© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

MİX İSTANBUL

MİX İSTANBUL

Yılbaşından sonra İstanbul eski yoğunluğunu ve hareketliliğini kaybederek durağanlaştı bu hafta, tabi herkes ara tatil dönemi gelsin Uludağ ve Kartalkaya’ya kaçayım planları yapıyor. Durağanlaştı dediysek de tabiki İstanbul gibi bir yerde hiç davetin olmaması mümkün değil. Sizler için, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen etkiniklerin bir değerlendirmesini yaptık.

Yeni yılın en görkemli davetini yine TURMEPA yaptı.
İş hayatının duayen ismi Rahmi Koç tarafından on dokuz yıl önce kurulan Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) yeni yılın yine en görkemli davetlerinde birini gerçekleştirdi. Her yılın ilk önemli daveti olmayı başaran TURMEPA yine çok sayıda elit ismi buluşturarak görkemli bir geceye imza attı. 19. Yıl Yemeği olarak düzenlenen görkemli davetin ev sahipliğini ise her zaman olduğu gibi derneğin Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi M. Koç ve Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan M. Yaramancı yaptı. Bayanların kırmızı halıda yarışırcasına şıklıklarını ve zarafetlerini sergilediği bu özel gecenin devamı tabi ki dergimizde…

İstanbul Modern 10. Yaşını Komşularla Kutladı
Oya Eczacıbaşı tarafından on yıl önce kurulan İstanbul Modern geçtiğimiz günlerde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Komşular Türkiye ve Çevresinden Güncel Anlatılar ismiyle açılan sergide İstanbul Modern onuncu yaşını kutlarken, geceye cemiyet ve iş hayatından bir çok önemli isim de yoğun ilgi gösterdi. Önemli eserlerin sergilendiği davetten elde edilen gelir ise İstanbul Modern’in çocuklar için gerçekleştireceği eğitim çalışmalarına aktırıldı.

Çağla Cabaoğlu Gallery’de yine renkli bir sergi
Çağla Cabaoğlu Gallery’de figüratif heykel tasarımcısı Fulya Asyalı’nın “Maça Ası” isimli sergisine ev sahipliği yaptı. Birbirinden ilginç tasarımların sergilendiği davette eserler büyük beğeni topladı.

İstanbul’da nereye gidebilirsiniz
Son dönemlerin gözde mekanı haline gelen İnternational Ceylan Otel’in altında bulunan Flamingo birbirinden leziz yemekleri ve nezih ortamıyla İstanbul’un elit isimlerinin uğrak mekanı haline geldi. Ferah ve sıcak bir mekan olarak dikkat çeken Flamingo, İstanbul’un simge mekanları haline gelen Sunset, Ulus 29 ve Park Şamdan gibi yerleri geçecek gibi görünüyor.

Gelecek hafta yine birbirinden renkli ve eğlenceli haberlerle görüşmek üzere keyifli haftalar…

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.