© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Bir Tutam Sıcaklık, Az Biraz Sakinlik ve Bir Parça da Huzur…!

Bir Tutam Sıcaklık, Az Biraz Sakinlik ve Bir Parça da Huzur…!

Çayyolu, Avrupa Evleri 3. etapta bir apartman dairesinin iç mimari tasarım ve uygulamasını henüz bitirdik ve sıcağı sıcağına da sizlerle paylaşmak istedik.
mutfak_412x600
İki çocuklu, mütevazı bir ailenin yaşayacağı sempatik, küçük bir yuva yaratmaktı hedefimiz. Buradan yola çıkarak kırık beyaz tonlarda, sabit ahşap mobilyaların (kapı, süpürgelik, dolap vs. gibi) zeminde meşe ağacıyla kombinlendiği, pastel tonlarda mefruşatlarla giydirildiği huzur verici sakin bir atmosfer ortaya çıkarmaya çalıştık…
çocuk odası_800x523
Zannedersem başarılı olduk da… Fotoğraflara baktığınızda içinizde birazda da olsa ferahlık hissi yaratabilmişsek başarılı olmuşuz demektir… Tine de takdir sizlerin… İyi seyirler.
ebeveyn yatak odası_800x501

Yazar Hakkında /

1995 yılında Ankara’da başlayarak Profit Neşet GÜNE Tasarım Stüdyosu’nu kuran Neşet Güne; mesleği,“İç Mimarlık” mesleğini sürdürmektedir. www.profitnesetgune.com adresinden kendisi ve stüdyosu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.