© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Bentley’in En Özel Modeli

Bentley’in En Özel Modeli

İngiliz lüksünün ve ihtişamının markası Bentley’in en özel modeli “Birkin Mulsanne Limited Edition”a sahip olanlar önemli bir ayrıcalığı da sahip olacaklar. Çünkü; Bentley yeni modelinden sadece 22 tane üretecek ve bunlar sadece Avrupa pazarında satışa sunulacak. Bu 22 ayrıcalıklı kişiden biri olmak istiyorsanız elinizi çabuk, cebinizi açık tutmaya bakın 🙂

Bentley, 1920’lerde ve 1930’larda ki efsanevi “Bentley Boy” lakaplı yarış pilotu Tim Birkin’den esinlenerek yeni modeline “Birkin Mulsanne Limited Edition” ismin verdi. Sınırlı sayıda üretilen model sadece Avrupa’daki Bentley tutkunlarıiçin satışa çıkarıldı. Eşsiz tasarım ayrıntılarına sahip olan model, üç renk seçeneğiyle otomobil tutkunlarının karşısına çıktı. İngiliz lüks otomobil konseptinde son noktayı temsil eden Bentley, orijinal Mulsanne konsept otomobilin jantlarından esinlenilen eşsiz 21 inç jant tasarımı, koltuk başlıklarına nakışlı ve arka koltuk ahşap piknik masalarına yerleştirilmiş çarpıcı 3B ‘Flying B’ logosu; Birkin modelini en ayırt edici özelliklerin başında geliyor.

İç Kısım
Sınırlı Sayıda üretilecek Birkin Limited Edition iç tasarım özellikleri bakımından da otomobil sahiplerine özel olduklarını hissettiriyor. Birkin’de koltuk ve otomobil panellerinde ince bir el işçiliği ile baklava şeklinde işlenen kapitone desenler İngiliz zevkinin özelliklerini sergiliyor. Girintili deri tavan döşemesi ve iç metal aksamın “tırtıklı” ayrıntılarıysa kabinde modern bir hava uyandırıyor. Arka koltuk multimedia donanımı, Birkin Mulsanne’ın geniş kabini arkasında yolculuk edeceklere hareket halindeyken çalışabilecekleri, rahat edebilecekleri lüks ve konforlu bir mekân sunuyor. Her bir otomobilin koltuk başlıklarının arkasında zarif bir şekilde yerleştirilmiş iki adet 8 inç LCD ekran, bir DVD oynatıcı, bir Wi-Fi erişim alanı, Naim for Bentley birinci sınıf ses sistemi ve el yapımı sağlam ahşap arka masalara entegre iPad’ler bulunuyor.

Motor
Bentley, diğer araçlarla rekabet gücünü muhafaza edebilmek için 4 ½ litrelik 130 HP’lik Bentley’in gücünü artırması gerektiğini gördü ve bu otomobile bir süpercharger takarak otomobilin gücünü 242 HP gibi etkileyici bir düzeye çıkarttı.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.