© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Jason Mraz İstanbul’da

Jason Mraz İstanbul’da

New- jazz, akustik pop ve birbirinden güzel pop soul şarkılarıyla tüm dünyada 21 milyonluk satışa ulaşan son yılların en ünlü şarkıcı ve şarkı yazarlarından Jason Mraz, bu yaz İstanbul’da, şehrin yepyeni etkinlik ve yaşam mekanı Life Park’ta 19 Temmuz gecesi binlerce hayranıyla buluşuyor.

1977 doğumlu Grammy ödüllü Jason Mraz, 2002 yılında çıkardığı ilk albümünün ilk hiti “The Remedy” ile şöhrete kavuştuktan sonra hızla parlamayı sürdürürken, hayatını değiştiren, platin satışlarını katlayarak ününe ün katan 2008 yılında yayınlanan üçüncü albümü We Sing, We Dance, We Steal Things ile artık bir dünya starı ve Carnegie Hall’den Sydney Opera binasına kadar dünyanın en prestijli sahnelerinde verdiği konserlerden sonra İstanbul’da da Life Park’a geliyor.

Rekorlara imza atan ve 5 milyondan fazla satan reggae havasında şarkısı “I’m Yours” ile devleşen Mraz, 51 yıllık Billboard tarihinin en uzun süre listede kalan şarkısı rekorunu da elinde bulunduruyor ve dünya listelerine giren en güzel şarkılarını 19 Temmuz’da İstanbul’a getiriyor.

Billboard Hot 100 listesinde tam 76 hafta en çok satanlardan biri olmayı başaran ve daha önce 69 haftayla Leann Rimes’a ait rekoru da kıran şarkısıyla Jason Mraz, Amerika’da müzik yapımcıları tarafından ASCAP 2010 “Yılın Şarkısı” ödülünü de kucaklamıştı.

2010, yılında Grammy’lerde “Make it mine” şarkısıyla “En İyi Erkek Pop Şarkıcısı” ve Colbie Caillat düeti “Lucky” ile de “En İyi Pop Vokal İşbirliği” ödüllerini alan, Virginia doğumlu Jason Mraz zirvedekiler arasına yerleşti bile. Son günlerde dünya starlarının ardı ardına sahne aldığı, Life Park 19 Temmuz’da Grammy’li Jason Mraz’ı da ağırlıyor olacak.

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.