© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Astroloji-Nisan 2012

Astroloji-Nisan 2012

KOÇ BURCU Ateş Öncü 21 Mart- 19 Nisan

Gücünü gülümseyerek gösterebilmek

Koç burcunda doğduysanız yıl boyunca beklenmedik sürprizler sizi bekliyor. Ayrıca kendi içinizde değişmek isteyebilir ve kendinize karşı aceleci davranabilirsiniz. Bugüne dek yapmak istedikleriniz gerçekleştirmemiş olabilirsiniz. Ancak burcunuzun yöneticisi Mars 13 Nisan’dan itibaren doğrusal ilerlemesiyle size hedeflerinizi gerçekleştirmeniz için özlediğiniz enerjiyi sağlayacaktır. Unutmayın değişim gücü artık sizin elinizde. Fazla tartışmadan gülümseyerek bu gücü kullanabilirsiniz. Ayrıca 3 Nisan’dan itibaren sizi güzelleştirecek olan (dikkat kavgacı kılmasın!) Venüs gezegeninin burcunuza girmesi ile güzel, sevilesi günlere kavuşacaksınız.  23-29 Nisan tarihleri arası yeni yaşınızda kendinize ait kararlar almanız ve artık yola koyulmanız için ideal bir dönem. İşinizle ilgili karaları bu dönemde almanız sizi yanıltmayacaktır. Tüm bu yenilikleri ve aykırılıkları spor yaparak bedeninizde dengeleyebilirsiniz. Aşırı heyecan, çarpıntı ve gerginliklere dikkat edin.

 

BOĞA BURCU Toprak Sabit 20 Nisan – 20 Mayıs

Parlak ışıltılı bir gelecek

19 Nisan’dan itibaren güneşinizin burcunuzda parlamasıyla hayatı, baharı, tüm güzellikleri kucaklamaya hazırsınız. Yeni planlar yapabilir kendinizi daha iyi hissedeceğiniz alanlara sahip çıkabilirsiniz. Özellikle aşk, sevgi, çocuklar konusunda son derece şanslı bir aya giriyorsunuz. İlgileri kendi üzerinizde toplayıp sevdiklerinizle sağlam bağlar kurabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Ayrıca 3 Nisan’dan itibaren Venüs’ün bereketi ve güzellikleri ile donanacaksınız. Bu ayın 6’sında dolunayda işlerinizde sıkıntılar gündelik hayatınızda terslikler yaşayabilirsiniz. Ancak hiç telaşlanmayın. 21 Nisan’da yeniayla birlikte her şey yoluna girecektir. Potansiyel gücünüzü kullanabilir işinizde, değer verdiğiniz alanlarda mutluluğu, dengeyi yakalayabilirsiniz. Geçmişten beri gerçekleştirmek istediğiniz projeleri gerçekleştirme zamanı.

 

İKİZLER BURCU Hava Değişken 21 Mayıs- 20 Haziran

Hareket etme zamanı

3 Nisan’dan itibaren aşkın ve paranın gezegeni Venüs’ün burcunuza girmesi ile bereketiniz artacak size karşı duyulan ilgi çoğalacak. Ancak işlerinizdeki belirsizlikler sürebilir. Ayrıca ev ve iş arasında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ya çok çalışıyorsunuz ya da evinizde fazlasıyla zaman kaybediyorsunuz. Zamanı daha iyi kullanmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Odaklanmakta zorlanabilir, hedef seçmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İlk elden gereksiz uğraşlarınızdan kurtulmaya çalışın. 6 Nisan’da dolunayda yaşadıklarınızı ya da aklınızdan geçenleri göz önünde bulundurarak hatta bunları not ederek hayatınızdaki öncelikleri daha doğru sıralayabilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için çözümler bulabilirsiniz.

