© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Enerjisi Yüksek Bir Kış Sizleri Bekliyor

Enerjisi Yüksek Bir Kış Sizleri Bekliyor

Tasarımcılar, markalar ve tasarımcı-marka işbirlikleri bu kışı bambaşka bir forma sokuyor… Renkler, tulumlar, hikayeler, bize bir şey anlatmaya
çalışan tasarımlar ön planda… Bakalım neler var?

 

Şeker İlavesiz / No Sugar Added

Tuvana Büyükçınar, “No Sugar Added (Şeker İlavesiz)” ile içindeki renkleri, hikayeleri ve hayallerini tasarımlarına yansıttı. Üstelik bu kez tüm bu dünyasını, alışık olmadığımız maskülen formlara taşıdı. “No Sugar Added (Şeker İlavesiz)” dev bir renk paletini ve birbirinden neşeli desenleri içine soktuğu gerçekçi kalıplarıyla giyilebilir kılan bir koleksiyon oldu. Tuvana Büyükçınar; maskülen bir romantik ve fantastik bir şehirli olarak tüm doğallığı ile karşımıza çıktı.

 

Tulum Yine Hayatımızda

Gamze Saraçoğlu’nun 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun yüzü Selma Ergeç oldu. Tulum ve mini elbiselerin ön planda olduğu koleksiyonda adeta renklerin dansı yaşanıyor.

 

Paris’te Moda Başkadır

70’lere gönderme yapan Roman 2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun çekimi, Stefano Galuzzi’nin adeta kimliği haline gelen “sinematik” yaklaşımıyla; feminen, lüks, güçlü Roman kadını ile özdeşleşir güzellik ve zenginliğe sahip 19. yüzyılın en büyük ve en lüks şatosu olan Chateau de Ferriere, Paris’te gerçekleşti. Günümüz trendlerini yakından takip ederken, klasikleşmiş feminen stilini her zaman koruyan Roman, bu sezon sizleri 70‘lerin lüks ve bohem havasını, 40‘ların şıklığı ile bir araya getiren, güçlü ve feminen bir koleksiyonla buluşturuyor.

 

Sanat Eseri Kıvamında

Harvey Nichols, 2011 Sonbahar-Kış sezonunda modaya yön veren lüks markaları ve en yeni koleksiyonları ile giyim tutkunlarını büyülüyor. Harvey Nichols yeni sezon katalog çekimlerini İngiltere’nin en görkemli otellerinden biri olan Anyhoe Park Otel’de gerçekleştirdi. Anyhoe Park Otel’in görkemli micmarisi, otel içinde yer alan sanat eserleri, Warhol tabloları ve birbirinden ihtişamlı heykelleri Harvey Nichols’ın muhteşem yeni sezon tasarımları ile birleşince olağanüstü görüntüler ortaya çıktı.

 

Kışın Gelişini Hissettiren Renkler

Kışın gelişini hissettiren renkler yeşil, mürdüm, fuşya, taba ve sarı tonları ile neşeniz yerine gelecek. Çizme ve bot giyme özleminizi giderecek modeller Nine West mağazalarında sizleri bekliyor. Bir yandan sezonun en popüler renkleri ile göz doldururken diğer yandan Nine West çanta ve ayakkabılar da kullanılan renk blokları ile başlıca sezon trendlerini yakalayın.

 

Detayların Şıklığı

Ralph Lauren’in 2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, sizi baştan çıkaracak. Renkli detaylar,  Ralph Lauren’in koleksiyonuna fark katıyor. Markada yer alan yağmur botları ve çantalar bu sezon gözdeleriniz arasında yer alacak!

 

Sofistike ve Nostaljik

1940’lı yılların stiline, ufak bir dokunuşla 1980’li yılların detayları eklediğinde; ortaya Miu Miu 2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu çıkıyor. Koleksiyon; sofistike, nostaljik, elegan, ciddi ve prestijli bir görünüme sahip. 1980’li yılların iri çiçek desenleri, kürk bolerolar, iri vatkalı ve geniş omuzlu ceketler kullanılarak hareketlendirilen koleksiyon; son derece modern, şık ve her daim hayatın içerisinde kullanılabilecek parçalardan oluşuyor. Tasarımlarda en sık kullanılan renkler arasında; sarı, siyah, beyaz, turuncu, mavi, antrasit ve bej bulunuyor.

 

[nggallery id=637]

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.