© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Güncel Klasik

Güncel Klasik

Son moda tabiriyle “contemprary” stilini biraz daha klasiğe yakın dokunuşlarla yorumladığımız yeni projemizle karşınızdayız yine bu ay…

Profit Neşet Güne ekibi olarak bu tarz evlerde neredeyse ustalaştık; iddialı bir cümle oldu biliyorum ama öyle… Çünkü biz bu evlerde yaşamayı arzuluyoruz hep. Bir anlamda zevk sahibi müşterilerimizin istekleri, bizim hayallerimizle de çakışıyorsa sonucun iyi çıkmaması kaçınılmaz oluyor.

 

Bu ay görselleri ile karşınıza çıktığımız bu villa yine Ankara’nın en zevkli çiftlerinden birine ait. Ne istediğini bilen bir çift her şeyden önce.. Hayallerini ve ihtiyaçlarını anlattıklarında projede önemli değişiklikler olmadan sonuca ulaştık hemen. Yine aydınlık, ferah, şık ve bağırmayan (aksine fısıldayan) bir şaşaa çıktı ortaya.

Umarım sizler de beğenirsiniz ve umarım hayallerimiz bir noktada da olsa çakışır.

Müthiş hayallerinizin gerçekleştiği bir Haziran ayı geçirmeniz dileğiyle….

 

Yazar Hakkında /

1995 yılında Ankara’da başlayarak Profit Neşet GÜNE Tasarım Stüdyosu’nu kuran Neşet Güne; mesleği,“İç Mimarlık” mesleğini sürdürmektedir. www.profitnesetgune.com adresinden kendisi ve stüdyosu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.