© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Heyecanlı Haberler !

Heyecanlı Haberler !

Mart ayında soğuklardan pek kurtulamasak ve baharın geldiğini tam olarak hissedemesek de, takvimlere göre Mart baharın başlangıcı. Kışın rehavetinden kurtulmak ve bizi bekleyen güneşli günlere hazırlanmak için en ideal zaman. İçimizdeki bahar kıpırdanmasını başlatmak için yakın zamanda hayatımıza girecek güzel şeylerin haberini vermek istiyorum!

Shake Shack

New York’un ünlü ayaküstü Cheeseburger’cisi Mayıs ayında Türkiye’ye geliyor. Lezzeti kulaktan kulağa yayılmış cheeseburger’iyle ve önündeki uzun kuyruklarıyla ünlü Shake Shack’in, İstiklal Caddesi’ndeki ilk şubesinin hemen ardından birkaç şube daha açılacağı duyuruldu.

Jamie’s Italian

Canımızın içi, ekranların en tatlı aşçısı Jamie Oliver’ın dünyanın pek çok yerindeki restoranları arasına bir de İstanbul Zorlu Center’daki katılıyor. Jamie’nin iddiası taze malzemeler kullanarak uygun fiyatlı, lezzetli yemekler sunmak. Her gün taze makarna hazırlanacağı ve renkli bir soğuk büfesi olacağı söyleniyor. 2013 sonbaharında açılması beklenen İtalyan restoranına çılgın bir ilgi olacağı kesin.

 

İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren

Yılan hikayesine dönen projenin Eylül 2013’te sonunda tamamlanacağı açıklandı. Trenlerin faaliyete geçmesiyle iki şehrin arası 3 saate inecek, havaalanı mücadelesi son bulacak. Özellikle benim gibi bu iki şehir arasında mekik dokuyanlar için büyük kolaylık olacak.

Tom’s Kitchen

Doors Grup Londra’nın bu ünlü cafe’sini birkaç yıl önce bünyesine katmıştı, şimdi de onu İstanbul’a getirmeye hazırlanıyor. Time Out Londra tarafından en iyi kahvaltı mekanı seçilen Tom’s Kitchen ile tanışmamız için net bir tarih olmasa da 2013 yılı içinde olacağı söyleniyor.

Depeche Mode Konseri

İstanbul’dan bir efsane daha geçecek. 17 Mayıs Cuma günü KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek konser için ben şimdiden geri saymaya başladım. Biletler hala satışta, kaçırmayın!

Jonas the Grocer

Louis Vuitton’un bu elegant restoranı da yakın zamanda Türkiye’ye gelecekler arasında. Dünya çapında beş şubesi olan restoranın Türkiye şubesi aynı zamanda Avrupa’daki ilk şube olma özelliğini taşıyacak. Günün her saati harika lezzetler sunduğu söylenen restoranda hazırlanan Wagyu Beef Burger’ın ünü şimdiden kulağımıza geldi, merakla bekliyoruz!

Apple Store

Bir başka yenilik de iPad, iPod, iPhone derken hayatımızı tam anlamıyla zapt eden Apple’dan. Yurt dışında gördüğümüz devasa Apple Store’lardan biri de 2013’te Türkiye’de açılıyor. iPhone 6 çıkacağı zaman önünde geceden oluşan kuyrukları artık televizyondan değil kendi gözümüzle görebileceğiz, ne büyük mutluluk!

Ayşe’nin önerileri:

Film: Oscar’lar dağıtıldı, ödüllü filmlerden eksikler varsa onlar tamamlanacak! !f Film Festivali’nin programına da göz atmak gerek. Çok fazla film, çok az zaman. Gözüme kestirdiklerimden gidemediklerimin peşine düşeceğim, aynısını tavsiye ederim!

Kitap: Great Gatsby Mayıs’ta vizyonda olacak. Henüz okumamış olanlar için F. Scott Fitzgerald’ın harika romanını okuyup, filmi öyle seyretmek çok daha harika olmaz mı?

Müzik: Radyo Eksen tüm zamanların en vurucu 100 aşk şarkısı listesi yapıyor. love100.radyoeksen.com adresinden takip edebilir, bir tık ile şarkıların YouTube linkine gidebilirsiniz.

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.