© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Cinema Paradisio

Cinema Paradisio

İlk gördüğüm andan itibaren hayranlık duyduğum, hatta içinde olmayı aşkla istediğim bir mekanı tanıştırıyorum sizlerle; India Mahdavi tasarımı “Cinema Paradisio”. Bu salonlarda film nasıl izlenir? O filme nasıl konsantre olunur? Bilemiyorum! Ormanların ve hayvanların dünyasının en can alıcı renklerini, desenlerini çok cesaretli çizgilerle ve açılarla birleştirmiş tasarımcı.


Hayvanların vahşi dünyası sanırım hiç bu kadar sevimli gözükmemişti gözümüze. Kendinizi bir sinemadan daha çok Alice’in o muhteşem harikalar diyarını ziyaret ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hem salonlarda hem de bekleme alanlarında alışagelmişin dışında çok daha rahat ve konforlu oturumlar kullanılmış. Mekanın genel duvarlarında üzeri yer yer hayvan desenleriyle yer yer çiçek desenleriyle işlenmiş mavi deri kullanılmış. Duvarda kullanılan zımbalarla oluşan yaprak desenleri de bir başka detay. Bu ince düşünülmüş detaylar silsilesinde sadece bir film süresince değil saatlerce kalmak istiyor insan.

KİTAP KURTLARINA;

Tasarımcıların sihirli değnekleri bu defa kitaplıklara deydi. Mekanlarda kimi zaman başrolde, kimi zaman da cankurtaran yardımcı oyuncu rolünde boy gösteren kitaplıklar yepyeni yüzleriyle mekanların demirbaş listesinde yer almayı başardı.

Son zamanlarda özellikle bir koltukla veya yatak başıyla entegre edilerek kullanılan kitaplıklar çok moda. Raflara fütüristik çizgilerle heykelimsi bir görünüş sağlayan kitaplıklar ise gerçekten tek başına bile mekanın bambaşka bir atmosfere bürünmesine yetiyor.

Kitaplıklar rengarenk kitaplarınızı sarıp sarmalayarak yaşadığınız yere can katarken aynı zamanda aksesuarlarınızı da layıkıyla sergileyen bir vitrin olma özelliği taşıyor.

En kitap okumayanımızı bile baştan çıkaran bu kitaplıkları çok seveceğinizden şüphem yok.

SİZİN İÇİN SEÇTİĞİM AYIN ÜRÜNÜ;

Mobilyalara kıyafet giydirmeyi düşündünüz mü hiç? KAMKAM sizin için düşünmüş. Baya düğmeli, kemerli, cepli, renk renk tabureler dolaplar muhteşem gözüküyorlar.

 

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum(1)

  • blank

    İlkay Şarman

    14 Mart 2011

    Aslında farkındayım “Aşk Tesadüfleri Sever” filmi ile ilgili bir yazı bu, ancak Ankara’nın şu sıralarda yükselen trend olmasında başrol Star Tv.de yayınlanan “Behzat Ç.” dizisinindir. Keşke bu yazıyı yazarken bu gerçeğin de altını çizmiş olsaydınız. Bilmem okudunuz mu ama Ahmet Hakan bile, Hürriyet Gazetesindeki köşe yazısında, Behzat Ç. için “Ankara’da yaşama isteği uyandıran dizi” yorumunu yaptı.
    Sevgiler….

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.