© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Kaliteli Sıcaklık

Kaliteli Sıcaklık

Projelendirmesini yaptığımız Gamze ve Metin Güngör çiftine ait bu daire, Ankara Aloha Evleri’nde. Daha önce örnek dairesi de dahil olmak üzere birçok evin projesini üstlendiğimiz bu sitede son olarak villa konforundaki bahçe dubleksini teslim ettik.

Salonda yer alan oturma grubu, sehpalar, yemek masası ve sandalyeler Ralph Lauren Home Collection’dan. Aydınlatmaların tümü Fine Art ve Italamp markalarında,  Lamphouse’dan seçildi. Çoğu yağlıboya olan tablolar Güngör çiftinin özel koleksiyonundan. Evin girişinde kullandığımız dresuar ve ayna Ralph Lauren marka. Merdiven korkuluğu olarak da görev yapan bölücü paravan Profit Tasarımı.

Giriş Kat oturma odasında, ev sahiplerinin daha önce Beymen Home’dan satın aldıkları kanepeyi; Robert Allen’dan seçtiğimiz mavi tonlarında kumaşla kaplatıp, duvar kağıdına uygun tonlarda kırlentlerle süsledik. Orta sehpası ise Mudo’dan.

 

Yine giriş katta yer alan ebeveyn yatak odası Ica’dan seçildi; İtalyan Selva markasında. Banyo mobilyaları Oasis marka.

Evin alt katı Güngör çiftinin günlük yaşantıları için tasarlandı. Merdivenden iner inmez; tasarımı Neşet Güne’ye ait bir şarap kavı karşılıyor sizi. Hemen yanında Dada firmasının projelendirdiği mutfak var.

 

Dairenin en keyifli köşelerinden biri olan alt kat oturma odasındaki mobilyalar Roche Bobois ve Ralph Lauren’den. Köşe kanepenin arkasındaki pano duvar kağıdı evin genelinde kullanılanlar gibi Amerikan York firmasına ait ve High End’den satın alındı.

 

Son olarak, kış bahçesindeki taş şöminenin tasarımı yine Neşet Güne ve ekibinin. Mobilyalar ise Roche Bobois’den.

Yazan: Neşet Güne

Yazar Hakkında /

1995 yılında Ankara’da başlayarak Profit Neşet GÜNE Tasarım Stüdyosu’nu kuran Neşet Güne; mesleği,“İç Mimarlık” mesleğini sürdürmektedir. www.profitnesetgune.com adresinden kendisi ve stüdyosu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.