© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Heyecan

Heyecan

Biliyor musunuz; ben de en az sizin kadar heyecanlanıyorum derginin yeni sayısını ilk elime aldığımda… Sanki bütün bir ay hazırlık aşamasını hiç bilmiyormuşum, ilk kez görüyormuşum gibi bana da sürpriz oluyor… Veee diyorum ki; çok şükür değmiş bunca emeğe…

Dergiyi elinize alıp dokunmanız ayrı bir his çünkü. “Puzzle”ı tamamlamak ve bitmiş halini görmek… Küçücük (ama her biri özenle hazırlanmış) parçaları, biraraya getirip, insanlara keyif veren bir eser sunmak, gerçekten tüm yorgunluğu alıp götürüyor… Bu keyfi paylaşma şansını veren herkese çok teşekkür ederim: Okurlarımıza, konuklarımıza, ekibimize, yazarlarımıza ve desteklerini esirgemeyen herkese…

Bu ay özellikle teşekkür etmek istediğim birisi daha var; değerli ressam Savaş Simitli… Yaptığı eserler kardeşimin ve bizim evimizin en güzel yerlerini süslüyor. Ama armağan ettiği “Atatürk” resimleri var ki, onlar çok özel. İş yerimizde benim için ve kardeşim için ayrı ayrı yaptığı bu tablolar, bize büyük güç veriyor. Ne de olsa Atatürk enerjisini arkamıza almış oluyoruz. Hayat boyu aldığımız en özel hediyelerden… Sevgili Hocam, çok çok teşekkürler… Sizi tanımış olmak bile büyük bir onur. Yeni yerinizin de hayırlı olmasını diliyoruz.

Evet, Sevgili MAG Okurları, bu sayımızda değerli insan Savaş Simitli’yle çok hoş bir röportajımız var. Eminim siz de kendisini yakından tanımaktan mutlu olacaksınız.

Bu sayımızda yine Türk halkının gönlüne taht kurmuş, başlı başına bir muhalefet partisi gibi tüm haksızlıkların karşısında kalemiyle duran gazeteci-yazar Emin Çölaşan’dan Ferrari-Maserati gibi rüya otomobillerin Türkiye distribütörü olan TOFAŞ’ın CEO’su Ali Pandır’a; başta New York olmak üzere tasarımlarıyla ses getiren Emre Ertürk’ten Kargo Grubu’yla tanıdığımız ünlü müzisyen Koray Candemir’e kadar birçok farklı alanda başarılarıyla adından sıkça söz ettiren konuklarımız var.

Bayanlara gelince… Güzellikleri sona sakladım bu kez… Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Sinem Yıldırım, A’dan Z’ye tercihlerini paylaşıyor. Arte Tahir ise Özgür Mete’nin objektifinden çıkan ve hiçbir yerde göremeyeceğiniz pozları ve keyifli sohbetiyle bizlerle…

Ve kapakta gördüğünüz üzere sosyal sorumluluk projelerinin önemli destekçisi, Zen Diamond Yönetim Kurulu Üyesi, güzel ve başarılı bir iş kadını olan ve cemiyet hayatının ünlü siması Şükran Güzeliş ise Haziran sayımızın özel konuğu. Sizler için Ağaoğlu My World’de Harvey Nichols’tan muhteşem kıyafetler ve Zen Diamond’dan olağanüstü mücevherler eşliğinde gerçekleştirdiğimiz çekimimiz çok ama çok özel. Güzeliş’in uzun zamandır böyle bir moda çekimi yapmadığını ve şu sıralarda sadece MAG’ı tercih ettiğini hatırlatalım. Eski haber spikerlerinden de olan Şükran Güzeliş ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbette ise tekrar ekranlara döneceğini ve Güzeliş’e dair daha birçok şeyi öğreniyoruz.

Daha nice birbirinden şık haberimizle tadına doyamayacağınız derginiz MAG’la sizi baş başa bırakırken tüm babaların “Babalar Günü”nü de kutluyorum.

Ülkemize ve tüm dünyamıza barış, sevgi, neşe, coşku dolu günler diliyorum.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.