© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

YAZ DEMEK GÜNEŞ DEMEK

YAZ DEMEK GÜNEŞ DEMEK

Yine yaz geldi! Bikini diyetleri, detoks çorbalar derken baharı devirdik, yazın havasına çoktan girdik bile… Geçen yıl dergimiz MAG’ın bu aylardaki sayısında da size Hilton Sarıgerme Dalaman’dan yazmıştım. Bu sene de bir değişiklik olmadı…

Aslında en büyük değişiklik Selma’nın pusette 20 günlük uyur vaziyette olmasından yürümeye terfi etmesi. Tam bir yıl nasıl geçti derken yaşlandığımızı, çocukların major gelişimlerinden anlamak mümkün. Okullar kapandı, karneler geldi ve tüm kış Hilton Dalaman’ın hayaliyle yaşayan çocukların tatil hakkı gelmişti. Çocuk olmak bu demek!

Beş çocukla bavul hazırlamanı püf noktalarını ayrı bir sayıda sıralarım sizlere, fakat 3 bavula sığmış olmanın rehavetiyle ve çocukların heyecanı bir aradayken sakin bir uçak yolculuğu yaptık bile…

Çocuklar ile tatil daima zordur diyenlere Hilton Dalaman’ı öneririm. Uzun süreli ya da birkaç günlük her türlü keyif alabileceğiniz türden. Genellikle tatil köyü anlayışından kaçan bizim gibi tipleri de mutlu eden bir anlayışları var. Özellikle SPA’sı ve sahil kenarında bulunan gazeboları ömre bedel.

Hamile geçirdiğim bir yaz üzerine emzirerek kilolarla geçirdiğim ikinci yazdan sonra çeşitli mayo alternatiflerimle sahili boylarken çocuklarla birlikte sualtı fotoğraf eğlencesinden nasibimi alıyorum.

Günümüzün bir kısmı kids club’da geçiyor. Hilton Sarıgerme Dalaman Unicef bayraklı bir otel. Benim de bu sebeple çocuklarımla birlikte bir katkım olsun istedim. Her cuma akşamı 1 saat çocuklara kek süsleme etkinliği yapıyorum. Asistanın ismi Suna. Sosyal sorumluluk projelerini ne kadar erken yaşta farkında olurlarsa daha iyi bir gelecek bizi bekliyor olacaktır.
blank

Hilton Sarıgerme Dalaman neşesinde ve sıcaklığında bir yazınız olsun!

Yazar Hakkında /

Yazarımızın kısa özgeçmişi çok yakında burada, sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.