© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Astroloji-Kasım 2011

Astroloji-Kasım 2011

KOÇ BURCU Ateş Öncü
(21 Mart – 20 Nisan)

Bu ay işlerinizde değişiklik yapmak isteyebilir bir planlama içerisine girebilir ve parasal konulardaki belirsizlikleri dile getiremeyebilirsiniz Bu dönemde sezgilerinize önem vermenizde yarar var. Çalışarak ve kendi gücünüze güvenerek her sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Ayın ikinci haftasından sonra rahatlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde, duygusallıklarınızda gerilimler yaşayabilirsiniz. Bu ayın anahtar sözcüğü:
BAŞARI VE YALNIZLIK

 

BOĞA BURCU Toprak Sabit
(21 Nisan – 20 Mayıs)

Ekim ve Kasım aylarında karşıt burcunuz Akrepte hareketlenmeler olunca duygularınızda çelişkiler yaşayabilirsiniz. 2012 Haziran ayına kadar bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkisinde şanslı bir yıl geçireceksiniz. Bu ay kendinizi haksızlığa uğramış hissedebilir, sevdiklerinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ancak tadı tuzu ile güzel aşklar yaşayabileceğiniz bir aydasınız; coşkulu, gergin, sevecen. Parasal konularda şanslısınız. Kendinizi çalışmalarınız ve sevdikleriniz arasında bölünmüş hissedebilirsiniz. Bu ay çalışmalarınızda başarı kazanabileceğiniz bir ay.  Bu ayın anahtar sözcüğü:
DUYGUSALLIK İLE BENCİLLİK ARASINDA AKIL VE YÜREĞİ DENGEDE TUTABİLMEK

 

 

İKİZLER BURCU Hava Değişken
(21 Mayıs – 20 Haziran)

Bu ay daha fazla hoşgörüye ve sevecenliğe ihtiyaç duyduğunuz bir ay. Sevdiklerinizle açık konuşmak ve onları dinlemek size yardımcı olacaktır. İşlerinizde bir rahatlama söz konusu olabilir. Yaratıcılığınızın üst boyuta çıktığı bir ay. Korkularınızın ne kadar gereksiz olduğunu, kendi yarattığınız efsaneler olduğunu, aslında yaşamın size ne kadar kolaylıklar sağladığını keşfedeceğiniz bir süreçtesiniz. Siz yaşama bağlandıkça, siz sevdiğiniz işlere tutundukça yaşam sizi rahatlatacaktır. Geleceğiniz, yaşadığınız her anda gizli. Güzel bir kahkaha mutlu bir geleceğe zemin hazırlar. Bu ayın anahtar sözcüğü:
SEVDİKLERİNİZE VE KENDİNİZE HOŞ GÖRÜLÜ OLMAK, GÜZEL ANLARI BEKLENTİLERLE SINIRLAMAMAK

 

 

YENGEÇ BURCU Su Öncü  
(21 Haziran – 21 Temmuz)

Son derece şanslı ve kendinizi ön planda hissedebileceğiniz bir ay. Evinizde ailenizle, sevdiklerinizle güzellikler, iyilikler yaşayabilirsiniz. Kendi özel çalışmalarınızda başarılı olabileceğiniz ve kendinizle dopdolu olduğunuz bir süreçtesiniz. Hayal gücünüz ve geniş vizyonunuzla işlerinizdeki pek çok sıkıntının üstesinden gelebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında duygularınızla benliğiniz arasında bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Dengede olmanızda yarar var. Güzelliklerinizin farkında olarak kendinizi dengede tutabilirsiniz. Bu ayın anahtar sözcüğü:
SAHİPLENMEK VE SAHİPLENİLMEK

 

 

ASLAN BURCU Ateş sabit
(22 Temmuz – 21 Ağustos)

Parasal konuların sizi fazlasıyla meşgul edeceği bir sürece giriyorsunuz. Harcamalarınız ve beklentileriniz arasında bir denge oluşturmanız gerekebilir. Çok fazla istemek ile çok azla yetinmek arasında öfkeye kapılmamanızda yarar var. Kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen gösterin. Sevdikleriniz için bir takım harcamalar içerisine girebilirsiniz. Aile içerisinde gerginlikler olabilir. Ancak kendinizi doğru ifade ettiğiniz sürece pek çok sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Enerjiniz ve çalışmalarınız sizin en büyük yardımcınız.  Bu ayın anahtar sözcüğü:
UMUT VE ÖZGÜVEN

 

 

BAŞAK BURCU Toprak Değişken
(22 Ağustos – 21 Eylül)

Yakınlarınız, kardeşleriniz ve sevdiklerinizle birlikte olabileceğiniz bir süreç. Parasal konularda sevdiklerinizle bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ancak son derece dengeli ve sağlam bir konumdasınız. İşlerinizde, hedeflerinizde adım adım yükseldiğiniz bir ay. Biraz yorgunluk hissedebilirsiniz. Aşırı çalışmalarda kendinize zaman ayırmanızda yarar var. Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Düşünceleriniz ikili ilişkilerinizde karışabilir, çok ciddiye almayın. Çocuklarınızla, öğrencilerinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu ay atacağınız imzalara ve vereceğiniz sözlere özen göstermenizde, acele kararlar almamanızda yarar var. Bu ayın anahtar sözcüğü:
GÖZLEMLEMEK VE DİNLEMEK

