© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Bahçeme Biraz da Renk Gelsin, Yaz Gelmişken Tam Gelsin

Bahçeme Biraz da Renk Gelsin, Yaz Gelmişken Tam Gelsin

Güneş bulutların arkasından yüzünü gösterdi, gardıroplarımızı yeniledik, kilolarımızdan kurtulmaya başladık, evlerimizi “cıvıldattık”, sıra geldi bahçelere! Rengarenk, modern ve bir o kadar fonksiyonel dış mekan mobilyaları, bahçelerinde farklı bir tarz yakalamaya çalışanlar için çok ideal.

Tatilin konforlu huzurunu bahçelerinizde yakalamak için ahşap dış mekan mobilyaları tam da aradığınız ürün. Bütün kış özlediğimiz sıcacık güneşin tadını çıkarmak, güneş korumalı ürünlerin altında daha da keyifli hale geliyor. Şemsiyeleriyle karşımıza çıkan bu farklı tasarımlar, bazen bir yaprak formuyla bazen de sade mobilyamızı tamamlayan üst örtüleriyle, şıklığı elden bırakmadan bize güneşin altında bile rahat bir nefes aldırıyor.

Eğer bahçelerinizde biraz daha dingin ve sade bir şıklık yakalamak isteyenlerdenseniz; hasır ve ahşabın, beyaz kumaşlarla kombine edildiği ürünlerle belki de kendi zen bahçenizi yaratabileceksiniz. Doğaya ayak uyduran, yumuşak çizgileriyle hem ruhunuzu hem de gözünüzü okşayan bu modeller zen bahçelerinin bilinçaltımıza işleyen gizli ve doğal öğelerini günümüzün modern bahçelerine taşıyor. İstediğiniz zaman birleştirip iki kişilik bir keyif yaratabileceğiniz, istediğiniz zaman da ayırabildiğiniz şezlonglar tam da bu yalın dış mekanlar için tasarlanmış.

“Bahçeme biraz da renk gelsin, yaz gelmişken tam gelsin!” diyorsanız, birçok farklı rengin kullanıldığı alternatifler de düşünebilirsiniz. Bu sezonun bahçe mobilyalarında işte bu cıvıl cıvıl renkler hakim; turkuvaz, mor, sarı, yeşil, kırmızı. Bu sezon iç mekanlarda da kullandığımız bu canlı renkler şimdi bahçelerimize çıktı ve komşuları kıskandırmaya başladı.
Rengarenk şezlonglarla havuz başını bir düş bahçesine çevirebilirsiniz.

Bu mobilyalar, bahçemizi renklendirmekle kalmıyor aynı zamanda tabiatın içinden kopup gelen, yalın formlarıyla bahçelerinize konuyor ve bize soğuk günleri tam anlamıyla unutturuyor! Farklı ihtiyaçlara da hitap eden bu mobilyalar adeta her yerde hayallerimizi bir adım öteye taşıyor. Duş alırken gözlerinizi kapatmanıza bile gerek kalmadan bir yunusun sırtında açık denizlere dalmayı hayal edebilirsiniz! Kuyruk formlu duş tasarımı, bir yandan serinlerken bir yandan da hayallerimizi renklendiriyor.

İnsan eve barka sığmaz böyle bahçesi olursa… Yeni bahçelerinizde bol güneşli, keyif dolu günler diliyorum!

SİZİN İÇİN SEÇTİĞİM AYIN ÜRÜNÜ

Ayaklı değil oturan kütüphane! Gördüğüm an bayıldım tasarımına bu kadar kitap etrafınızdayken bu koltuktan kalkmak imkansız gibi…

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.