© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Bol Bol Moda

Bol Bol Moda

Yazdan kalma tatlı bir sonbahar gününde yapılan özel çekimimizle başlayalım. Onur Dağ’ın objektifinden sayfalarımıza yansıyan bu  harikularde moda şöleninden sonra alışverişe çıkmadan duramayacaksınız…

Alışveriş deyince… İstanbul trafiğini kilitleyen Fashion’s Night Out’a dair renkli görüntüler de sayfalarımızda sizleri bekliyor. Doğrusu inanılmaz ilgi gören bu gece için biz de ekip olarak atladık, gittik İstanbul’a. Ben önceden katılacağım Aya İrini’deki Sevgi Gönül’ü Anma konserine yetişmek için verdiğim mücadeleyi anlatamam. Birkaç saat içinde İstanbul’a vardık ama birkaç saat içinde Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na geçemedik. Neyse değdi ama. Hem Anma Gecesi hem de Fashion’s Night Out çok hoştu.

Çok hoş bir başka moda etkinliği de Kavaklıdere Beymen’de yapıldı. Dünyaca ünlü tasarımcı Giuseppe Zanotti, başkentli hanımlarla buluşarak modaya dair keyifli bir gün yaşattı. Ne diyeyim, bayılıyorum Beymen’in bu tatlı etkinliklerine. Ankaralı bayanlara gündüz şıklığı sergilemek için fırsat yaratıyor.

Yine çok beğendiğim etkinliklere imza atan Vakko’nun, İstanbul Nişantaşı’ndaki mağazasında Lancel markasının efsane yıldız “Brigitte Bardot”dan esinlenerek piyasaya sürdüğü çantanın tanıtımı da oldukça güzeldi. Bu arada tabi ki çantayı tasarlayan Leonello Borghi ile yaptığımız röportajı da  zevkle okuyacağınıza eminim. İçimde tutamayacağım; Vakko yetkililerine arz ederim. Tadı damağımızda kalan Ankara açılış davetinizin üstünden biraz zaman geçti, özledik. Başkent yine böyle hoş bir davet bekliyor.

Ben yine dayanamayıp dergiyi olduğu gibi anlatmaya koyulmuşum. Neyse sonuç olarak; bu ay yeni sezonun başlamasıyla beraber MAG’da bol bol moda var. Enfes bir göz ziyafeti yaşayacaksınız.

Ayrıca her zaman olduğu gibi en görkemli davetlerden en güzel kareler bulacaksınız… Ve müthiş bir MAG sayısı daha karşınızda…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız’ı kutlayacağımız bu ayın ülkemize ve tüm dünyamıza huzur, mutluluk barış getirmesini diliyoruz.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.