© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Estetik İşlemlerde Yaz Modası

Estetik İşlemlerde Yaz Modası

Kış aylarında işlerin ve alınan eğitimlerin yoğunluğundan dolayı estetik operasyonlara zaman bulamayan bayanlar özellikle yaz aylarında estetik görünümlerine büyük bir ilgi gösteriyor. Yaz mevsimine hazırlık için;
Yağ Dondurma (CoolSculpting), Cilt Ütüsü(Monopolar Radyofrekans), Koltukaltı Botoxu, Ozonterapi, Mezolifting ve Kolajen (Dolgu) uygulamalarını öneriyorum.

Yaza özel estetik uygulamalar nelerdir?
Kış aylarından yorgun çıkan vücut ve cildi toparlamak ve terleme gibi, kış aylarına göre kişileri sosyal ortamlarda daha fazla rahatsız edebilecek sorunların çözülmesi yaz aylarında yapılan uygulamaların temelini oluşturuyor.

En Çok İlgi Gören Uygulamalar: Cilt Ütüsü Ve Yağ Dondurma
Yaz yaklaştıkça güzelleşmek için estetik operasyon yaptıranların
sayısı artıyor. Yazları en çok cilt ütüsü, yağ dondurma, koltukaltı botox’u, ozonterapi, mezolifting ve kolajen uygulamalarını önerirken, güneş gören bölgelerdeki cerrahi operasyonlara karşı sizleri uyarmak isterim.

Daha Genç Görünmek İçin Yardımcı Sistemlerden Faydalanın
Cilt Ütüsü (Monopolar Radyofrekans) cerrahi bir müdahale gerektirmeden ve anestezi yapılmaksızın göz kapakları, yüz, karın, kol, bacak ve el gibi vücut bölgelerinde uygulanarak cildi sıkılaştıran, daha düzgün görünmesine ve hatların belirginleştirilmesine yardımcı olarak daha genç görünüm sağlayan bir uygulamadır. Tüm cilt tiplerinde dört mevsim uygulanabilmesi, işlem tekrarı gerektirmemesi, doğal bir görünüm sağlaması ve iyileşme sürecinin olmaması bu uygulamayı benzersiz kılar. Thermage uygulamasından sonra kişi derhal günlük yaşamına, iş ve sosyal yaşamına döner. Uygulamanın insan sağlığına herhangi bir olumsuz yan etkisinin olmadığı ve etkin bir şekilde sıkılaştırma sağladığı Amerikan sağlık kuruluşu FDA tarafınca 2002 yılında onaylanmıştır. Dünya genelinde 2002 yılından beri kullanılan Cilt Ütüsü -Monopolar RF ile 75’den fazla ülkede 2.500’ün üzerinde hekim tarafından 1.000.000’un üzerinde uygulama yapılmıştır. Türkiye’de en seçkin kliniklerde ve sadece özel eğitim almış tıp doktorları tarafından kullanılmaktadır. Monopolar RF teknolojisi sayesinde cildin derin katmanlarında bulunan kolajence zengin doku tahrik edilir. Uygulama başlığından RF enerjisi uygulanırken aynı zamanda soğutma da yapılarak kişinin konforu yüksek bir şekilde tamamlanır.

Bölgesel İnceltici Sistemleri Deneyin: Yağ Dondurma
Cool Sculpting  (Soğuk Lipoliz) yöntemiyle vücudunuzdaki istenmeyen bölgesel yağlardan kurtulabilirsiniz. Bu yeni yöntem, kas üstü yağ tabakasını hedef alarak çevre dokulara zarar vermeden, yağ hücrelerinin yok edilmesiyle bir vücut şekillendirme yöntemidir. Uygulamada ağrı, acı yoktur. Uygulamayı takip eden iki ay içerisinde kristalize edilen yağ hücreleri parçalanır ve tamamen doğal yollarla vücuttan atılır. Uygulama süresi bir saattir. Bu yönteminin avantajları şunlardır: kesik, iğne, iyileşme süreci yoktur, güvenli, rahat, konforludur, doğal ve etkilidir, klinik olarak kanıtlanmıştır.

Yaz Aylarında Terlemeden Rahat Edin
Koltukaltı Botox’u özellikle sıcaklarla birlikte sosyal olarak da en rahatsız eden konulardan biri olan terleme için yapılan bir uygulamadır. Bu nedenle 3 ile 6 ay etkisi süren “koltukaltı botox”u en çok tercih edilen yaz uygulamalarındandır. Yalnızca 15 dakika süren bu uygulamada, aynı seansta yüze yapılan küçük müdahalelerle tüm yazı dinlenmiş ve terden uzak bir şekilde geçirebilirsiniz. Etkisi 3 gün sonra başlar ve 15 gün sonra tam etki ortaya çıkar. Uygulamadan hemen sonra sorunsuzca hayatınıza devam edebilirsiniz.

Kış Yorgunluğundan Arının
Ozon Terapi mevsim değişiklerinden yorgun çıkan vücudu desteklemek amacıyla ilk yapılan uygulamadır. 5 hafta boyunca 10 seans olarak uygulanan ozon terapisiyle vücut güçlenerek direnci yükselir. Böylece terapi görenler sürekli zinde ve enerjik hisseder.

Yazın Artan Kırışıklıklara Karşı Önlem Alın
Kolajen ve Mezoterapi güneş ve havanın etkisiyle yaz aylarında ciltte oluşan kurumalara ve bu kuruluk nedeniyle yüzde oluşan ince kırışıklıklara karşı yapılan bir uygulamadır. Özellikle derin kırışıklıklar daha çok göze batar. Aynı seans içinde uygulanan kolajen ve mezoterapi ile kolajen dolgu uygulamaları cildin 6 ay boyunca bebek gibi nemli ve kırışıksız olmasını sağlar.

Erkeklere Özgü Estetikler Nelerdir?
Artık erkekler de estetik uygulamalara sıcak bakıyor. Herkes mükemmel görünmenin yollarını arıyor. Estetik uygulama yaptıranların başında işadamları ve sanatçılar geliyor. Cilt ütüsü,
yağ dondurma, çene belirginleştirme, kırışıklıklar için dolgu, koltuk altı botoxu ve mezolifting; erkeklerin de en fazla tercih ettiği uygulamalar arasında yer almaktadır.

Yazar Hakkında /

1990 Yılından bu yana Ayurveda çalışmaları yapan Ender SARAÇ İzmir’den İstanbul’a geldiği ilk yıllarda Nükhet Duru ile beraber UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezinde çalıştı. Daha sonra Türkiye’nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan ‘HAY SAĞLIK Merkezini’ 1994’te kurdu, ve genişleterek bu güne kadar geldi. Ayrıca Türkiye’nin ilk Doğal Arınma Merkezi olan Ulustaki ‘Doğa Arınma Merkezi’ninde’ kurucularındandır. Doğal ve Sağlıklı yaşamla ilgili Türkiyenin ilk Türkçe kitabı olan Doğan yayınlarının Ayurveda kitabı kısa sürede çok baskı yaparak uzun süre en çok satan kitaplar arasında yer aldı. Türkiyede Doğal ve sağlıklı yaşamla ilgili bilincin geliştirilmesi konusunda bahsedilen şirketler ve kitabın dışında çok sayıda Televizyon programı, yazılı basın röpörtajı, seminer, Konferans ve Panellerle oldukça yoğun bir çalışma yaptı.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.