© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Biraz Alışveriş

Biraz Alışveriş

Bu NY konusu yaz yaz bitmez… Geçen sayıda pek alışverişten bahsetmemiştim.  Yine çok fazla girmeyeceğim ama alışkanlık yapan birkaç markadan  minik aluışverişimi paylaşabilirim…

Woodbury Common

Amerika’da hemen hemen her yerde Amerikan markalarını gerçek fiyatının çok çok altında sürekli olarak bir yerlerde görüyorsunuz. Ama Dior, Gucci, YSL gibi Avrupa markalarını süper süper inmiş pek bulamıyorsunuz. Ancak Woodbury Common Outlet’e gitmeniz lazım. Sağolsun bu sene Nilgün Bandhari beni götürdü. Ama bu sene biraz hayalkırıklığı oldu. Çünkü sanki geçen yıldan bu yana hiç yeni ürün gelmemiş gibiydi.

Henri Bendel 

İlk Sex&The City’de duymuştum Henri Bendel’i…  Çok eğlenceli buluyorum mağazasını gezmeyi ve oradan alışveriş yapmayı…  Her seferinde illa ki bir çanta  alıvermiş buluyorum  kendimi. Geçen sene  grisini ve leoparını aldığım  zarf çantaların bu kez de siyahını aldım.

Elie Tahari 

Elie Tahari’den aldığım şeyleri sık sık ve çok  severek giyiyorum. Geçen sene aldığım yakası volanlı paltonun bu sene de iki  renklisini aldım. Ne yapayım, herkes çok beğeniyordu.

Tory Burch

Türkiye’de herhalde Tory Burch (özellikle de büyük tokalı)  babetsiz kadın kalmamıştır diye düşünüyorum. Bu sefer önü püsküllü bir babetle Tory Burch olayından yırttım.  Galiba eskiden daha çok  seviyordum Tory Burch’u…

[nggallery id=611]

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.