© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

İlk Bahar 2012 Bakım Favorilerim

İlk Bahar 2012 Bakım Favorilerim

Yaz yaklaştıkça cildimizin diri ve pürüzsüz gözükmesi daha da önem kazanıyor, yazın sıcağında daha az makyaj kullanılıyor, cildinin doğal, sağlıklı ve diri olması herkes tarafından daha da göze çarpıyor… Sizin için seçtiğim ürünlerle yaza kadar sağlıklı ve diri bir cildiniz olacaktır!

Tonik olarak Aesop maydanoz tohumu toniği tercih ediyorum… Hem hassas, hem normal, hem de kuru ciltler için uygun. Kokusu da inanılmaz!
(www.Aesop.com)

 

Ole Henriksen truth serum C vitaminli bir serum, akşamları sürüp uyuyorum, cildim sabah uyandığımda inanılmaz dinç ve yumuşak oluyor! Mucizevi bir ürün! (www.olehenriksen.com)

 

Temizlik için kesinlikle Perricone MD!
Bu hassas ciltler için bile uygun olan köpüren jele bayılıyorum. Cildinizi kurutmadan temizliyor. Güle güle siyah noktalar ve tıkalı gözenekler!
(www.perriconemd.com)

 

Tata Harper gençleştirici serum, krem gibi olduğu için krem olarak da onu kullanıyorum. Ürünler 100% doğal. Maskelerine de hayranım! Pembe kil ve nar enzimleri içeriyor.
(www.tataharperskincare.com)

 

Göz kremi olarak da Aesop maydanoz tohumunu seçtim… C vitamini içeriyor ve kuvvetli bir antioksidan!

 

[nggallery id=1243]

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.