© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Enerjisi Bitmeyen Çiçek Güney

Enerjisi Bitmeyen Çiçek Güney

 

10’uncu kez Türkiye Bayanlar Snowboard Şampiyonu olan, ve ralli co-pilot Türkiye Şampiyonu Çicek Güney, bunca yoğunluğa rağmen enerjisi bitmeyen kadınlardan…

 

Haftanın 4 gününü dağlarda geri kalan günlerini pistlerde geçiren bu güzel kadının ara sıra şehir özlemi ya da arkadaşlarından uzak kaldığı için iç burukluğu yok değil. Ama o gerçekten fedakar risk almayı seven biri olarak defalarca sakatlanmasına rağmen hiç bir şey onu yıldırmamış. Sporda olan inatçılığı yaşamının diğer taraflarında da sürüyor mu diye sorduğumda hiç tereddütsüz evet cevabını aldım bile!

Erkeklerin ağzını sulandıran muhteşem otomobilleri önce ilk test eden Çiçek Güney’in adrenalin merakı büyük. Tüm bu sert spor dallarına rağmen diğer taraftan çok naif bir Fransız güzellik markasını bizlerle buluşturdu.

 

İstese aile şirketinde çalışabilecekken o yılmadan lüks bir markanın peşine düşüyor. Ve Türkiye’ye getirmeyi başarıyor. İki aydır sadece Harvey Nichols’da satılan “Aura-Chake” kozmetik markası artık Nisan ayından itibaren Ankara Harvey Nichols’da da kadınların beğenisine sunulacak.

 

Marka zamana karşı savaş açmış, anında çözüm ve kusursuz bir görüntüye ulaşmayı vadediyor. Ben de Çiçek’e güvenerek hiç tereddüt etmeden denedim. Benim cildim çok beyaz ve güneşi az gördüğü için fazlasıyla hassas iki ürünü çok düzenli kullandım. Buradan tavsiye edebilirim.

 

Favori Ürünlerim : Magistrial lifting anti-aging fluid ve yüzünüzde karbon gazının yerine oksijenle yer değiştiren Intense kremi çok etkili.

 

Çicek’in bu girişiminde de şampiyonluk geleceğinden eminiz…

 

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.