© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Aydınlık Evde Aydınlık Günler

Aydınlık Evde Aydınlık Günler

Geçtiğimiz sayılarda, çok değil birkaç ay önce, bilgisayar çizimlerini gördüğünüz bu evin fotoğraflarını da sizlerle paylaşmak istedik…

blank

Salonda Ralph Lauren 

Çayyolu’nda yeni yapılan bir sitede yer alan bu ışıltılı ev Ülfer ve Cengiz Yazanel çiftine ait. En başından beri uyumlu bir çalışma yürüttüğümüz bu proje, ev sahiplerinin pozitif enerjisiyle çok kısa sürede gerçeğe dönüştü.

Minimal bir beyazlığa bürünmeden, aydınlık olmasını istediğimiz evin, genelinde kullandığımız krem tonlar, koyu renk cilalı meşe parkelerle daha da vurgulandı. Tüm mobilyalarda da bu tonla devam ettik. Salon mobilyalarının tümü, Ralph Lauren marka. Duvar kağıtları High End’den. Aydınlatmalar Lamphouse’dan seçildi. Mutfak evin en sıcak ve aydınlık mekanlarından. Çiçekli duvar kağıdı, kırık beyaz tonlarında, Scavolini’ye ait mutfak dolapları ile oldukça uyumlu oldu.

 

blank

Mutfağın en keyifli köşesi

blank

Evin iki genç kızının yaş ve zevk farklılıkları odalarına da yansıdı. Birinde daha pastel ve öne çıkmayan renklerle, sakin bir oda tasarlarken, bir diğerinde daha sıcak renklerle, canlı ve enerjik bir oda yarattık.

blank

blank

Kırmızının enerjisi

blank

blank

Merdiven korkulukları paslanmaz çelik, özel imalat

Ebeveyn yatak odası beş yıldızlı bir otel odası konforunda oldu. Mobilyalar Amerikan Baker marka. Ebeveyn banyo dolapları, evin genelindeki tüm sabit ahşap mobilyaların da olduğu gibi, bizim ahşap atölyelerimizde imal edildi.

Profit Neşet Güne ekibi olarak her zamanki gibi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Sonuç yine yorgunluğumuza değdi sanki…

Biz kocaman proje fotoğraflarımızı gülümseyerek paylaşıyoruz, sizlere de kocaman gülümsediğiniz bir sonbahar diliyoruz.

 

blank

Ebeveyn banyosu evin en aydınlık mekanlarından 

blank

Ebeveyn yatak örtüsü Missoni

blank

Genç kız banyosu, zarif ve ferah

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.