© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Beverly Hills

Beverly Hills

Amerika’da yaşayan ünlü ressam METİN BEREKETLİ ülkesine ve dünyaya umut ve değişimin müjdeleyicisi olan Barack Obama’dan ve onun çalışmalarından etkilenmiş ve tamamını bu konsept ile zenginleştirdiği bir dizi tablo hazırlamış…

Metin Bey ile yeni başlangıçlar, yeni umutlar, yeni çalışmalar ve yeni başkan hakkında keyifli bir akşam kahvesi eşliğinde konuştuk.

Bir California akşamında her zamanki gibi toplantıma geç kalmış bir halde trafiğin neredeyse tamamen durduğu “405 otobanında” ilerlemeye çalışıyorum.
Telefonum çalıyor:
Arayan Metin Bey…

Kendisi ile sohbet etmek beni hep çok heyecanlandırmıştır. Her zaman eğlenceli sosyal hayatı ve sürprizlerle dolu yeni projeleri ile tanıdığım en renkli simalardan birisidir Metin Bey…
Bana son projesi olan ve Obama’dan ilham alarak hazırladığı tablolarını anlatınca, ben de:
“Bunu hemen görmeliyim, en kısa zamanda buluşalım!” diyorum.

Ve…

İki gün sonra Urth Cafe‘deyiz.

Bu yeni dönemin bütün dünya için çok iyi ve güzel olmasını dileyerek başlıyoruz sohbete…

Bu arada dünya televizyonlarının en ünlü dizilerinden “ER”, setinde kullanılmak üzere Metin Bereketli’nin oldukça güzel tablolarını satın almış. Ne kadar gurur verici bir olay olduğundan bahsediyoruz. Zaten Metin Bey’in eğlence ve Hollywood dünyası ile olan yakın ilişkileri bütün dünyaca biliniyor artık.

Bir Türk ressamının bu başarıları gerçekten de insanın göğsünü kabartıyor, öyle değil mi?

Ben Obama çalışmalarının öyküsünü dinlerken MAG Okuyucularımızın da görmesi için dergimizde yayınlamak üzere Metin Bey’den özel dosyalarını rica ediyorum bu tabloların. O da beni kırmıyor ve hepsini yolluyor ertesi gün.

Tabloların methi hemen yayılmış zaten. Birçok ünlü isim (Metin Bey’in ricası üzerine bunları henüz açıklayamıyorum) çoktan tabloların tamamını almak için kontaklara başlamışlar bile.

Ayrıca bir de Metin Bereketli’nin bana özel bir hediyesi varmış. Görünce ben de oldukça şaşırdım. Barack Obama’nın Amerikan başkanı olarak görevi devir alışının ertesi günü yayınlanan ve bütün dünyada koleksiyonerlerin özel olarak toplayıp sakladığı “Los Angeles Times” gazetesinin o tarihli sayısını bana hediye ediyor. Kendisinde de bu gazeteden yalnızca üç adet bulunduğunu ve onları ancak sabah çok erken saatlerde neredeyse tükenmeye yakınken aldığını anlatıyor. Çok beğeniyorum hediyemi…

Urth Cafe’nin sıcak ortamı, Metin Bey’in renkli sohbeti, umut ve barış vaat eden yeni dönem ve yepyeni Obama tabloları ile keyifli bir Los Angeles akşamını daha noktalıyoruz böylece.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.