© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

7 Ve getirdikleri

7 Ve getirdikleri

Evet, bu sayıyla beraber MAG dergimizin 7. yılını kutluyoruz. Pek çok inanışta, öğretide önemli bir yeri vardır 7 sayısının… Elbette tüm sayıların farklı anlamları vardır ama 7 sayısına hep pozitif anlamlar yüklenmiştir. Her neyse… Benim için de bu sayı şansı, gücü ve belirli bir olgunluk aşamasına gelindiğini gösterir. (Ki, elinizde tuttuğunuz bu dergi de bunu çok güzel kanıtlıyor.)

Geçen zaman boyunca MAG da gözlerinizin önünde doğdu, büyüdü, olgunlaştı ve kendine ulusal arenada ödün vermediği kalitesiyle, çizgisiyle önemli bir yer edindi. Tabi ki siz değerli okurlarımızın ilgisi, reklam verenlerimizin desteği, çalışma arkadaşlarımızın emekleriyle büyüyen bir “MAG Ailesi” olarak bugünlere geldik. Bizi ileriye taşıyan herkese ama herkese ekibimiz adına sonsuz teşekkürler ediyorum. Ekibimize de kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Benim için her biri çok değerli, her an onlardan öğreniyorum. Burada yaşadığım, paylaştığım her anın önemi çok büyük çünkü çok değerli tecrübeler kazanıyorum. O yüzden ekibimizden son havadisleri paylaşarak başlamak istiyorum, bu ay.

Esra’mız, ardından da Hülya’mız evlendi. Onlara eşleriyle birlikte mutlu ömürler diliyoruz. Ersin’imizi de askere uğurlarken ona da hayırlı teskereler diyoruz. Yokluğun çok hissedilecek ama vatanımız için canımız feda…

Şimdi biraz da bu sayımızda sizi bekleyen hoşluklardan bahsedeyim…

“I Pod dinleyen III. Murat” ya da “Kaşıkçı Elması” gibi detaylarla kültürel değerlerimize vurgu yapan tasarımcı Sedef Çalarkan, “Global Ottoman”la dünyayı fethetmeye hazırlanırken, MAG Okurlarıyla yeni projelerini paylaşıyor.

Yoga Üstadı Akif Manaf ise son zamanlarda herkesin ilgi gösterdiği “yoga”ya dair doğruları, yanlışları anlatıyor.

Kişiye özel kokular yapan Türkan Ergül ile missss gibi bir sohbet, sizi bekliyor…

Moda konusunda ahkam kesmekle suçlanan ve kimilerinin yorumlarını hayli rahatsız edici bulduğu Melis Alphan’a dair belki de görüşleriniz, sohbetimizi okuduktan sonra değişebilir…

Ve yine genç ama deneyimli gazeteci aynı zamanda yapımcı ve sunucu olan Cengiz Semercioğlu’yla yaptığımız söyleşimizden de büyük keyif alacağınıza eminim.

Gelelim özel konuğumuza… Cemiyet hayatının güzel, zarif ve bakımlı bayanlarından Sinem Yıldırım ile gerçekleştirdiğimiz moda çekimimiz ve sıcacık röportajımız sayesinde onu daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız. Ayrıca halam Feyiz Öney’e muhteşem yalısını bize açtığı için buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Son olarak “hayal aşamasında” olan yaz projelerimi size ilham vermesi amacıyla paylaşıyorum: İşleri toparlar toparlamaz (ki bu da ay ortası gibi olacak), amcam Kemal Çavuşoğlu’nun Çeşme’de açtığı Mercan Köşk Alaçatı’ya gideceğim, oradan Bodrum’a geçip birkaç gün arkadaşlarla vakit geçirip; beni yakında “teyze” yapacak Müjen arkadaşımı ziyarete İstanbul’a gideceğim. Orada Yasemin Boran’ın da seminerine katılacağım. Ayrıca methini bol bol duyduğum, Jennifer Lopez’in de konser vereceği Kıbrıs Cratos Oteli de listemde… İlk fırsatta gideceğim. Sonra Seda ve Can’ın büyük sürprizleri için Amerika yolcusuyum. (Neredeyse bir senedir hiç doğru dürüst tatil yapamadığımı ve çok kısa bir zamana bunları sığdırmaya çalışacağımı da ayrıca belirteyim.)

Sizi birbirinden renkli açılış, düğün, davet ve haberlerle baş başa bırakırken herkese süper bir yaz diliyorum. “30 Ağustos Zafer Bayramı”mızı kutluyor, ülkemize ve dünyamıza barış, sevgi, mutluluk dolu günler diliyorum.

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.