculuklarda kullandığım puset… Gerçekten süper ve vazgeçilmez… Eğer kocanızdan boşanmak istemiyorsanız sakin ha Bugaboo ile uçak seyahatine çıkmayın!!

Peg Perego primo viaggio arabada şart. New York’da hastaneden çıkamıyorsunuz yoksa… Gerçekten, hiç şaka yapmıyorum!! Güvende seyahat öncelik!!

Bu kadar tavsiye yeter bir seferde, ne dersiniz!? Gelecek yazıda görüşmek üzere!!!

 

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.