© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Hoş Geldin Sevgilim

Hoş Geldin Sevgilim

12 ayın, en kelimelerimin yetersiz geldiği zaman dilimi “EKİM”im hoş geldin bana… Seni bir sevgili, bir dost, bir baba, tatlı bir kaçamak, bir rüya gibi seviyorum. Sen de doğdum, sen de büyüdüm, hayatıma en anlamları bu ay kattı Tanrım. Daha da katacak biliyorum…. Sana yaklaştığımda içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen. Arabaya atlayıp bağıra çağıra bu şarkıları söylemek istiyorum.

….Ah şişede lal, hem de ay hilal, bir daha da görmedim öyle yazı
…Kimseyi görmedim ben senden daha güzel, kimseyi tanımadım ben senden daha özel
…Fırtınalar koparsa kopsun, sürüklesin ikimizi, arzular tutuştursun bizi, razıyım sonuna senle olsun
…Özledim seni, düştüm yollara, açtım gönlümü rüzgarına, bir hayaldi sanki, bir macera, yıkıldım. Kelimeler paramparça… Yandım, yandım…
Yandım yandım ahhhh ki ne yandım!
Bana yeniden şarkılar söyleten kadın…

Sanatla yoğrulmak, hayatın her noktasına nüfuz etmek, yeni tatlar, yeni yerler, yeni uğraşlar bulma arzum tavan yapıyor. Bu ay benim ilgimi çeken şeylerin bir kısmını sizler için derledim topladım. Paylaşmak güzel…

Converse ve Maison Martin Margiela İşbirliği
Bu hem Converse hem de Margiela için bir ilk… Fransız moda evinin bir ayakkabı markası ile olan ilk işbirliği… Chuck Taylor All Star ve Jack Purcell sneaker’ları tamamen el boyaması ve Margiela’nın ikonik beyaz boyası ile boyalı. Bu koleksiyon her iki markanın da dışavurumunu çok güzel ortaya koyan bir işbirliği olmuş. Converse’in yıllardır en popüler renkleri kırmızı, siyah, lacivert ve Margiela’nın vintage sarısı beyaz derinin üstüne taşınmış bu koleksiyonda. Maison Margiela ve bazı Converse dükkanlarında satışa çıkacak bu yeni seri $200.
converse-x-maison-martin-margiela-collaboration-collection-derriuspierrecom-5

Clover Canyon
Los Angles markası olan Clover Canyon, eklektik, keyifli Kaliforniyalı kadın ruhundan ilham alarak oluşmuş bir marka. Elbiselerin, gömleklerin, eteklerin üzerindeki Afrika kabilelerinin, antik çağların sembolleri, tarihsel dokular, modern bir dokunuşla tasarlanmış ve kendine has bir tarz oluşturmuş. Harvey Nichols mağazalarında sizleri bekliyor.
2013-02-13-08-CloverCanyon_0047

Zeynep Arçay

Deri ürünler gardırobunuzun vazgeçilmez parçası ise muhakkak İstanbul’da Zeynep Hanım’ın Nişantaşı’nda bulunan showroom’una uğrayın. Abartısız, yalın ama feminen çizgiler taşıyan markada, koleksiyonlar ipeksi dokuları ile ön plana çıkan, hafif ama bir o kadar güçlü görünümlü, el yapımı deri parçalardan oluşturulmuş. Ayrıca ana ilke de kadınlara kendilerini özel hissettirmek olarak benimsenmiş.
KÜÇÜK SİYAH DERİ ELBİSE 2.960 TL

Level Shoe District
Dubai Mall’un ortasında bir vaha. Vaha demek yanlış olur, bir cennet… Çok yeni bir konsept mağazacılık anlayışı ile hayata geçirilmiş bir proje. 96.000 metrekare bir alanda lüks ve contemporary bir ayakkabı alışverişi deneyimi sunuyor bizlere. 40 tane butik çatısının altında 250 tasarımcının ürünleri satışta.
nc_960x360_d

Butter London
Keep Calm and Shop ON… Bu markayı elime aldığımda kendimi bir moda şovuna süsleniyormuş gibi hissediyorum. Bu sezon favorilerim arasında WINK Mascara Indigo Punk, Cake-Hole Nail Lacquer, CHEEKY cream Blush Abbey Rose, LIPPY Tinted Balm Strawberry Field. Pop Art Collection.
Cheek cream blush Abbey Rose 20 $

Miniko Shop
Miniko Shop Galata, tarihi Kırım Kilisesi’nin hemen alt tarafında, Serdar-ı Ekrem Caddesi’nin bitip Kumbaracı Yokuşu’nu kestiği noktada yer alan adı gibi minicik bir dükkan.
Miniko’da %100 orijinal dünyaca ünlü markaların, bulunması zor olan limited edition koleksiyonlarına ait (Marni for H&M, Missoni for Target, Jennifer Lopez for Kohl’s, Mary Katrantzou for Tophop, Derek Lam for Designation, Kirna Zabete for Target, Anna Dello Russo for H&M, Prabal Gurung for Target, Vera Wang for Kohl’s vb.) sıfır ve sıfırdan farksız bayan çanta, takı ve aksesuarları ile sıfır bayan giyim ürünlerini, ünlü pop yıldızı Gwen Stefani’nin tasarladığı ve Japon sokak giyim modasını yansıtan çocuk giyim markası Harajuku Mini’ye ait birbirinden şirin sıfır çocuk ürünlerini uygun fiyatlara bulabilirsiniz.
slide1-950x400-950x400

Bilgün Sazak Dereli’nın Muhteşem Takıları-B Point
İstanbul cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Bilgün Sazak Dereli 10 yıl önce başladığı takı tasarımı işinde büyük gelişmeler kaydetti. En son İntikam dizisinde Beren Saat’in kırmızı Gucci tuvaleti ile kombinlenen şaheser ve zarif küpe Bilgün Hanım’a ait. Nişantaşı’ndaki mağazasına bir uğrayın derim.
B-POINT-Bilgun-Dereli-2

Maritsa.Co
Çok zevkle takip ettiğim bir blog ve Instagram hesabı… Modaya ruhunu katan kadınları çok seviyorum. Dükkan vitrini gibi giyinenlere ise karşı kaşıntılı alerjim var. Yurt dışı moda şovlarını takip eden, gezdiği yerlerden çok güzel postlarını bizlerle paylaşan çok güzel bir kadın. Bir göz atın!
Screen Shot 2013-09-18 at 1.04.09 PM

Yazar Hakkında /

Yazarımız Tuğçe İnal; TED Ankara, Bilkent Ünv. Turizm ve American College of Switzerland (MBA) mezunudur. Çesitli sektörlerde yöneticilik yaptıktan sonra kendi şirketi olan Say Something Nice ile sosyal medya danışmanlığı yapmaya devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.