© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Astroloji-Mart 2012

Astroloji-Mart 2012

Kendini yaşamak
Bu yıl boyunca kendinizi dopdolu yaşayabileceğiniz ve istediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir yıl. Hem düşleriniz hem de gerçeklerinizin örtüştüğü bir yıla giriyorsunuz. Yepyeni fırsatlar karşınıza çıkacak. İyi diyaloglarla pek çok sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle ortak projeler yapmak sizi mutlu edebilir. Arkadaşlıkların ve dostlukların ön plana çıktığı, geleceğinizde önemli roller oynayacak insanlarla karşılaşma olasılığınızın yüksek olduğu bir zaman. Ayın sonuna doğru tartışmalardan ve gerilimli ortamlardan uzak durmanızda yarar var.
(Eva Mendes 5 Mart 1974)

KOÇ
Ateş Öncü (21 Mart – 20 Nisan)

Yapabilmek, ayrıcalığını ortaya koymak

Mart ayı sizin için son derece donanımlı, hareketli ve olayları istediğiniz gibi yönetebileceğiniz bir ay. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi, beklentileriniz doğrultusunda kolaylıkla yenileyebilirsiniz. Yeter ki hedefinizi belirleyin ve o hedef için gereken unsurları taşımaya karar verin. Mart ayı boyunca kendinize karşı içten ve dürüst olduğunuz sürece olası haksızlıklara karşı dik durabilirsiniz. Doğrularınız ve gerçekleriniz sizin en büyük koruyucu kalkanınız olacaktır. Çalışmalarınızda gergin konuşmalar ya da iptaller olabilir. Yakın çevrenizle anlaşmazlıklar söz konusu. Ufak tefek sağlık sorunlarına özen göstermenizde yarar var. Kararlılığınız ve dayanıklılığınız hepsini halledebilir.

BOĞA
Toprak Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs) 

Keyifli günler, kıskançlıklara dikkat

Yoğun bir çalışma temposunun ya da beklentiler döneminin ardından kendinize yeniden kavuşmanın rahatlığını ve huzurunu yaşayabilirsiniz. Mart ayının başında fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Ancak tüm şansların ve kolaylıkların gitgide sizden yana olduğu bir aya giriyorsunuz. Sabırlı olmanız ve sorumluluklarınız arasında bir denge oluşturmanız gerekebilir. Böyle süreçlerde size ağır gelen sorumluluklarınızı hafifletmek ya da sevdiklerinizden yardım istemek şanslarınızı çoğaltabilir. Kendi gerçeğinizi ve yeteneklerinizi değerlendirebilmeniz için güzel bir dönem.

İKİZLER
Hava Değişken (21 Mayıs – 20 Haziran)

Fırtınalı, alabora… Pusuda beklemek

Mart ayı oldukça hareketli ve gerilimli geçebilir. Parasal konularda son derece dikkatli olmanız gerekebilir. Doğru zamanda doğru kararı vermek için beklemeniz iyi olur. Mart ayı boyunca hiçbir işinizi aceleye getirmemenizde yarar var. Karşınıza çıkan yenilikleri tartmanız sizin için çok yararlı. Çok çalışmanız gereken, fedakarlık yapmanız gereken bir dönem. Tartışmalara girmediğiniz sürece şanslarınızı koruyabilirsiniz. Yakın çevrenizden yardım alabilirsiniz.

YENGEÇ
Su Öncü  (21 Haziran – 21 Temmuz)

İş yaşamı, başarı ve sabır

Mart ayı boyunca başarılarınızla ve iş yaşamınızda ön plana geçebilirsiniz. Hareketli ve sizi bir adım ileriye götürebilecek bir sürece giriyorsunuz. Kararlılığınızı sürdürmek için zorluklar yaşayabilirsiniz. Kendinize dürüst olduğunuz sürece bütün bu zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Güler yüzünüz ve cana yakınlığınız size kolaylıklar sağlayabilir. Çevrenizde ufak tefek baskılarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Çalışmalarınızı büyütebilirsiniz. Ancak parasal konulara karşı daha özenli olmanız ve olası sıkıntılara karşı tedbirli olmanızda yarar var. Seyahatler, yeni bilgiler, kitaplar size yardımcı olabilir.

ASLAN 
Ateş sabit (22 Temmuz – 21 Ağustos)

Beklemek

Mart ayı boyunca iş hayatınızda yeni fırsatlar yaratmak için beklemenizde yarar var. Harcamalarınızda ve parasal durumunuza özen göstermeniz gerekebilir. Aşırı para harcamalar sizi ileride zarara sokabilir. Uluslararası ilişkiler ya da araştırmalarınızda eksikliklerinizi tamamlamanızda yarar var. Bazı seyahatleri ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınız mart ayından itibaren mükemmeli yakalayabilir. Sevdiklerinizle birlikte güç birliği yapabilirsiniz. Haksızlıklar karşısında çok fazla duygusal davranmadan pratik ve objektif olmanız sizi koruyacaktır. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

BAŞAK 
Toprak Değişken (22 Ağustos – 21 Eylül)

Zihninizin sakinleşmesi ile yeni şansları görebilirsiniz

Yakın çevrenizle birlikte sıkı bağlantılar içerisine girebileceğiniz bir dönem. Sevdiklerinizle deneyimlerinizi paylaşarak pek çok soruna çözüm getirebilirsiniz. Zaman sizin lehinize çalışıyor. Sabırlı olduğunuz sürece her işin üstesinden gelebilirsiniz. Kolay şanslardan çok zamanla örülen çalışmalar size istediğiniz hayatı yaşama imkanı verebilir. İşlerinizi, sorunlarınızı şansa bırakmamanızda yarar var. Aklınız karışmış olsa da düşleriniz gerçekleşme yolunda. Yeniliklere, değişimlere açık olmanızda yarar var. İkili ilişkilerinizde sağlam bir yapılanmaya gidiyorsunuz. Aşk hayatınız son derece şanslı bir dönem. Sevdiklerinizle güzel günler bekliyor sizi.

