© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Kalbimin Her Tıkında Sonbahar Atıyor

Kalbimin Her Tıkında Sonbahar Atıyor

Bakalım mevsimin en şaheserinde nelerle beraber olacağız!

Teoman’ında dediği gibi;

Mevsim rüzgarları ne zaman eserse
O zaman hatırlarım
Çocukluk rüyalarım
Şeytan uçurtmalarım

Öper beni annem yanaklarımdan
Güzel bir rüyada
Sanki sevdiklerim hayattalarken hala

Akşama doğru azalırsa yağmur
Kız Kulesi ve Adalar
Ah burada olsan çok güzel hala
İstanbul’da sonbahar….

Geç gelen bir yazın ardından en sevdiğim, kendimi en ait hissettiğim, en romantik, en sevecen, en iç ısıtan ay Eylül ve mevsim sonbahar…

Oturdum, dersime iyi çalıştım ve sizlere bu ayın en hitlerini hazırladım. Huzurlarınızda…

Superga X Man Repeller
Beni yakından tanıyanlar bilir nasıl bir Superga delisi olduğumu… Beni ve benim gibi obsesifleri çok mutlu eden bir haber geldi birkaç gün önce. The Row ile yaptığı işbirliğinden sonra nefesleri tutmuş bekliyorduk peki sonraki proje ne olacak diye. Gündeme bomba gibi düşürdüler yine.

2 yıl önce kurduğu blog ile artık moda dünyasının en etkili kişileri arasına giren blogger Leandra Medine yani nam-ı diğer “The Man Rapeller” ile atıldı imzalar. “Erkek tiksindirici” anlamına gelen blogunun isminin hikayesi ise bloggerın giyim tarzından geliyor. Farklı, renkli ve desenleri rahatça karıştırıp giyebilen Medine, erkeklerin bundan tiksindiğini düşünüyor.
Sonbahar için seçtiği kadife ve tivit kumaşlardan oluşan koleksiyonu bordo, lacivert, yeşil, beyaz ve siyah olarak bizlerin beğenisine sunuyor.

Brian Atwood “B”
Geçen sene ilkbahar/yaz sezonu için yarattığı “B” for Brian Atwood serisi ile modayı yakından takip eden çocuksu ama seksi tarzı benimseyen kadınlar için ortaya çıkardığı seri, bu sezon da çok canımızı yakacak sevgili hanımlar. Sofistike, eğlenceli stilettolar bizi bekliyor.
blank
Como Gölü
Yazın yorgunluğunu atmak ve romantik bir kaçamak yapmak için en sevdiğim destinasyon İtalya. Evrene şu an bu klavyeyi tıklatırken attığım birinci mesajım bu… En yakın zamanda Alp Dağları’nın eteğine uzanmak ve muazzam göl manzarasını kucaklamak. Duomo, Basilica of Sant’Abbondio, Villa Olmo, Tempio Voltiano, Teatro Sociale, the Broletto ve Casa del Fascio’yu yudumlaya yudumlaya arşınlamak.
blank
Bvlgari Hotel İstanbul
Milano’daki oteli gördüğümde dilim tutulmuştu. İstanbul’un ruhuna yakışır ve Bvlgari’nin ihtişamını yansıtan bir proje (otel ve residence) 17 Eylül Nişantaşı Abdi İpekçi’de can bulacak. Dünyanın en lüks markalarını bünyesinde bulunduran ünlü Fransız LVHM Group (LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton S.A.) lüksün simgesi mücevher markası Bulgari ile Türkiye’de Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Girne’de açılış için hazırlıklarını yapıyor. Açılış dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının katılımıyla dev bir partiye dönüşecek. Ancak partinin asıl yıldızları ise, Victoria’s Secret melekleri olacak. Melekler açılış için İstanbul’a uçacak!

Jamıe’s Italian
Bizim ailenin baş kahramanı Jamie. Gecenin birinde programını izleyip not aldığım günler Ece’den sonra biraz geride kalsa da halen kalbimizdeki yeri aynı… “Jamie’s Italian” Kaya Demirer ile gerçekleştirdiği ortaklık sonucunda, İstanbul’daki restoranı Zorlu Center’da açıyor.

Jamie’s Italian, beş yıl önce Jamie Oliver ve Gennaro Contaldo tarafından İngiltere’de kuruldu. Dinamik, samimi ortamı, lezzetli, otantik ve uygun maliyetli İtalyan mutfağı ile şu anda dünyada binlerce misafiri ağırlayan 30’dan fazla restoranı bulunuyor. Bu aile dostu restoran, her gün taze makarna hazırlayacak ve özel soğuk meze istasyonu da bulunacak.

Stone And Strand Marka Takılar
Bana Instagram’ın hediye ettiği bir mücevherci. Yolunuz New York’a düşerse bu sonbahar muhakkak uğrayın. Robb Report’un merceği altında olan bu dükkanın web sitesi adresi www.stoneandstrand.com

Graceland Dizisi
Sevgili Moda ve Sosyete Pelin Kaya’nın önerisi ile beni kendine kısa sürede bağlayan tam bir California yapımı. Jeff Eastin’ın son bombası. Size de tavsiyem eğer güzel kızlar, yakışıklı oğlanlar, surf, dalgalar, FBI ve LA’ı izleyip, keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız hadi i-Pad’in başına…

Louis Vuitton W & Capucines Bags ve Michelle Williams
Louis Vuitton; Gisele Bündchen, Karen Elson, Carolyn Murphy ve Isabeli Fontana’lı 2013 sonbahar-kış reklamından sonra, en sevdiğimiz sarışınlardan biriyle karşımızda… İki yeni çanta modeli W ve Capucines için Dawson’s Creek’in Katie Holmes’dan sonra bize hediye ettiği bomba sarışın 32’lik Michelle Williams’ı seçen marka, ünlü oyuncuyu alışık olduğumuz sevimli halinden uzaklaştırarak cazibeli bir sarışına çevirmiş.
blank
Vintage bir Louis Vuitton valizin üstünde poz veren Williams, markanın 2013 sonbahar-kış koleksiyonundan kıyafetlerle gözümüzü kamaştırıyor. Bu Eylül tüm dergilerde başlayacak reklamlar ile Williams tozu dumana katacak gibi gözüküyor.

Over Sized Paltolar
Kışa hazırlık Eylül’den başlar… Büyük beden duruşlu kruvaze paltolar bu sezon maskulen şehirli stili sevenler için doğru bir tercih! Kocamın dolabından ödünç aldım hissi taşıyan bu paltoları birçok celebrity’mizin üstünde göreceğiz gibi gözüküyor. Anna Sui, Rocas, Etro, Carven, Theory, Kenzo, Paul & Joe gibi tasarımcıların bu stil ikon’u paltoları şu anda satışta bile…

Yazar Hakkında /

Yazarımız Tuğçe İnal; TED Ankara, Bilkent Ünv. Turizm ve American College of Switzerland (MBA) mezunudur. Çesitli sektörlerde yöneticilik yaptıktan sonra kendi şirketi olan Say Something Nice ile sosyal medya danışmanlığı yapmaya devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.