 

 

TERAZİ BURCU Hava Öncü
(22 Eylül – 22 Ekim)

Geleceğinizle ilgili sağlam kararlar aldığınız ve yaşamı tüm ciddiyetiyle hissettiğiniz bir sürece giriyorsunuz. Sorumluluklarınızı çok fazla hissettiğiniz bir ay. Gerçekçi olmak ve yaşamdan dersler çıkarmak size yardımcı olacaktır. Parasal konularda rahatlama söz konusu. Kazancınızı arttırmak için mücadele etmeniz gereken bir dönem. Sevdiklerinizden destek alabilirsiniz. Uzun süreli sıkıntılarınızdan, içinizdeki düğümlerden kurtulabileceğiniz bir süreç. Hedefiniz harcamadan çok kazanmaya yönelik olmalı. Aile içinde ufak tefek gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu ayın sözcüğü:
TAKINTILARDAN KURTULUP BAŞARIYI DOĞAL KILMAK

 

 

AKREP BURCU Su Sabit
(23 Ekim – 22 Kasım)

AYIN BURCU: Yeni yaşınıza duygusal giriyorsunuz. Yüreğinizin ön planda olduğu ve kendinizi sevdiklerinize karşı hassas hissedeceğiniz bir yıl. Gerçekler ve aşklar arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Duygusal yaşamınız son derece hareketli geçebilir. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanabileceğiniz bir yıl. Boş vakitlerinizi kendinizi geliştirmek için kullanmanızda yarar var. Arkadaş seçimlerinize özen göstermenizde ve gelecekle ilgili planlamalarınızda gerçekçi olmanız size ileride büyük kolaylıklar sağlayabilir. Bu ayın anahtar sözcüğü:
SEVMEK VE GELECEK

 

 

YAY BURCU Ateş Değişken
(23 Kasım – 21 Aralık)

Günlük işleriniz ve çalışmalarınızda oldukça yorgun olduğunuz bir dönem. Ancak ne kadar yorgun olsanız da çalışmalarınızın güzel sonuçlarını aldığınız bir süreç. Sağlığınıza özen göstermenizde ve kendinize sağlıklı zaman ayırmanızda yarar var. Sevdiklerinizle sıkıntılar yaşayabilir kendinizi haksızlığa uğramış hissedebilirsiniz. Ancak bir Yay burcu olarak her zaman korunduğunuzu bilerek yaşamın getirdiği sıkıntılara daha fazla hoşgörüyle bakabilirsiniz. Bir Yay burcu için şanslar kaynağını hoşgörüde ve gülümsemede bulur. Bu ayın anahtar sözcüğü:
AŞK, SEVGİ VE PAYLAŞMAK

 

 

OĞLAK BURCU Toprak Öncü
(22 Aralık – 20 Ocak)

İkili ilişkilerde ve anlaşmalarda zorlu ve heyecanlı bir sürece girebilirsiniz. Fazla korkuya ya da paniğe kapılmadan serinkanlılıkla tüm gerginliklerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize ve olan bitene karşı pozitif olmanızda yarar var. Maddi konularda oldukça bereketli bir sürece giriyorsunuz. Yapacağınız, planladığınız radikal çözümler sizi geleceğe bir adım daha yaklaştıracaktır. Özellikle bu ay vereceğiniz sözlere, atacağınız imzalara dikkat etmelisiniz. Son derece verimli ve çalışkan bir dönemdesiniz. Bu ayın anahtar sözcüğü: ÜRETMEK

 

 

KOVA BURCU Hava Sabit
(21 Ocak – 20 Şubat)

Düşsel, rüya gibi günler sizi bekliyor. Bu ay boyunca düşleriniz ve umutlarınız geleceğinizi güzelleştirmek için size çok yardımcı olabilir. Geniş vizyonunuz berekete dönüşebilir. Yaptığınız çalışmalardan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Yaşamınıza yeni bir düşünce boyutu katmak, renklendirmek sizi canlandırabilir. Kendinize güvenin ve geleceğinize layık olduğunuzu düşünün. Öfkeli, heyecanlı konuşmalar yerine bir gülümsemeyle her şeyi halledebileceğiniz bir süreç. Değişebileceğini ve çevrenizdeki insanların da değişebileceğini gözlemleyebilirsiniz. Bu ayın anahtar sözcüğü:
KARŞILIKLI HOŞGÖRÜ

 

 

BALIK BURCU Su Değişken
(21 Şubat – 20 Mart)

Son derece duyarlı, içsel bir döneme giriyorsunuz. Bereketli ve başarılı bir süreç. Çalışmalarınızı en üst boyuta getirebileceğiniz ve amaçlarınızı gerçekleştirebileceğiniz süreç. Uluslararası ilişkiler, geziler, yabancı dil öğrenmek size mutluluk verebilir. Sevdiklerinizle en fazla yoğunlaştığınız zaman dilimine giriyorsunuz. Bazen hedeflerinizde bir belirsizlik olsa bile kendinize güvenmeniz ve yaşama gülümsemeniz size her kapıyı açacaktır. Minik adımlarla çok büyük işler gerçekleştirebilirsiniz. Sezgileriniz ve dilekleriniz en büyük yardımcınız. Bu ayın anahtar sözcüğü:
UYUM VE BAŞARI

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.