© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

İçimizdeki Gökyüzü – EKİM 2011

İçimizdeki Gökyüzü – EKİM 2011

Ülkemiz 88’inci yılına uluslararası ilişkilerin ve anlaşmaların sembolü Terazi Yükseleni ile giriyor.Eylül ayının ikinci yarısından itibaren ve özellikle yeni ay ile başlayacak gerginlikler, hızlı gelişmeler ve komşu ülkelerimizde oluşan beklenmedik oluşumlar yoğun bir biçimde gündemde olacak. Ayrıca yeni ayın ülkemiz haritasında adaleti ilgilendiren sektörde yer alması özellikle Ekim ayı boyunca adaleti ilgilendiren konularda ciddi değişimlerin olacağını gösteriyor. Çokça zorlanma ve yıpranma söz konusu olabilir. Sağlık sektöründeki çalışmaların tamamlandığı bir yıl. Parasal konularda son derece şanslı bir dönem. Belirsiz para akışlarının maksimuma çıktığı bir yıl olabilir. Ülkemizin haritasında yeni ayın Mars gezegeni ile çakışıyor olması gerginliklerin ve öfkelerin üst boyuta taşınacağı ve çevremizdeki savaş söylemlerinin gerçekleşmeye doğru gidebileceğini gösteriyor. Devletin sağlam duruşu ve kararlılığı pek çok gerginliği kontrol altına alabilir. Batıdaki ekonomik zorlanmalar ülkemizi para cennetine çevirebilir. Üniversitelerin ve yüksek kesimlerin konularla daha yakından ilgilenmesinde yarar var. Kararlılıkla öfke, değişimle baskı, ilişkilerle savaş… Tamamen iç içe geçmiş birbirine ters kavramların paradoksları arasında ülkemiz pek çok zorluklar karşısında kalabilir, fiziksel zararlar yaşanabilir. Büyük zenginliklerin arasında ciddi yaralanmalar alabiliriz.
Yabancı ülkelerdeki sıkıntılar ülkemizdeki iç dinamikleri rahatlatabilir.

 

KOÇ BURCU (21 Mart – 20 Nisan)
Koç burcu doğanları, Mart ayından beri etkisi altına alan özgürlüğün, değişimin sembolü Uranüs sebebiyle yaşamlarında beklenmedik, dışarıdan gelen etkilerle değişmek zorundalar. Sosyal statülerini değiştirmek ya da çalışmalarındaki başarıları zorlamak durumundalar. Bu ay boyunca yapmaları gereken işlere odaklanırlarsa pek çok problemin üstesinden gelebilirler. Aile içi çatışmalar ya da çatışmalı ortamlarda bulunmaları söz konusu olabilir. Ekim ayının ortası ürkütücü ve çekici etkiler altında ikili ilişkilerinde ve duygusallıklarında güzel sürprizler yaşayabilirler. Bu ayın anahtar sözcüğü: ÖZGÜRÜM.

 

BOĞA BURCU (21 Nisan – 20 Mayıs)
Boğa burcu doğanlarının Ekim ayı boyunca çalışacakları alanlarda son derece verimli ve başarılı olmaları bekleniyor. Daha sonraki aylarda kendilerine açılacak şans kapılarını şimdiden aralama imkanına sahipler. Duygusal anlamda oldukça gergin ve beklenmedik konuşmalara tanık olabilirler. Sağduyu ve kendilerine güvenle hepsinin, yanlış anlaşılmaların üstesinden gelebilirler. Yıl boyunca bereketin, genişlemenin sembolü Jüpiter’in koruması altındalar. Mümkün olduğunca şanslarını yakalamak ve dileklerini gerçekleştirmek için çalışmalılar, harekete geçmeliler ve yaşamın birebir içine girerek istediklerini elde etmelerinde büyük yarar var. Bu ayın anahtar sözcüğü: ŞANSLIYIM.

 

İKİZLER BURCU (21 Mayıs – 20 Haziran)
İkizler burcunda doğanlar Ekim ayı boyunca ikili ilişkileri, başkaları ile çalışmaları ve yüklendikleri anlaşmalarıyla ön planda olacaklar. İş yaşamlarında fazlaca söylentiye yol açan ya da anlamakta zorlandıkları konulardan kurtulmalarında yarar var. Yaşamı kendi istedikleri biçimde yönlendirmeleri, biraz hayatı zorlamaları onlara pek çok kapı açabilir. İş yaşamının ağırlığı maddi olarak onları rahatlatsa da içsel olarak sıkıntı yaşayabilirler. Şimdiden ileriye yönelik projeler yapmaları, ilerisi için bir B planı hazırlamalarında yarar var. Bu ayın anahtar sözcüğü: B PLANIM CEBİMDE.

