© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Ayakkabı Festivali!

Ayakkabı Festivali!

Büyüklerimiz ne demişler biliyorsunuz: “You can never have too many shoes!” Bu kışın arzu nesneleri de bu savı sonuna kadar desteklememiz için el birliği yapmış. Bakmaya doyamadığımız, Külkedisi olsak tekini asla arkamızda bırakmayacağımız ayakkabılar, botlar, çizmeler öyle kışkırtıcı ki! Bu çağrıyla boy ölçüşebilecek tek kuvvet mutfaktan bizlere seslenen kocaman çikolata paketleri olabilir! Biliyorum çoktan yazıyı pas geçip resimlere daldınız bile, o yüzden kısa kesip sanat eserlerine geçiyorum…

 

Christian Louboutin 759$
Sezen Aksu Türk Popu’nda neyse, Louboutin de ayakkabıda o. Bu platformlu nude çift her şeyle harika bir uyum içindeyken kırmızı tabanıyla etrafa göz kırpacak!

 

Miss Dior 620$
Kış bizi genelde koyu renklere mahkum eder. Griler, kahveler, siyahlar dışında seçenek bulmak zordur. Bu sene bordonun geri dönüşünü şenliklerle kutluyoruz, bu da ayakkabılara yansıyor. Süet ve bordonun birleşimini bir de Dior imzalayınca yıllanmışşaraptan farksız bir hal alıyor.

 

Casadei 740$
Sivri topuklu klasik siyah bir ayakkabı her ayakkabı dolabının kraliçesidir. Casadei’nin bu şaheseri kraliçe olmanın tüm gereklerini yerine getirip aklınıza gelebilecek her tür kıyafetin hakkını verecektir.

 

Charlotte Olympia 925$
Ben demiştim değil mi kışın renkli seçenekler bulmak zor diye. Charlotte Olympia imdadımıza yetişiyor. Evet, kullanımı cesaret istese de, biri bana söylesin, bu ayakkabı bir Picasso eserine benzemiyor mu? Bunların üzerindeyken insanın kendini kötü hissetmesi mümkün değil!

 

Bottega Veneta 750$
Süetlere kaptırıp gitmemek mümkün değil. Yağışlı kış günlerinde bakımı zor olsa da bu sene süetlerden uzak durmak mümkün olmayacak. Bu Bottega Veneta bootie bunun en büyük kanıtı!

 

O Jour 865$
Bordo her yerde! Bu bootie dümdüz bir giysiye sihirli değnek etkisi yapar! Zigzaglar ayrı, fiyongu ayrı güzel…

 

Oscar de la Renta 745$
Tüvit kışın güzelliklerinden biri. Düz bir elbiseye daha şık bir dokunuş düşünemiyorum.

 

Burberry 375$
Herkesin bir yağmur botuna ihtiyacı var. Bu klasik Burberry, bej bir trençkotla birlikte muhteşem olur!

 

Lanvin 1668$
Bu Lanvin’leri gece yatarken yanıma alabilirim! Hiçbir yere giymeye de kıyamam. Ne yapsam? En iyisi çerçeveletip, duvara asıp, seyretmek!

 

Giuseppe Zannotti 1195$
Taba rengine bayılıyorum. Zannotti’ye bayılıyorum. Bu manzara karşısında söyleyecek söz bulamıyorum!

 

[nggallery id=615]

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.