 

YENGEÇ BURCU Su Öncü 21 Haziran- 22 Temmuz

Gözden geçirme

Oldukça düşünceli bir döneme giriyorsunuz. 2012 yılında yapmak istediklerinizi gözden geçirip kendi felsefenizi yeniden oluşturabilirsiniz. Kardeşleriniz ya da yakınlarınızla tartışabilir bir denge kurabilirsiniz. Seyahat etmek, okumak, düşünmek için ideal bir zaman. Bakış açılarınızı değiştirmek, zenginleştirmek için yaşamın getirdiği karışıklıklardan yararlanabilirsiniz. Felsefi bir sürece giriyorsunuz. Dolunaydan itibaren parasal konularda farklı düzenlemelere girebilirsiniz. Bugüne kadar edindiğiniz tecrübeleri göz önünde bulundurmanızda yarar var. 9 Nisan’da bir sürprizle karşılaşabilir ve yeni bir kazanç, değer kazanabilirsiniz. Nisan aynın son haftasında işleriniz çok daha kolay, moraliniz daha yüksek olacak.

 

ASLAN BURCU Ateş sabit 23Temmuz-22 Ağustos

Gelecek için çalışma

Gelecekle ilgili planlarınızı gerçekleştirmek için artık öne çıkabilirsiniz. Kendi değerlerinizin farkına varıp çalışmalarınıza daha çok önem verebilirsiniz. Nisanın ilk haftasında parasal konular ön plana çıkabilir. Belirsiz, gerekli olmayan harcamalar yapmamalısınız. Özellikle bu ayın ortalarında zorluklar yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle, aile içinde gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Öfkeli tartışmalardan uzak durmanızda ve çalışmalarınıza odaklanmanızda yarar var. Bu ay sizi geleceğe taşıyacak çalışmalarınıza, işlerinize yoğunlaşmanız daha sonra size şans getirebilir. İthalat ve ihracat ile ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Günlük sıkıntılarla kendi projelerinizi ertelemeyin.

BAŞAK BURCU Toprak Değişken 23 Ağustos-22 Eylül

Pusuda beklemek

İkili ilişkiler için oldukça gergin bir ay. Eşinizle tartışmalara girmemenizde ya da ortaklarınızla tartışmamanızda yarar var. Sizi yorucu ve telaşlı bir süreç bekliyor. Enerjiniz yüksek ancak öfkelenmemeye ve kendinizi fazla yormamaya özen göstermelisiniz. Çalışmalarınız ayın sonunda sizi rahatlatacak sonuçlar getirebilir. Pek çok olayı çözebilecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. İşlerinizdeki belirsizlikler sürebilir. Bazı anlaşmalar iptal olabilir ancak sevdiklerinizin desteği ve tecrübesi size yardımcı olabilir. Yılmadan, pes etmeden çalışmanız çok önemli. Uluslararası bağlantılar ya da akademik kariyer yapanlar için beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Kişilerden çok çalışmalarınız, gayretleriniz ön planda. Rejim yapmanız için ideal bir dönem.

 

TERAZİ BURCU Hava Öncü 23 Eylül – 22 Ekim

Tartışmalardan uzak durma

İş hayatınızın düzene girdiği, pek çok işin üstesinden gelebileceğiniz bir ay. İş arıyorsanız yakınlarınızdan destek alabilirsiniz. İşlerinizdeki belirsizliklere bir süre daha sabır gösterebilirsiniz. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz ancak bu yorgunluklarınız geçici. Araştırma yapmanız, kendinizi geliştirmeniz için çalışmalarınıza, yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanızda yarar var. Hayatı öğrendiğiniz, olgunlaştığınız bir süreçtesiniz. Engellenme duygusundan çıkıp planlı bir biçimde yaşamınızı sürdürmenizde, zaman kaybetmemenizde yarar var. Sevdiğiniz şeylere odaklanmanız, dağılmamanız önemli. Ayın ortasında birlikte olduğunuz, çalıştığınız kişilerle zorluklar yaşayabilirsiniz. Ay sonunda her şey çok daha olumlu olacak.

 

AKREP BURCU Su Sabit 23Ekim – 21Kasım

Sağlam ve güvenli

Uzun zamandan beri beklediğiniz güvene kavuşuyorsunuz. Artık hayatınıza daha rahat bakabilir ve yapmak istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yavaş yavaş daha gerçekçi oluyorsunuz ve hayallerle oyalanmanın size zaman kaybettirdiğini görüyorsunuz. Şimdi daha pratik, daha gerçekçi olma sürecindesiniz. Sevgilerinizde hala biraz kırılganlığınız sürebilir. Aşk ile geleceği birbirine karıştırmamanız ve geleceğinizi düşleriniz uğrunda tehlikeye atmamaya dikkat etmelisiniz. Ancak güvendiğiniz insanlarla düşüncelerinizi paylaşmanız sizi rahatlatabilir. Parasal konularda ani düzelmeler ve sürprizler var. Harcamalarınıza dikkat etmenizde yarar var.

