© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Alışveriş Rehberleriniz

Alışveriş Rehberleriniz

İnternet sonsuz bir dünya ve şehrimizde olmayan birçok ürünü bir arada bulabileceğimiz alışveriş siteleri ile dolu. Bu alışveriş sitelerinde kaybolmamanız için bu ay sizlere rehberlik edeceğim… Birbirinden şık ürünlerle dolu alışveriş siteleri ve bloglar; yeni yılda sevdiklerinize alacağınız hediyeler için size yol gösterecek! Bu web sitelerini bir yere not etmeyi unutmayın!

shopigo.com

Birçok genç başarılı Türk tasarımcının yanı sıra yabancı cool markalar diyeceğimiz Cinzia Araia çizmeler, Hapiness t-shirt’ler, Deepa Gurnani aksesuarlar, Holistic Silk mumlar, Fleet Ilya çantalar, Thomas Paul laptop çantaları, Tailor of Old Bond Street marka manikür setleri ve daha neler neler… Muhakkak göz atın!

modagram.com

Kendi üretimi olan ürünlerinin de satıldığı site bu aralar tüm moda dergileri ve bloggerların kıskacı altında. Simay Bülbül, Sisley, Zara, Just Cavalli, Armani Jeans, Lacoste, Missoni, Dolce & Gabanna, Didemin İzi takıları gibi özel ürünlere bir tıkla ulaşacağınız derli toplu bir web sitesi…

lidyana.com

Takı mabedim Tiffany&Co. desem ne kadar ilginizi çekerim!!! Bee Goddess, Yael Morel, Richie Rich Jewellery, Mon Reve, Makri- Midnight Express, Gülce Dereli, Begart, Deryasal Takıntılar bu takı ve aksesuar çığının sadece bir kaçı.

modagurusu.Com

Bizim bildiğimiz tüm Demsa markalarının outlet mantığı ile açılmış web sitesi. %80’e varan indirimler yılbaşı öncesi toplu alışverişlerinizde büyük bir yük alır omuzlarınızdan sanırım. Harvey Nichols, Mothercare, Charles&Keith, Laura Ashley, Brandroom’da bulunan bir sezon öncesi ürünler burada hatırı sayılı derecede indirimlerle yer almakta.

2shoppers.com

Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez’in web sitesi. Bu stylish iki hanım alışveriş danışmanlığından tutun, hediye danışmanlığına, stil danışmanlığından gardırop check-up’ına kadar birçok konuda kurtarıcınız olabiliyor. Ne zamanım ne de enerjim var bu kadar gezmeye diyorsanız yardımınıza koşmaları için muhakkak bu hanımları tavsiye ediyorum!

 blank

buseterim.com.tr

Açıkçası kendini çok kısa bir süredir, birkaç aydır takip etmeme rağmen genç yaşında şaşırtacak kadar başarılı bulduğum bir blogger. Malum Türkiye’de moda blogu denince insanlar giydikleri kıyafetleri ve taktıkları takıları falan listelemeyi algılıyorlar ama bu genç kızımız ister “baba force”u ister kendi başarısı beni hiç ilgilendirmez her gün neşeli, cıvıl cıvıl öneriler post ederek farklı kılıyor ve kanımca birçok blogun arasından sivriliyor.

Yazar Hakkında /

Yazarımız Tuğçe İnal; TED Ankara, Bilkent Ünv. Turizm ve American College of Switzerland (MBA) mezunudur. Çesitli sektörlerde yöneticilik yaptıktan sonra kendi şirketi olan Say Something Nice ile sosyal medya danışmanlığı yapmaya devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.