© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Bembeyaz Yatak Odaları

Bembeyaz Yatak Odaları

Yatak odaları evlerimizin belki de en huzur bulduğumuz sığınağıdır her zaman. Evin genel dekorasyonu her ne olursa olsun yatak odaları kendimizden başka hiç kimseyi düşünmeden özgürce dekore edebileceğimiz, kendi stilimizi rahatlıkla yansıtabileceğimiz özel alanlardır. Eminim ki ferahlığı, huzuru, dinginliği ve hijyeni temsil eden, burnumuza buram buram Akdeniz kokusunu getiren beyaz renkte dekore edilmiş bir yatak odası çoğu insanın hayallerini süsler.
Beyaz, renk olarak her ne kadar cesaret isteyen bir seçim olarak gözükse de en rahatlıkla kullanabileceğimiz yer yatak odasıdır hiç kuşkusuz.
Yataklar, odanın en çok yer tutan en baskın mobilyasıdır. Bembeyaz bir nevresimle ve nevresim takımınıza uygun sade bir yatak örtüsüyle başlayabilirsiniz işe. Beyaz tüllerden yapılmış bir cibinlik, size kendinizi özel hissettirirken odanıza da çok şık bir hava katmış olur. Eğer tercihiniz cibinlikten yana değilse ama yine romantik bir hava yakalamak istiyorsanız beyaz ferforje bir yatak başlığını düşünebilirsiniz.
Bembeyaz huzur dolu yatak odalarınız için bir diğer adım; perdeleriniz ve duvar renginiz. Her yerde beyaz kullanmayı biraz tehlikeli ve cesurca buluyorsanız, duvar rengini çok uçuk bir gri, pembe veya su yeşili tonlarında seçerseniz odanızın atmosferini biraz daha yumuşatarak farklı bir etki yaratmış olursunuz. Böylece perde seçiminde beyaz rengi çok daha rahat kullanabilirsiniz.
İlerleyen teknolojiyle birlikte artık çok daha kolay temizlenebilen, kir tutmayan ahşap boyaları sayesinde odanın geri kalan sabit mobilyalarında gönül rahatlığıyla beyazı tercih edebilirsiniz. Romantik atmosferi muhafaza etmek için eskitme boyalı, beyaz patineli ahşap gruplar iyi bir seçim olacaktır. Daha modern bir yatak odası düşlüyorsunuz; mat lake boyalı, yalın ve keskin hatlı mobilyalarınızı deri kumaş detaylarıyla birleştirebilirsiniz.
Yatak odalarınızda beyazı tercih etmenizin önemli bir avantajı da sıkıldığınızda hoşunuza giden herhangi bir rengi katarak bambaşka bir etki yaratabilecek olmanız. Yatağınızın önünde kullanacağınız fuşya bir puf, rengarenk yastıklar, patchwork bir yatak örtüsü, sarı bir halı, aklınıza hangi renk gelirse ufacık bir dokunuşla şık bir değişiklik yapabilirsiniz.
Cüretkar, romantik, huzurlu, saf, temiz, modası asla geçmeyecek bembeyaz yatak odalarınızda tatlı rüyalar görmenizi diliyorum…
SİZİN İÇİN SEÇTİĞİM AYIN ÜRÜNÜ:
Kitap kurtları için tasarlanmış harika bir koltuk! Dileyenler aynı şekilde tasarlanmış pufunu da alabilirler… “Ayaklı kütüphane”  sıfatını geride bırakan “Oturan kütüphane” nobody&co. tasarımı.
Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.