 

YAY BURCU Ateş Değişken 22 Kasım – 21 Aralık

Dilediğiniz gibi

Nisan ayı boyunca artık istediklerinizi gerçekleştirmek için gereken her türlü platforma sahip oluyorsunuz. Çalışma hayatınızda ve gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz. İş yaşamınızda pek çok değişiklikler gerçekleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve çevrenizde hareketli günler olabilir. Tartışmalar, kopmalar ya da farklı ortak amaçlar için birleşmeler gündeme gelebilir. Çok değer verdiğiniz bir kaç kişi ile gerginlik yaşayabilir ve ilişki farklı bir düzeye geçebilir. Hissedilen ama söze dökülmeyen duyguların netleşmesi söz konusu olabilir. Çok önemsediğiniz insanların gerçek yüzlerini keşfedebilirsiniz. Nisan ayının sonundan itibaren beklenmedik sürprizler ve olumlu gelişmeler sizi rahatlatacak.

OĞLAK BURCU Toprak Öncü 22 Aralık – 19 Ocak

Arınmak, eski alışkanlıklardan kurtulmak

Bu ayın başından itibaren üzerinizdeki fazla yüklerden arınmanız, kendi yapmak istedikleriniz için zaman ayırmanız çok önemli. İş yerinizde değişiklikler yapmak istiyorsanız bunları gerçekleştirmenin ve asıl yapmak istediklerinizden sizi alıkoyan gündelik, rutin işlerinizi düzene sokmanın tam zamanı. Baharın getirdiği yeni bir enerjiyle hem içinizde hem de çevrenizde arınmanız size beklenmedik şanslar getirecek. Parasal konularda sıkıntılarınız ortaya çıkabilir. Aile içerisinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz, sevdiğiniz kişilerle sıkıntılarınızı paylaşmanız size yardımcı olacaktır. Eski alışkanlıklarınızdan kurtulmanız size şans getirecek ve yeni imkanlar sağlayacaktır.

 

KOVA BURCU Hava Sabit 20 Ocak – 18 Şubat

Yeni ufuklara doğru

Burcunuzun yöneticisi Uranüs gezegeninin Koç burcuna girmesi ile hayatınızdaki her şey hız kazanmış, hareket halinde olmalı. Yüksek ve çok temiz bir enerjinin içine giriyorsunuz. Böyle dönemlerde hayattaki beklentilerinizi gerçekleştirmek için çalışmalarınıza hız kazandırmanız sizi ummadığınız kadar ileriye götürebilir. Yorulmaktan korkmayın. Parasal konularda belirsizlikler sürebilir. Ama yaptıklarınız paranın da önünde olması gerekir. Nisan ayının ortalarında bazı anlaşmazlıklar ve gerginlikler içine düşebilirsiniz ama sorun değil. Güç de enerji de sizin içinizde. Ay sonunda parasal konularda iyileşme söz konusu.

 

BALIK BURCU Su değişken 19 Şubat – 20 Mart

Çok küçük çok büyük, BİR

Her şeyin çok olduğu ama hiçbir şeyin de olmadığı garip paradokslar içinde bulunduğunuz bir dönem. Böyle dönemlerde hem sizi gerçekleştirecek olan düşleriniz hem de sizi sağlam tutacak gerçekçi yönünüz de çok önemli. Her iki yönünüze de sahip çıkmanız ve dengede tutmanız gerekiyor. Vizyonlarınız sizi geleceğe götürürken, yaşadığınız anları puslandırabilir.  Parasal konularda ya da kendinize karşı çelişki içinde kalabilirsiniz. Böyle zamanlarda kendinizden uzaklaşmanız ve yapacaklarınıza, rutin işlerinize odaklanmanızda yarar var. Unutmayın hem çok büyük hem de çok küçük olduğunuz, yaşamın enginliğinde zenginleştiğiniz bir süreçtesiniz.

[nggallery id=1115]

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.