© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Baharı Beklerken

Baharı Beklerken

Herkese merhaba! İçimizi soğutan bu soğuk kış günlerinde eminim hepimiz sıcak bahar günlerinin özlemini iple çekiyoruz. Mevsimlerle birlikte hızla değişen moda dünyasında da İlkbahar/Yaz ve resort koleksiyonlarının görücüye çıkmasıyla bahara olan özlem iyice artmış durumda.


Bu İlkbahar/Yaz, bizi geçtiğimiz yıl olduğu gibi birbirinden renkli ve güzel tasarımlar bekliyor. Ev sahipliğini Somerset House’un yaptığı Londra Moda Haftası’nın arkasından Milano ve Paris’te tanıtılan İlkbahar/Yaz koleksiyonları ve hemen arkasından çıkardıkları resort koleksiyonları ile tasarımcılar bizleri sıcak bahar günlerine hazırlamaya başladılar bile…
Zarafetin ve inceliğin yeniden geldiği İlkbahar/Yaz sezonunda pastel renkler, çiçekli elbiseler, peplum ve neon tasarımlarla birbirinden farklı trendler bu yıl da bizleri bekliyor olacak. Bunların yanı sıra denim, dantel, bohem, transparan detaylar ve tropik desenler de bizleri yaz aylarında bekleyen detaylar arasında.
Resort koleksiyonlarına baktığımızda ise bu zengin detayların arasında siyah-beyaz uyumunun asaletini, Donatella Versace’nin seksi kadınlarını bürüdüğü maskulen tavrı, Balmain’in ceketlerini ve Jason Wu’nun tropikal desenli elbiselerine eşlik eden retro çantaları görüyoruz. Tüm bu yeni trendler ve giyilmeyi bekleyen ikonik parçalar sizleri beklerken yaz koleksiyonlarının birbirinden canlı renkleri umarım içinizi biraz olsun ısıtır!
Sevgiyle kalın…
-Burberry’nin yaz koleksiyonundaki neon plastik çantalar ve Jason Wu’nun resort 2013 koleksiyonundaki retro çantalar yeni sezondaki favori parçalarım arasındalar.
-Tropik desenler, leopar ve pastel tonların yanı sıra klasikleşmiş siyah-beyaz ikilisi de önümüzdeki sezon oldukça sık karşılaşacağımız trendler arasında yer alacaklar.

Yazar Hakkında /

Fashion-blogger, creative director of his own fashion blog. Kubilay launched his fashion and life-style blog, KubilaySakarya.com in 2011. Now he is graduated Interior Architecture and Environmental Design in Bilkent University.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.