 

YENGEÇ BURCU (21 Haziran – 21 Temmuz)
Yengeç burcunda doğanlar son zamanlarda özledikleri enerjiye yeniden kavuşacaklar. Artık fazla kırılgan ve hassas olmak yerine daha atak, daha azimli ve istekli olabilirler. Etraflarındaki olumsuzlukları değiştirebilecek bir sürece giriyorlar. Beklenmedik sürprizler onları hem duygusal yaşamlarında hem maddi alanda rahatlatabilir. Yaşamın kendilerini zorlayacağı bir süreçteler. Ne kadar mücadele ederlerse o kadar başarılı olma şansları var. Bu ayın anahtar sözcüğü: UMUT ve AZİM.

 

ASLAN BURCU (22 Temmuz – 21 Ağustos)
Aslan burcu doğanlarını son derece duygusal, coşkulu ve neşeli bir ay bekliyor. Maddi, manevi son derece keyifli günler kapıda. Çok özel, derin duygusallıklar yaşayabilirler. Aslan burcunun en çekici yönü yüreğidir. Cesareti, doğruluğu birleştirince kahramanca herkese ve her yere sahip çıkabilirler. Birbirinden değişik ortamlarda bulunmak yaşamlarında bekledikleri değişiklikleri yapmalarını sağlayabilir. Bu ayın anahtar sözcüğü: DEĞİŞEBİLİRİM, DEĞİŞTİREBİLİRİM.

 

BAŞAK BURCU (22 Ağustos – 21 Eylül)
Başak burcu doğanları son derece yoğun bir aya giriyorlar. Özellikle çalışmaları, işleri ön planda olacak. Yurt dışı ilişkiler, anlaşmalar ve toplantılar gündemden düşmeyecek. Kendileri çok özelinde maddi sıkıntılar yaşasalar da hedefleri doğrultusundaki işlerde şanslı gözüküyorlar. Genelde karlı olacakları bir sürece giriyorlar. Yaşam hem onları zorluyor, hem de onlar yaşamı zorluyor. Bu paralellik onlara ciddi büyüme ve şans getirebilir. Kendilerine ve çalışmalarına güvenmeleri, dik durmaları, isteklerini incelikle sürdürmeleri, tüm şans kapılarını açabilir. Bu ayın anahtar sözcüğü: BİLGİ, AKIL GÜÇTÜR.

 

TERAZİ BURCU (22 Eylül – 22 Ekim)
AYIN BURCU: Terazi burcu doğanlar yeni yaşlarına daha özgür ve başarılı olma isteği ile giriyorlar. Özellikle aile ve iş yaşamlarını ayırmak ve kendi istedikleri gibi çalışmak isteyebilirler. Aile içi duygusal olmasa da maddesel özellikle para ile ilgili konularda tartışma yaşayabilir ve artık bu tartışmalardan kurtulmak ve kendilerini yenilemek isteyebilirler. Bütün bunlara karar verirken kendileri için iyi ve kötü, doğru ve yanlış, sevdiği ve sevmediğinin bir listesini hazırlayıp pozitifleri çoğaltacak, negatiflerden özgürleşeceği seçimler yapabilir, kararlar alabilirler. Bu doğum yılı boyunca kendilerini daha güvenli, daha sevecen hissedebilecekleri bir yıl. Herhangi bir kötümserliğe, kırılganlığa girdiklerinde bu doğum yılının kendilerine şans ve başarı getireceğine inanmaları yardımcı olacaktır.

 

AKREP BURCU (23 Ekim – 22 Kasım)
Akrep burcunda doğanlar için son derece kazançlı bir ay. Hem ailecek, hem de bireysel kazançlar söz konusu. Yaptıkları çalışmaların sonuçlarını alabilecekleri bir ay. Aşk yaşamlarında çok özel günler yaşamaları, sevdikleri ile birlikte mutlu olmaları, aşık olmaları olası. Her alanda kazançlı ve mutlu bir ay. Ayın ilk haftasında sevdikleri ile ani, beklenmedik gerginlikler yaşayabilirler. Sabırlı ve olgun bir tavırla hem kendilerine hem de sevdiklerine yardımcı olabilirler. Gergin sözcüklerle sağlam duyguları sarsmamakta yarar var. Geçmiş sıkıntılar yerine günlerin getirdiği şanslarla şanslı bir gelecek oluşturabilirler. Bu ayın anahtar sözcüğü: SIKINTILAR GERİDE, ŞANSLAR ÖNDE.

