© Copyright 2018 Mag Medya
blank
Başa Dön

2019’un İlk Sayfası

2019’un İlk Sayfası

Bu ay 2019’un ilk ayı. Yukarıda yazdıklarıma 10 dakikanızı ayırın, sizi Ocak ayının en trend konuları ile baş başa bırakayım. 

Just Fur

Zeytinburnu’nda yeni açtığı showroom ile dış giyim sektörünün öncüsü Just Fur kürk severlerin 2019’da da ilk tercihi olmaya devam ediyor. Model ve renklerin sınırsız olduğu ürün skalası ile sizlerle buluşuyor.

Duru Diamond

Değerli taşlar ve mücevher sektöründeki geleceğe dönük çalışmalarını, güçlü stratejilerle destekleyen Duru Diamond, çağdaş hizmet anlayışının temsilciliğini yapıyor. Şeffaflık, müşteri odaklılığı ve dürüstlük ile 14 yıldır başta İstanbul olmak üzere, Türkiye ve yurt dışında nice başarılara imza atan şirket Nuri Osmaniye’nin yıldızı bence.

Atelier Aliz

Atelier Aliz, doğal, rahat ve özgün olma fikriyle yola çıkarak 2016 yılında İstanbul’da kurulmuş cici bici bir marka. Kendi üretim atölyesinde hazırladığı koleksiyonlarla kısa sürede ciddi bir müşteri kitlesine ulaşan bu marka gördüğü ilgi ile Yeşilköy’de showroom açtı ve birinci yılın sonunda Türkiye çapında ulaşılabilirliği artırmak adına online satış sitesini de kurdu.


Norea

Tüvit ceketleri ile kısa bir sürede ilgi odağı olan Ece Göker’in bu sevimli markası hanımların dikkatini çoktan çekti bile. Kalıpları muhteşem oturan bu ceketleri yoksa siz hala denemediniz mi?

İrene Hussein

Yunanlı tasarımcının kolyeleri, bilezikleri ve yüzükleri son yıllarda tüm Avrupa’yı kasıp kavuruyor. Yaz ya da kış fark etmeksizin zamansız tasarımları ile Türkiye’de de vazgeçilmez oldu.

Kafi İstanbul

Akaretler’de bulunan, misafirlerine adeta bir lezzet şöleni yaşatan bu şık et lokantası aynı zamanda sürpriz sanatçılar ile de unutulmaz İstanbul gecelerine imza atıyor.

Viola&Vesper

Tasarımlarında en çok, caz çağı olarak da bilinen 1920’lerin elegan tavrından esinlenmiş ve tasarımlarını “modern vintage” olarak tanımlamış olan marka, Viola ve Vesper, iki ayrı kadını temsil eder ve bu ikisi her kadının içinde vardır. Viola; sade, romantik ve naif kadını temsil ederken, Vesper; seksi ve kışkırtıcı bir kadındır.
Marka, ulaşılabilir fiyatlara, zamansız ve elegan bir koleksiyon sünüyor bizlere.

Kyma Styl

Yunan esintilerinden ilham alan Alman Patricia Larossi tarafından kurulan markanın ürünlerinin hepsi el yapımı ya da el boyaması ile hazırlanıyor. Koleksiyonda neler yok ki! Şapkalar, takılar, bohem aksesuarlar ve neler neler….

Yazar Hakkında /

Yazarımız Tuğçe İnal; TED Ankara, Bilkent Ünv. Turizm ve American College of Switzerland (MBA) mezunudur. Çesitli sektörlerde yöneticilik yaptıktan sonra kendi şirketi olan Say Something Nice ile sosyal medya danışmanlığı yapmaya devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.