© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Cilt Sorunlarını Engelleyin!

Cilt Sorunlarını Engelleyin!

Mart her ne kadar bir bahar ayı sayılsa da, genelde kış aylarından daha çetin bir soğukla karşılaşırız. Bu soğuk hava hayatımızın birçok evresini olumsuz etkilediği gibi, cildimize de oldukça olumsuz etkileri vardır. Soğuk havanın cildi kurutmasıyla ve karlı havada güneşin yansımasıyla oluşan cilt sorunlarını engellemek için kullanabileceğiniz yeni ürünleri sizler için seçtim.

La Mer Moisturizing Gel Cream, Cream de La Mer’e göre daha hafif bir yapısı vardır. Cildi çok iyi nemlendirmesinin yanı sıra, cilt daha sıkı hale gelir, hassas bölgeler yatışır ve rahatlar. İçeirğindeki vitamin ve mineral yönünden zengin özel yosunlar senede 2 kere toplanır ve 3-4 ay süren bir biyofermantasyon işlemine tabi tutulur. Ayrıca anti oksidan etkili misket limonu çayı kullanılır.

Yüzümüzde en ince deri tabakası göz çevremizdedir. Bu yüzden daha çabuk kırışır ve dış faktörlerden etkilenir. Özellikle kayağa gidildiğinde, güneş ışınlarının kara yansıması yaz aylarına oranla daha çok etkiler ve yaşlanmayı hızlandırır. Christian Breton’un UV filtreli SPF 30 göz kremi, bu etkilere karşı göz çevresinde kalkan oluşturur. Serbest radikallere karşı savaşır. Vitamin E ve antioksidan etkili maddeler içerir.

Gün sonunda cildimiz daha kırışık ve daha yorgun gözükür. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için çok etkili kırışıklık açıcı bir serum var, Estee Lauder Perfectionist [CP+]. Estée Lauder peptit, protein ve aminoasit içeren Kırışık Açıcı ve Yeniden Yapılandırıcı Peptit™ bileşenini geliştirdi. Bu kozmetik sektöründe bir ilktir. Bu yeni bileşik cildin doğal kolajen üretimini arttırmaya, hızlandırmaya yardımcı olur.

Shiseido White Lucency Protective Day Emulsion, cildi UV ışınlarının ve kuruluğun zararlı etkilerine koruyan gündüz nemlendiricisidir. İçeriğindeki aydınlatıcı pudralar ile ışığı yansıtarak cildin doğal aydınlığını arttırırken yaşlılık ve güneş lekelerini, renk eşitsizliğini ve donuk görünümü en aza indirir.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.