© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Baharın Prensesi

Baharın Prensesi

Hepimiz baharı özledik… İçimize, ülkemize, dünyamıza yeniden baharın gelmesini; güneşin doğmasını bekliyoruz… Ve Mart sayımızda da size baharı müjdeliyoruz… Birbirinden renkli açılış, davet, röportaj ve haberlerimizle MAG olara“bahar”ın gelişini şanına yakışır bir şekilde kutladığımızı düşünüyoruz…

Kapak kızımız ki biz ona “Baharın Prensesi” demeyi seçtik, Begüm Kütük oldu. Olağanüstü manzarası ile büyüleyen Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirdiğimiz moda çekiminde güzel oyuncunun enerjisine, coşkusuna hayran kaldık adeta. BCBG Max Azria ve Beymen’in şık tasarımlarıyla objektiflere poz veren Begüm Kütük ile de MAG’a özel bir röportaj yaptık.

Dahası mı?

Eğer modayı yakından takip ediyorsanız ve sıkı bir Cengiz Abazoğlu takipçisiyseniz, Jön Türk deyince aklınıza “Oben Budak” ismi geliyorsa, birbirinden harika takıları ile Ebru Danyal’ın pembe dünyasına siz de hayransanız, güne Salih Memecan’ın zekice çizilmiş karikatürlerine bakmadan başlamıyorsanız, L.A. modası Meghan Fabulous’tan sorulur diyor ve binicilik dünyasının önde gelen isimlerinden Ata Zorlu’yu biraz daha yakından tanımak istiyorsanız, evet, MAG’da hepsi ve daha fazlası bu ay sizleri bekliyor…

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladığımız bu ayın, herkese baharın en güzel enerjilerini getirmesini; neşe, coşku, mutluluk, huzur, sevgi ve barışla dolmasını diliyorum.
Çoook Sevgiler

MART 2010 MART

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.