TERAZİ 
Hava Öncü (22 Eylül – 22 Ekim)

Boşa geçmemesi gereken zamanlar

Terazi burcunda doğduysanız bu döneminiz son derece değerli ve olgunlaşmanız için gerekli bir zaman. Yapacağınız çalışmalar ve çalışmalarınıza karşı sadakatiniz sizi başarıya götürecektir. Bu dönem alacağınız sorumluluklar size geleceğiniz için sağlam temeller oluşturacaktır. Yavaş yavaş, kendi kendinize oluşturduğunuz engellerden kurtulup daha özgür ve hafiflemiş olarak hayatınızın güzelliklerini değerlendirebilirsiniz. Parasal konulardaki sıkıntılarınızın üzerine gidip çalışmalarınızı bir değere dönüştürebilirsiniz. Tıpkı sevdiğiniz bir kişinin sizi anlaması ve size değer vermesi gibi. Gelecekle ilgili hedeflerinizde hala çelişkili olabilirsiniz. Ancak zamanla bu konuyu da halledebilirsiniz.

AKREP
Su Sabit (23 Ekim – 22 Kasım)

Yaratıcılık ve yenilikler

Aşk hayatınızda oldukça güçlü duygular yaşayabilirsiniz. Ancak bu duygularınız bir belirsizlik, sınırsızlık içinde olabilir. İlişkinizi sağlamlaştırmak için sevdiğinizi ciddiye almanızda yarar var. Gelecekle ilgili sağlam planlar yapmak sizi rahatlatabilir. İş hayatınızda beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Yeni bir bakış açısı ya da açılım çalışmalarınızın yönünü değiştirebilir. Parasal konularda mantıklı olmanız, aceleci olmamanız gereken bir süreçtesiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde yarar var. İkili ilişkilerde veya ortaklıklarda son derece şanslı bir dönemdesiniz.

 

YAY 
Ateş Değişken (23 Ekim – 22 Kasım) 

Düşündüğünü gerçeğe dönüştürmek

Çalışmalarınızda hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve mücadele edebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Uzun zamandır düşündüklerinizi artık gerçekleştirme ve yapmak istediklerinizi gerçeklerle sınayabilmeniz için uygun bir zaman. Aşırı bir heyecana kapılmak veya olumsuz düşünmek sizi yanlışa götürebilir. Şimdi başarılı olma zamanı. Heyecan seline kaptırıp zamanı boşa çıkarmamalısınız. Kendinizi eleştirmeden yapacaklarınıza odaklanmanızda yarar var. İkili ilişkilerde, aşklarınızda son derece şanslı olduğunuz bir süreçtesiniz. Güzel tekliflerle, hediyelerle karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK
Toprak Öncü (22 Aralık – 22 Ocak)

Zorlu, yapıcı, dönüştürücü

Yaşamınıza istediğiniz biçimde yön vermeniz gereken olağanüstü bir zaman. Kötümser olmamanız gereken bir süreç. Ne denli iyimser olursanız o denli kolay yön verebilirsiniz. Konuşmalarınızda aşırı sert olmamanız ve kırıcı diyaloglara girmemeniz gereken bir dönem. Güçlü ve sağlam kişiliğinizle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Ailenizle, evinizle ilgilenmenizi gerektirecek pek çok olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olağanüstü keyifli bir dönem. Sevginin, aşkın ön plana çıktığı bir süreç. Ufak tefek kıskançlıklara kapılmamanızda yarar var. Parasal konularda gerilimli ancak verimli bir dönem. Ayın sonuna doğru kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

KOVA
Hava Sabit (23 Ocak – 20 Şubat)

Para ve düşler

Bu ay parasal konular ön plana çıkıyor. Çok çalışıyor olabilirsiniz ancak para her şey değil. Çalışmalarınız istediğiniz kadar kazanç getirmese de sizi yeteneklerinizle daha değerli kılacak çalışmalar içine girebilirsiniz. Biraz sıkıntılı bir süreç olsa bile yaşadığınız bu yoğunluk zamanla çözülüp sizi karlı bir pozisyona sokabilir. Geniş bir çevre ve kalabalık bir ortama girebilirsiniz. Yenilikler, üstü üste gelen değişiklikler sizi yorabilir. Yaşamınız son derece hız kazanmış olabilir. Yaratıcılığınızın en üst seviyesindesiniz. Bu dönem kendinizi ifade edebilecek pek çok fırsat elinize geçebilir.

 

Yazan: Francine Sevda Dorkip
            astrosevda@gmail.com

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.