© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Cilt Ütüsü (Monofazik Radyofrekans)

Cilt Ütüsü (Monofazik Radyofrekans)

Tüm cilt tiplerinde dört mevsim uygulanabilmesi, işlem tekrarı gerektirmemesi, doğal bir görünüm sağlaması ve iyileşme sürecinin olmaması bu uygulamayı benzersiz kılar. Monofazik Radyofrekans  uygulamasından sonra kişi derhal günlük yaşamına, iş ve sosyal yaşamına döner. Uygulamanın insan sağlığına herhangi bir olumsuz yan etkisinin olmadığı ve etkin bir şekilde sıkılaştırma sağladığı Amerikan sağlık kuruluşu FDA tarafınca 2002 yılında onaylanmıştır.

Dünya genelinde 2002 yılından beri kullanılan Monofazik Radyofrekans  ile 75’den fazla ülkede 2.500’ün üzerinde hekim tarafından 1.000.000’un üzerinde uygulama yapılmıştır. Türkiye’de en seçkin kliniklerde ve sadece özel eğitim almış tıp doktorları tarafından kullanılmaktadır.

Nasıl Çalışır?

Monofazik Radyofrekans  monopolar RF teknolojisi sayesinde cildin derin katmanlarında bulunan kolajence zengin doku tahrik edilir. Uygulama başlığından RF enerjisi uygulanırken aynı zamanda soğutma da yapılarak tedavi hasta konforu yüksek bir şekilde tamamlanır. Monopolar RF ile ısıtılan kolajen dokusunun en az %30 u denature olur. Yüz uygulamalarında kullanılan titreşim özellikli el aparatı, oluşan ısının hasta tarafından hissedilmesini engeller. Uyarılan kolajen zaman içerisinde yenilenerek cildin görünümünü iyileştirir, sıkılaşmasını sağlar ve sarkmaları azaltır.

Ne Kadar Sürer?

Uygulama kişinin cildinin durumuna ve uygulama alanının büyüklüğüne göre 45 dakika ile 1 saat arasında tamamlanır. Monofazik Radyofrekans  tedavisi tek uygulamalıktır, işlem tekrarı gerektirmez.

Vücudun hangi Bölgelerine Uygulanır?

Göz kapakları, yüz, dudaklar, karın, kol, el, bacak ve kalçada uygulanabilir, selülit görünümünün iyileştirilmesi için de kullanılır.

Düşük göz kapaklarının kaldırılması, göz kenarlarında oluşan kaz ayakları görünümünün yumuşatılması, kırışıklık ve sarkmaların düzleştirilmesi için  Monofazik Radyofrekans  ideal bir çözümdür. Yüz gerdirme operasyonu olmadan da genç görünmek Monofazik Radyofrekans  ile Özel Hay Sağlık kliniğinde artık mümkün.

Uygulama bölgesine, hastanın yaşına ve cilt özelliklerine bağlı olarak gözle görülür sonuçlar iki ile altı ay arasında oluşur ve etki bakıma da bağlı olarak iki yıla kadar devam eder.

Detaylı bilgi ve görseller için www.thermageclub.com

 

Yazar Hakkında /

1990 Yılından bu yana Ayurveda çalışmaları yapan Ender SARAÇ İzmir’den İstanbul’a geldiği ilk yıllarda Nükhet Duru ile beraber UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezinde çalıştı. Daha sonra Türkiye’nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan ‘HAY SAĞLIK Merkezini’ 1994’te kurdu, ve genişleterek bu güne kadar geldi. Ayrıca Türkiye’nin ilk Doğal Arınma Merkezi olan Ulustaki ‘Doğa Arınma Merkezi’ninde’ kurucularındandır. Doğal ve Sağlıklı yaşamla ilgili Türkiyenin ilk Türkçe kitabı olan Doğan yayınlarının Ayurveda kitabı kısa sürede çok baskı yaparak uzun süre en çok satan kitaplar arasında yer aldı. Türkiyede Doğal ve sağlıklı yaşamla ilgili bilincin geliştirilmesi konusunda bahsedilen şirketler ve kitabın dışında çok sayıda Televizyon programı, yazılı basın röpörtajı, seminer, Konferans ve Panellerle oldukça yoğun bir çalışma yaptı.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.