© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Alışverişin En Tatlı Zamanı

Alışverişin En Tatlı Zamanı

Mayıs ayı geldi, havalar güzelleşti… Güzel yaz günlerinde favori parçalarımı ve benim için olmazsa olmazları sizlerle paylaştım. Önerilerime kulak vermeden yaz alışverişine çıkmayın!

1- “Cat Eyes” model gözlüklerimizle yeni bir ilkbahar sezonunu karşılıyoruz! Benim favorilerim Tom Ford ve Alexander McQueen.
blank
2- Bu sezon ve her sezon benim için parlayan yıldız Lululemon Athletica. Yoga başta olmak üzere spor için her zaman vazgeçilmezim bir tek bu marka…
blank
3-Rag&Bone’un özel olarak hazırlamış olduğu derilerle karıştırılmış jeans’lerine siz de bayılacaksınız.

4- Free People mağazaları bu sezon da her zaman kendi çizgisini bozmayan tarzı ile listemdeki yerini alıyor. “Country cowboy” tarzı çiçekli tiril tiril elbiseler ile favori aksesuarları her zaman farklı ve kalıcı…
blank
5- Bu sezon gözüme çarpan en önemli detay kısa bilekte botlar veya dize kadar çizmeler. Çeşit çeşit, hangisi size uyarsa… Benim için eski görüntülü olan kovboy botları en sevdiklerimden… Zadig & Voltaire botları tavsiye ederim.
blank
6- Çantalar çantalar, beni benden alıyorlar! Rag & Bone delikli yüzeyli beyaz çanta ve Alexander McQueen’in yine delikli malzemesi ile yarattığı pudra rengi büyük çantası harika!

7- New York Meet Packing bölgesindeki tek favori mekanım “Catch” tatlıları tattığınızda alışkanlık yapar! Uyarıyorum!
blank

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.