© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Bahar’ın Renkleri Aramıza Hoş Geldi

Bahar’ın Renkleri Aramıza Hoş Geldi

Kışı bir türlü yaşayamamanın verdiği dayanılmaz mutlulukla ve sizlere yeni taptaze tasarımlar, renkler, blogları tanıtma şevkimle işte bu ayda yine karşınızdayım. Bakalım Nisan ayında beraber ne giyeceğiz, ne takacağız, ne okuyacağız…

 

Didem’in İzi

Artık bu markayı İstanbul’da duymayan kalmadı sanırım, çok yakında İngiliz web sitesinde www.wolfandbadger.com da bile satışa çıkacak. Lidyana’nın sıkı takipçisi bendeniz aslında bu markayı 1 yıl önce falan keşfettim. Kendisinden aldığım ilk kolyemde kocaman akrilikten “beni sevmeyen ölsün” yazıyor. Birçok koleksiyonu var. Seçip beğenmek, zevk size kalmış. Kendi web sitesi de hizmette, bir tıklayın diyorum hanımlar…

Fashiontunnel

Galata’da Tuba Benian tarafından kurulmuş genç tasarımcıların ürünlerini satan bir mağaza. Tarzı çok farklı aksesuarlara, kazaklara, elbiselere meraklıysanız muhakkak ziyaret ediniz. Bu mağazanın diğer bir özelliği ise düzenledikleri workshop’lar. Twitter’dan takibe alın, yerinizi bir sonraki event için ayırtın.

 

İstanbul Bakery

Kişiye özel tasarımların yanı sıra, gelen talepler doğrultusunda yaratıcılıklarını tüm tatlı ve tuzlu çeşitleri için de kullanıyorlar ve ortaya harika ürünler çıkartıyorlar. İstanbul’un tatlarını keşfetmek için İstanbul Bakery’ye muhakkak uğrayın. Ürün portföyleri sırf kek veya cupcake ile de sınırlı değil. Bebek süsleri, kavanoz süsleri, kurabiyeler, marmelatlar, kutular gibi hizmetleri de var.

 

Yesi Fashion

Her gün, biz moda sever kadınlar için bir “fashion Show” ve yürüdüğümüz sokaklarda podyum.. Ben şahsen kendimi bildim bileli sıradan kıyafetlere göz ucu ile bakmadım, bakamadım. Yıllarca ofis hayatım oldu ama düz siyah ayakkabım belki 30 yaşımda girdi gardırobuma. Ya ucundan pembe bir çiçek sallandı ya da puantiyeler. İşte tam bu tarz bir kadınsanız www.yesi-fashion.com sitesini ziyaret edin. Amerika’dan dünyanın her yerine paket yolluyorlar.

Polarmoda

Akaretler’de couture’un hakkını veren bir mağaza. Tam bir creme de la creme. Hazır giyim ve gece kıyafetleri için muhakkak ziyaret edilmesi gereken bir durak. Neler yok ki, Jason Wu, Sacai, Oscar De La Renta, Derek Lam, Narciso Rodriguez, Prabal Gurung, Naeem Khan… Ayrıca kişiye özel alışveriş hizmeti de veriyor.

 

Mynita

Bianca Somer ve Özge Aksoy tarafından kurulan bu tasarım harikaları, renkli hayatları ve tasarımda marjinal çizgileri seven kişilere göre çok doğru bir seçim. Ürünler son derece çekici ve kaliteli. Lidyana.com’dan ulaşabileceğiniz ürünler bir tık ötede.

 

Dr.Ebru.com ya da diğer adıyla ChicScience

Güzellik ve bilimi bir arada toplayan hip bir blog bence. Renkli kozmetikler ağırlıklı olmak üzere güzellik ürünleri, moda trendleri ve bilimsel gelişmeler hakkında bilgileri meraklısıyla paylaşmak amacıyla kurulmuş bir site. Aklınızın bir köşesinde bulunsun derim!

 

 

Sanemiko

Aman Allah’ım bir masal dünyası. Küçük Prens, Mickey Mouse ve bir sürü çizgi karakter size özel tasarımları ile kişiye özel hazırlanıyor hem de düğün gününüz için. Sanem Sevgen, üç kuşak sanatçı bir ailenin kızı olarak, genetik becerilerini ve yeteneğini çoktan ispatlamış bence. Sevgili gelin adayları www.sanemikobysanemsevgen.com’dan siparişlerinizi verebilirsiniz. 

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.