 

YAY BURCU (23 Kasım – 21 Aralık)
Yay burcunda doğanlar istediklerine sahip olmak için kendilerini hazır hissedebilecekleri bir sürece giriyorlar. Artık büyüdüklerinin, olgunlaştıklarının ve belirli bir otoriteye sahip olduklarının farkına varabilirler. Kendileri için uzun zamandır düşündükleri yolu alabilirler. Maddi açıdan sağlam duruşları ve sabırlı olmaları ile geleceğe güvenle bakabilirler. Uzun zamandır süre gelen ilişkilerinde ufak tefek huysuzluk yaşayabilirler. Sevecenlikle bu tür sorunların üstesinden gelebilirler. Bekarlar ise kendilerini garip ilişkiler içinde bulabilirler. Hiç beklemedikleri bir anda şaşırtıcı kişilerle karşılaşabilirler. Bu ayın anahtar sözcüğü: SAHİP OLABİLİRİM, YAPABİLİRİM.

 

OĞLAK BURCU (22 Aralık – 20 Ocak)
Oğlak burcunda doğanlar için başarılı bir ay. İş yaşamları son derece hareketli. Takdir görebilecekleri, çalışmalarının sonucunu alabilecekleri bir ay. Çok fazla belirgin maddi bir hareketlilik olmasa da başarı ve uyum kendilerine büyük şans getirebilir. İlerisi için kendilerine bir yatırım yapma imkanı bulabilirler. Üniversitede okuyanlar, araştırmacılar için olumlu bir dönem. Bu ay burçların arasında en fazla güce ve başarıya Oğlak burcu sahip. Sevdiklerinin başarılarını paylaşmak, iş arkadaşlarına sevecen olmak, kendilerine maddi manevi yatırım yapmak mutluluk ve doygunluk getirecektir. Bu ayın anahtar sözcüğü: BAŞARILIYIM, SEVİYORUM.

 

KOVA BURCU (21 Ocak – 20 Şubat)
Kova burcunda doğanlar yakın çevreyle bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirler. Özellikle kardeşler arası sürtüşmeler söz konusu olabilir. Evlerinde, aile yaşantılarında heyecan verici değişiklikler yaşayabilirler. Evlerinde yenilik ya da yeni bir ev, yeni bir yatırım yapabilirler. Ancak her değişim bir bağımlılık daha getirebilir. Değişim mi, özgürlük mü? Seçimlerini yaparken çokça sorumluluk içine girmemeleri ve kendilerini hareket edemez hale getirmemeleri önemli. Dayanıklı, sabırlı olmaları onlara güç verecektir. Geleceğe daha özgür, daha az bağımlı gitmeleri onlara arzu ettikleri rahatlığı getirebilir. İş yaşamlarında küçük partiler, yemekler düzenlemek, hoşluklar yaratmak sağlam iş ilişkileri sağlayabilir. Bu ayın anahtar sözcüğü: ÖZGÜRLÜK VE ÇALIŞMAK.

 

BALIK BURCU (21 Şubat – 20 Mart)
Balık burcunda doğanlar bu ay oldukça çelişkili ve biraz kendi içlerine dönük yaşayabilirler. Düşledikleri ile gerçekleri arasında bocalayabilirler. Ancak bu tür salınımları kendi içlerinde yoğurmaları, gerçekler karşısındaki sağlam duruşlarını sürdürmeleri sayesinde pek çok belirsizliğin üstesinden gelebilirler. Parasal konularda hem çok, hem hiç arasında kalabilirler. Gerçeklere odaklanarak beklenmedik şanslar yakalayabilirler. Korkularının, çekincelerinin üzerine giderek tüm belirsizliklerden kurtulabilirler. Aşk hayatları inişli-çıkışlı, heyecanlı bir sürece giriyor. Bu ayın anahtar sözcüğü: KENDİME GÜVENİYORUM.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.